Olmuyor

bızde öyleyız bence terazı dengesı.allah dagına gore kar verıyor :)

Bi tanesiyle internetten tanismistim zaten direk cinsellik konustu engelledim aman internetten uzak durcaksin zaten.Cok kendini begenirse ben begenmem

Ben eşimle bir forumdan tanışmıştım ortak bir hobimizle ilgiliydi forum. Orada denk geldik. İnternetten hiçbirzaman korkmadım, temkinli ve dikkatliydim sadece. Dışarıda tanışılan herkeste çok düzgün çıkmıyor ki... Birazda şans işi sanırım.

SENDE konuş aç bakalım biraz açılıyo mu konuş muhabbet et espiri yap falan

Peki cinsellik felan acmaya calisti mi ya da hemen hizli ilerlemeye

Peki cinsellik felan acmaya calisti mi ya da hemen hizli ilerlemeye

1.5 ay sonunda nikah kıydık zaten daha ne kadar hızlı olabilir bilmiyorum. Cok konuşkan açık biriydi ama cinsellik konusu hiç birzaman açılmadı. Hatta ben tutana kadar elimi bile tutmadı o konularda mesafeliydi ama evlendikten sonra herhangi bir cinsel sorun yada sarılma, öpme gibi konularda sorun yaşamadık.

Gercekten maasallah ben hizli derken opme cinsellik anlaminda demistim esin duzgun cikmis.Benim gordugum ve duyduklarim nettekilere pek guven olmuyor tabi hepsi ayni degildir

Gercekten maasallah ben hizli derken opme cinsellik anlaminda demistim esin duzgun cikmis.Benim gordugum ve duyduklarim nettekilere pek guven olmuyor tabi hepsi ayni degildir

Doğru benimde karşıma çıkan ilk kişi eşim değildi zaten nokta atışı yapmak zor bu konularda. Eşimden önce neler neler gördüm, nelere denk geldim iyisiyle kötüsüyle.

Yaa
Hahahah
Benim eşim de böyle, ben de çoğunlukla haksızım ve bu yüzden evliya mı acaba diye düşünmüşlüğüm de yok değil :)

Bir de ben de çok konuşan çok ben diyen insandan hoşlanmam.
Reklamları geçelim diyesim geliyor.
Zira adı üstünde tanışma, tanıtma değil.

Ve haklısın sinem, kesinlikle seni sürekli onaylayan insan yapmacıktır.

1,5 ay mı :O
Çok çılgınca

Bencede öyle. İlk buluşmamız bile normal değildi ki millet kafeye gider biz baska sehre

Bu seçilerek olacak bir şey değil ki insanın karşısına çıkar. Hissetmiyorsanız zorlamayın.

Valla eşimi ilk gördüğümde bu kişi hayatımda yer edinecek sanki demiştim nasıl içime dogduysa artık ama benim eşim çok sıcakkanlı konuşkan esprilidir ertesi gün yazmaya başladı senden etkilendim görürsün evlenicez biz diye tabi o kadarina yuh dedim ama büyük konusmusum 1.5 senelik evli 3 aylık kızımız var şükür hala aynıyiz

Acıkcası sevgililik icin olusan bulusmalari samimi bulmuyorum hic de denemedim.
Sans verin 1de olmadi tekrar bulusun konusturun acin onu. Utanmasi cok normal ozguven eksilikligi vs olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…