- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Benim kocam sevgiliyken de konusmazdi evlendik yine aynı.
Bende aksi gibi çok severim konuşmayı oda gerekmedikçe konuşmaz
Bazen sıkıcı evet ama bazende avantajları var mesele Biz hiç kavga edemiyoruz
Ben bağırır çağırırım o susar izler
Sonrada ben deliymişim gibi iyimisin geçti mi der
Bi tanesiyle internetten tanismistim zaten direk cinsellik konustu engelledim aman internetten uzak durcaksin zaten.Cok kendini begenirse ben begenmem
SENDE konuş aç bakalım biraz açılıyo mu konuş muhabbet et espiri yap falanNe guzel maasallah size.Hadi ben o kadar heycanda beklemiyorum artik gorunce bi icim aksin yeter.Tamam insn fazla konumayabilir ama her seye tamam diyince ben huylaniyorum sanki kcirmamak icin yalan soyluyor gibi.Ama istemiyorum diyince bunlrdan bazilri cirkeflesebiliyor
Peki cinsellik felan acmaya calisti mi ya da hemen hizli ilerlemeyeBen eşimle bir forumdan tanışmıştım ortak bir hobimizle ilgiliydi forum. Orada denk geldik.İnternetten hiçbirzaman korkmadım, temkinli ve dikkatliydim sadece. Dışarıda tanışılan herkeste çok düzgün çıkmıyor ki... Birazda şans işi sanırım.
Peki cinsellik felan acmaya calisti mi ya da hemen hizli ilerlemeye
Gercekten maasallah ben hizli derken opme cinsellik anlaminda demistim esin duzgun cikmis.Benim gordugum ve duyduklarim nettekilere pek guven olmuyor tabi hepsi ayni degildir1.5 ay sonunda nikah kıydık zaten daha ne kadar hızlı olabilir bilmiyorum. Cok konuşkan açık biriydi ama cinsellik konusu hiç birzaman açılmadı. Hatta ben tutana kadar elimi bile tutmadı o konularda mesafeliydi ama evlendikten sonra herhangi bir cinsel sorun yada sarılma, öpme gibi konularda sorun yaşamadık.
Gercekten maasallah ben hizli derken opme cinsellik anlaminda demistim esin duzgun cikmis.Benim gordugum ve duyduklarim nettekilere pek guven olmuyor tabi hepsi ayni degildir
Canım kavga büyümüyor ama noktalanmıyorda öyle kapanıp gidiyo işte hiç tarzım olmadan.
Ben bagirirken o susup beni izleyince o koltuktan diğerine fırlıyorum istemsizce bi defa kül tabağı fırlatmıştım konuşsana özürlü diye
Bide o cevap vermeyince ne konuştuğumu unutup tekrar ediyorum aynı şeyi papağan gibi oda içinden sayıyormuş bunu 8 defa söylemiştin diyor
Ama dediğin gibi küskünlük olmuyor en büyük olay 1 saat sonra son buluyor bide benim sinirim saman alevi gibi zaten unuturum bile neye sinirlendigimi.
Ama sana tavsiyem çok konuşan adamdan uzak dur her konuya atlayandan.
Geçmişte tecrübe ettiğim oldu o yüzden eşime bin şükür.
1.5 ay sonunda nikah kıydık zaten daha ne kadar hızlı olabilir bilmiyorum. Cok konuşkan açık biriydi ama cinsellik konusu hiç birzaman açılmadı. Hatta ben tutana kadar elimi bile tutmadı o konularda mesafeliydi ama evlendikten sonra herhangi bir cinsel sorun yada sarılma, öpme gibi konularda sorun yaşamadık.
Yaa
Hahahah
Benim eşim de böyle, ben de çoğunlukla haksızım ve bu yüzden evliya mı acaba diye düşünmüşlüğüm de yok değil :)
Bir de ben de çok konuşan çok ben diyen insandan hoşlanmam.
Reklamları geçelim diyesim geliyor.
Zira adı üstünde tanışma, tanıtma değil.
Ve haklısın sinem, kesinlikle seni sürekli onaylayan insan yapmacıktır.
1,5 ay mı :O
Çok çılgınca
Evet kesinlikle secilcek bi sey degilmis onu anladimBu seçilerek olacak bir şey değil ki insanın karşısına çıkar. Hissetmiyorsanız zorlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?