Olmuyor

Ahhahahahah çok tatlısınız siz ya

Sanirim bende biraz onyargi var kafamda olusturdum bi seyler eksikse tamam bu olmaz diyorum.Evde kaldik napalim

ben eşimle buluşmadan bi gece önce yatamazdım iştahım kaçar su bşle içmezdim heycandan ölüyodum rabbim daim etsin hala onu çok seviyorum ikimizde çok konuşkanızdır
size belki ağır başlı konuşmayı sevmeyen insan denk geliyodur oda iyi bişey ama insan sıkılır bi süre sonra onda haklısınız

Demi hic tanimiyirsun konus yani .Genellikle bahaneleri heycanlandim ondan.Bende surekli konusmak gulmek istiyorum.Ben konu aciyorum ayni seyi o bana soruyor bitiyor muhabbet

Bana hiç dediğiniz kadar suskun tipli biri denk gelmedi bir tane oldu onunlada 1-2 görüştükten sonra olmadı zaten. Genelde konuşan tipler denk gelmişti bana hep Sizede öyle denk geliyor demekki.

Ne guzel maasallah size.Hadi ben o kadar heycanda beklemiyorum artik gorunce bi icim aksin yeter.Tamam insn fazla konumayabilir ama her seye tamam diyince ben huylaniyorum sanki kcirmamak icin yalan soyluyor gibi.Ama istemiyorum diyince bunlrdan bazilri cirkeflesebiliyor

Çevremdeki örneklerde aslında erkek etkilenmişse biraz çenesi de düşüyor Allahallah normalde hiç de bu kadar konuşkan değilimdir ama noldu ki bana vs gibi bir moda geçiyorlar. Ya da gerçekten etkilenip heycandan sus pus oluyorlar.

1. De değilse de 2. Görüşmede artık konuşmasını soru sormasını muhabbet etmesini beklerim karşı tarafın. Yoksa ben de sizin gibi bitirir yeni denizlere yelken açardım.

Bana hiç dediğiniz kadar suskun tipli biri denk gelmedi bir tane oldu onunlada 1-2 görüştükten sonra olmadı zaten. Genelde konuşan tipler denk gelmişti bana hep Sizede öyle denk geliyor demekki.
Cinsellik konusalim mi desem eminim hepsi muhabbet kusu kesilir basimasen sansliymissin

Benimkilerin bahanesi cok heycanlandim.Ama mesajlari bile sikici ne dersem evet oyle vs Bende bekliyorum yeni gemileri

Ya suskun erkek sıkıcıdır katılıyorum ama mesela ilk buluşmada bülbül gibi şakıyan erkek bana çok flörtöz gelirdi şahsen altında birşey arardım
Yani ilk buluşmada biraz olsun beni etkilediyse bi bakışı bi gülüşü, sonraki buluşmada daha konuşkan olur diye düşünüyorum.
Ağırbaşlı erkek iyidir ya öyle kurtlu gibi dırdır konuşan kahkaha atan erkek pek itici bana göre.
Bende ilk buluşmada çekingen suskun olurum sonrakilerde karşımdaki bunun içinden ne çıktı diyorlar mıdır acaba
Çok konuşan geveze erkekleri gömdüm kesin bana öyle birisi denk gelir he yakın zamanda

Canım kavga büyümüyor ama noktalanmıyorda öyle kapanıp gidiyo işte hiç tarzım olmadan.

Ben bagirirken o susup beni izleyince o koltuktan diğerine fırlıyorum istemsizce bi defa kül tabağı fırlatmıştım konuşsana özürlü diye
Bide o cevap vermeyince ne konuştuğumu unutup tekrar ediyorum aynı şeyi papağan gibi oda içinden sayıyormuş bunu 8 defa söylemiştin diyor
Ama dediğin gibi küskünlük olmuyor en büyük olay 1 saat sonra son buluyor bide benim sinirim saman alevi gibi zaten unuturum bile neye sinirlendigimi.
Ama sana tavsiyem çok konuşan adamdan uzak dur her konuya atlayandan.
Geçmişte tecrübe ettiğim oldu o yüzden eşime bin şükür.

Yok oyle civik civelek degil demek istedigimMuhabbet acmasini bilen hayata karsi fikirleri olan bi insan ariyorum sadece.Her dedigine evet diyen bas sallayandan daha cok korkuyorum ben.Hep ben aciyorum muhabbeti o da kisa suruyor bari diyorum siyaset felan konusayim belki konusur genelde siyasete de pek ilgili olmuyorlar.Napiyim ben cinsellik mi konusayim

Bence heyecansız olmuyor. Ben eski sevgilimle hala buluşurken heyecanlanırdım, o da aynısını söylerdi. Birbirimizi bırakmak istemiyorduk falan. Ne zaman sorunlarımız, kavgalarımız başladı, heyecanımız bitti, o zaman ayrıldık. Görünce en azından kalbin bir hop etmediği insanla bence aranızda iyi bir çekim de olmuyor yani.

Ne kadar çok.. Nerden buluyorsunuz?
Evlenme ysini gecmeye baslayinca bi de evlenmk istedigini bilince insanlar tanistiriyor ya da baska yerlerden denk geliyor.Ben yok tanismam demiyorum belki dogru kisidir diye hepsine bi sans veriyorum

Cinsellik konusalim mi desem eminim hepsi muhabbet kusu kesilir basimasen sansliymissin

Oturup cinsellik konuşmak ayrı bişey zaten o muhabbete girmeye uğraşanları baştan çizdim hep. Biraz özgüvenli görünen tipler seçmeye bak ama bazılarıda özgüven işini abartıyor akşama kadar kendini övüyor sonra o da bir bela...

Hahaha ay yok be. Aslında bu suskunları şutlamadan önce o tarz bi konu açıp nabız ölçüp öyle şutlamak daha zevkli olur

Cok tatlisiniz ya gozumde bi canlandirdim da seninkine acidimİste sorun kavganin noktalanmamasi hep icinde kaliyor kavga edecek yer ariyorsunCok konusan civik insanlarlavasla olmaz zaten benim istedigim muhabbet etmeyi bilen bi fikir sahibi bi insan her dedigime he diyenden korkuyorum bende

Bi tanesiyle internetten tanismistim zaten direk cinsellik konustu engelledim aman internetten uzak durcaksin zaten.Cok kendini begenirse ben begenmem

Hahaha ay yok be. Aslında bu suskunları şutlamadan önce o tarz bi konu açıp nabız ölçüp öyle şutlamak daha zevkli olur
Arada tanidik var yoksa dalga gecmek istiyorum bazen tam cinsellik acip bulbul gibi konusurken en heycanli yerinde muhabbete kesmek

Evet bi heycan olmayinca oturmakta istemiyorsun cekim hic olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…