• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor..

Masayı hazırlayıp, etrafı toplayıp, yatak odasında uzanmıştım.Uyumuşum uyandım.Geldiğini duydum, içeri girdi sırtım dönüktü sonra kapıyı yavaşça kapatıp gitti..
İnsan hiç mi merak etmez, akşam da sabah da kötüydüm, bi bakar, bi uyandırır hiç değilse..Şimdi salonda çok değerli bilgisayarına sarılmıştır herzamanki gibi..Sorunları çözmek yerine..

biriniz ateşken diğeriniz su olun buyurulmuş. bunu becerebilsek keşkee biçok sorun kalkcak sanırım. ama durum karşılıklı ağız dalaşına dönünce çok pişman olunuyor saygı yitiriliyo maalesef. biraz umursamaz davranıp birbiirnizi özleyin belki bi çözüm olur. çözüm mutlaka vardır ayrılık kesinlikle düşünmeyin. çok çabuk düşünüyoruz şu ayrılığı çağın hastalığı gibi adeta..

Bence arada olur benim annemle babamda bazi donemler boyleydi.Maddi durum,mevsim bile etkiliyor bence ruh hali.Ama imkaniniz varsa terapiste gidin ofke kontrolunuz yoktur belki ikinizinde ondan sakin kalamiyorsunuzdur insallah duzelir araniz canim :)

Biz de 1,5 yıllık evliyiz canım ve bizim de aramız bozuk bu ara :( mevsimden mi bilmiyorum ama bir mutsuzluk var üzerimizde.. Ben de arada boşanalım diye esip gürlüyorum ama eşim hiç takmıyo bile beni :) tek iyi yönümüz ikimiz de kin tutmuyoruz bir iki saat sonra barışıyoruz :) ama bu üstünü örttüğümüz bazı sorunlar bir gün gelip altından kalkamayacağımız bişeye dönüşür diye de korkuyorum tabiki.. Sana destek olcam derken kendi derdimi anlattım canım ya kusura bakma:) inş aranız bir an önce düzelir canım biraz daha sabret ve dua et :)

Biz de 1,5 yıllık evliyiz canım ve bizim de aramız bozuk bu ara :KK43: mevsimden mi bilmiyorum ama bir mutsuzluk var üzerimizde.. Ben de arada boşanalım diye esip gürlüyorum ama eşim hiç takmıyo bile beni :) tek iyi yönümüz ikimiz de kin tutmuyoruz bir iki saat sonra barışıyoruz :) ama bu üstünü örttüğümüz bazı sorunlar bir gün gelip altından kalkamayacağımız bişeye dönüşür diye de korkuyorum tabiki.. Sana destek olcam derken kendi derdimi anlattım canım ya kusura bakma:) inş aranız bir an önce düzelir canım biraz daha sabret ve dua et :)
Ne kusuru güzelim estağfurullah..
Bizim sorunlarda üstünü kapata kapata böyle oldu .Düngece koptuk patladı .Hala da devam ediyo işte.
Karanlık odada yapayalnızım.

biriniz ateşken diğeriniz su olun buyurulmuş. bunu becerebilsek keşkee biçok sorun kalkcak sanırım. ama durum karşılıklı ağız dalaşına dönünce çok pişman olunuyor saygı yitiriliyo maalesef. biraz umursamaz davranıp birbiirnizi özleyin belki bi çözüm olur. çözüm mutlaka vardır ayrılık kesinlikle düşünmeyin. çok çabuk düşünüyoruz şu ayrılığı çağın hastalığı gibi adeta..
Bunu hep denemeye çalıştım ama benim sabırlı bi yapım yok malesef..Ayrılığı düşünmüyorum, istemiyorum ama O ne düşünüyor bilmiyorum. .

Ciddi mi bilmiyorum. Tartşırken konu oraya geldi, ben dedimki, hani sen ne istiyosun, eğer ayrılalım dersem, kabul edecek misin dedim.O da," sen bukadar üzülüyosun, bukadar bunalımdasın, eğer o şekilde iyi olacaksan.."gibi şeyler söyledi.Tam olarak bu kelimelerle de değil yani..Karışık tuhaf cümleler kuruyor anlamıyorum.Bu başka meseleler içinde geçerli..Gerçekten dün akşam biz tam olarak ne yaşadık ne konuştuk, bundan sonra ne olur, olması gereken ne hiçbişey anlamadım..Yok olmak hiç doğmamış olmak istiyorum tek bildiğim bu.
O zaman siz de net olmasını isteyin olmuyor mu diretin daha net cevaplar duymak istiyorum deyin.Gerekirse bilgisayarı falan kaldırın uzak biyere.Uzun uzun konuşun.
Eğer güzel cevaplar alırsanız da oturun birlikte güzel romantik filmler izleyin hatta bunu alışkanlık haline getirin bence.Ne bileyim sık sık dışarda birlikte vakit geçirin her şeyi birlikte yapmaya gayret edin.
Bir de biz gittik aile terapistine eşimle farklı bi konu için.1 ayda nasıl olduğunu anlamadan 500lira gitti.Öncelikle maddi anlamda kesinlikle büyük bi sıkıntı çünkü hepsi çok pahalı.Bir de sorunu çözebilmeleri için uzun süre düzenli gitmeniz gerekiyor falan filan.Faydasını görünüz mü derseniz biz göremedik durmadan sorular sorular.Aklı başında bi büyükle konuşmak bana daha iyi geldi diyebilirim hatta terapistten.
Ama belki siz daha iyi bi terapiste denk gelirsiniz bilemiyorum denemekte yarar olabilir.

Bence arada olur benim annemle babamda bazi donemler boyleydi.Maddi durum,mevsim bile etkiliyor bence ruh hali.Ama imkaniniz varsa terapiste gidin ofke kontrolunuz yoktur belki ikinizinde ondan sakin kalamiyorsunuzdur insallah duzelir araniz canim :)
İnşaallah düzelir canım..Terapist araştırıyorum ama güvenilir biri bulmak zor.Yorumlar falan bazen çok korkutucu..

İnşaallah düzelir canım..Terapist araştırıyorum ama güvenilir biri bulmak zor.Yorumlar falan baxen çok korkutucu..

Duzelir bence canim bunlar tadi tuzu ama bir arkadasimizin yazdigi gibi sen atesken o su, o atesken sen su olacaksin :) Bence merkez tarzi bir yer daha guvenilir olabilir canim yani danismanlik merkezi falan oluyor ya o sekilde

O zaman siz de net olmasını isteyin olmuyor mu diretin daha net cevaplar duymak istiyorum deyin.Gerekirse bilgisayarı falan kaldırın uzak biyere.Uzun uzun konuşun.
Eğer güzel cevaplar alırsanız da oturun birlikte güzel romantik filmler izleyin hatta bunu alışkanlık haline getirin bence.Ne bileyim sık sık dışarda birlikte vakit geçirin her şeyi birlikte yapmaya gayret edin.
Bir de biz gittik aile terapistine eşimle farklı bi konu için.1 ayda nasıl olduğunu anlamadan 500lira gitti.Öncelikle maddi anlamda kesinlikle büyük bi sıkıntı çünkü hepsi çok pahalı.Bir de sorunu çözebilmeleri için uzun süre düzenli gitmeniz gerekiyor falan filan.Faydasını görünüz mü derseniz biz göremedik durmadan sorular sorular.Aklı başında bi büyükle konuşmak bana daha iyi geldi diyebilirim hatta terapistten.
Ama belki siz daha iyi bi terapiste denk gelirsiniz bilemiyorum denemekte yarar olabilir.
Terapist araştırırken çok garip yorumlar vardı, , korkuyorum açıkçası.Dediğiniz gibi işin maddi boyutu var birde..Birlikte vakit geçirme konusuna gelice, hep ben ısrar ediyorum zaten.İsteyerek mi yapıyor istemeyerek mi bilmiyorum. .

Terapist araştırırken çok garip yorumlar vardı, , korkuyorum açıkçası.Dediğiniz gibi işin maddi boyutu var birde..Birlikte vakit geçirme konusuna gelice, hep ben ısrar ediyorum zaten.İsteyerek mi yapıyor istemeyerek mi bilmiyorum. .
İstemese bunu anlardınız sanırım.Belki biraz abartıyorsunuzdur bi de böyle bakın olaya .Yani sonuçta istemeden nereye kadar dayanabilir ki bi insan.Eşiniz ketum bi insansa o yüzden sizde belirsizlik uyandırıyor olabilir.
Umarım sorunlarınızı çözersiniz.Bana çözülemeyecek gibi gelmedi.İletişim ve saygı şart.

Yahu alinmayin da maaşıma yüz lira zam yapilacak benimle evlen diyen adamin en ufak çaba gosterebilecegine inanmiyorum. Bazen kötü adamlar bile duz monoton kafadaki adamdan daha fedakar ve yaratici olur.

Canım benim keşke elden bişey gelse.. Evet bizimki de patlıcak biyerden biliyorum ama eşim konuşmaz kolay kolay bu yüzden sağlıklı iletişim kuramıyoruz.. Ben de terapiste sıcak bakıyorum sen bulursan bana da hbr ver lütfen..

İnşaallah düzelir canım..Terapist araştırıyorum ama güvenilir biri bulmak zor.Yorumlar falan bazen çok korkutucu..
Çok doğru bir karar vermissiniz aile danısmanı en güzeli birine, bir yakınına yada akrabaya bunları anlatıp taraflı yorumlar yapılmasındansa objektif olan biri bu isi daha kolay çözüyor.Zaten kavgalardaki en büyük sorun iletisimsizlik sizdeki en büyük sorunda bu gibi görünüyor.Bosanacağınız hiç sanmıyorum insallah da öyle olmaz.Bilmiyorum neden ama yazdıklarınız bana çok samimi ve mantıklı geldi bize yazdığınız gibi esinizle de konusup aile danısmanına gitme teklifinde bulunun.Anlasabileceğinizi ve durumu düzelteceğinizi umuyrum.

Bazen burayi edebiyat siteleriyle karistirdiginizi saniyorum. Mesaji oku oku duygu duygu duygu. Somut sekilde sorunlari icerige yazmayacaksaniz ne anlayalim neyi yorumlayalim yani

Detaylara girmedim çünkü kısa kısa şeyler uzun olacaktı.Bu kez de "off ömrüm yetmez, ben okuyamam vs." yorumlar oluyo.Bu yüzden meselenin temeldeki sorunundan baksettim.Demekki anlatabilmişim,okuyanlar çok da güzel anlayıp, çok da güzel yorumlar yazmışlar.

Burası edebiyat yapma yeri mi değilmi bilemiyorum ama, nedense sürekli insanların birbirine çıkıştığı bi yer bunu anladım..

Bazen burayi edebiyat siteleriyle karistirdiginizi saniyorum. Mesaji oku oku duygu duygu duygu. Somut sekilde sorunlari icerige yazmayacaksaniz ne anlayalim neyi yorumlayalim yani

Çok doğru bir karar vermissiniz aile danısmanı en güzeli birine, bir yakınına yada akrabaya bunları anlatıp taraflı yorumlar yapılmasındansa objektif olan biri bu isi daha kolay çözüyor.Zaten kavgalardaki en büyük sorun iletisimsizlik sizdeki en büyük sorunda bu gibi görünüyor.Bosanacağınız hiç sanmıyorum insallah da öyle olmaz.Bilmiyorum neden ama yazdıklarınız bana çok samimi ve mantıklı geldi bize yazdığınız gibi esinizle de konusup aile danısmanına gitme teklifinde bulunun.Anlasabileceğinizi ve durumu düzelteceğinizi umuyrum.
Teşekkür ederim güzel arkadaşım..İnşallah umduğunuz gibi olur..

Yahu alinmayin da maaşıma yüz lira zam yapilacak benimle evlen diyen adamin en ufak çaba gosterebilecegine inanmiyorum. Bazen kötü adamlar bile duz monoton kafadaki adamdan daha fedakar ve yaratici olur.
İllaki çaba gösterdiği zamanlarda oluyor ama hani düz bi erkek.O'nu anlatmaya çalıştım. Zaten ben çok fazla beklentiye giren de bi insan değilim.Orda da belirttiğim gibi ayaklarımın yerden kesilmesini beklemiyorum. Adam olsun huzur versin..

İstemese bunu anlardınız sanırım.Belki biraz abartıyorsunuzdur bi de böyle bakın olaya .Yani sonuçta istemeden nereye kadar dayanabilir ki bi insan.Eşiniz ketum bi insansa o yüzden sizde belirsizlik uyandırıyor olabilir.
Umarım sorunlarınızı çözersiniz.Bana çözülemeyecek gibi gelmedi.İletişim ve saygı şart.
Belki de ben abartıyorum bilmiyorum belkide haklısınız. Dışardan bakılıp yorum yapılınca, daha çok sakinleşiyorum.Teşekkür ederim. .

Back
X