• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.780
398
Kizlar marhaba size sormak istedigim esinizle vaya sevgilinizle ilk tanistiginizda iciniz kipir kipir oldu mu?Bi sene icinde ona yakin kisiyle tanistim hic heycanlanmadim yani sorun begenmek degil yani hicbir sey hissetmemek.Bi de soyle bir sorun var cogu da pek konusmayan tiplerdi.Mesela ilk tanistiginizda muhabbet nasildi utangac miydi erkek kişisi? Genelde ben konusuyorum sıkiliyorum karsi tarafta dediklerimi genelde onayliyor ya beni kandirmak icin ya da fikri hep ayni yonde.Bana gore insan fikirlerini paylasmali karsi tarafin hosuna gitmeyecegini bilsede.Bilmiyorum artik cok umutsuzum diyorum ki tamamen bu defteti kapatayim bekar yasayim nolcak bazende boyle hayat mi gecer diyorum.Tum arkadaslarim evli cok gorusemiyoruz haftasonlari tatilken sikiliyorum,yalniz hissediyorum.Mesela bi arkadasim ilk tanismadi bes alti saat hic sikilmadan konusmustuk ve hep oyle oldu dedi.Bu bana cok dogru geliyor sevgiliyken pek konusmayan evliyken hic konusmaz tv karsisinda malak gibi yatar diyorum.

Benim kocam sevgiliyken de konusmazdi evlendik yine aynı.
Bende aksi gibi çok severim konuşmayı oda gerekmedikçe konuşmaz :-)
Bazen sıkıcı evet ama bazende avantajları var mesele Biz hiç kavga edemiyoruz :-)
Ben bağırır çağırırım o susar izler :-)
Sonrada ben deliymişim gibi iyimisin geçti mi der :-)

Yıllar oldu hala gördüğümde ilk günkü heyecanım var :)

Kesinlikle muhabbet konusunda doğru düşünüyorsun. Biz konuşmaya başladığımızda saatler geçmiş hiç anlamamıştık. Çekingen erkek sevmiyorum ben. Doğru ilerliyorsunuz, elbet sizin de istediğiniz gibi biri çıkacaktır karşınıza.

Asıl ilk tanışmada çok konuşulur keşfedilecek yepyeni bir insan, tanımıyorsun, hakkında bır fıkrın yok. Biz ilk tanıştığımızda akşama kadar konuşmuştuk. Tabi tanımaya hevesli olmakta lazım biraz.

Benim kocam sevgiliyken de konusmazdi evlendik yine aynı.
Bende aksi gibi çok severim konuşmayı oda gerekmedikçe konuşmaz :-)
Bazen sıkıcı evet ama bazende avantajları var mesele Biz hiç kavga edemiyoruz :-)
Ben bağırır çağırırım o susar izler :-)
Sonrada ben deliymişim gibi iyimisin geçti mi der :-)
Sikilmiyor musun peki hic.En son gorustugum kisiyle iki kere bulustum sesi de hic cikmiyor konusurken zaten o kadar sikildim ki ben kalkiyorum dedim.İnsan catlar ya :( Eglencek bi seyler bulabiliyor musunuz

Kizlar marhaba size sormak istedigim esinizle vaya sevgilinizle ilk tanistiginizda iciniz kipir kipir oldu mu?Bi sene icinde ona yakin kisiyle tanistim hic heycanlanmadim yani sorun begenmek degil yani hicbir sey hissetmemek.Bi de soyle bir sorun var cogu da pek konusmayan tiplerdi.Mesela ilk tanistiginizda muhabbet nasildi utangac miydi erkek kişisi? Genelde ben konusuyorum sıkiliyorum karsi tarafta dediklerimi genelde onayliyor ya beni kandirmak icin ya da fikri hep ayni yonde.Bana gore insan fikirlerini paylasmali karsi tarafin hosuna gitmeyecegini bilsede.Bilmiyorum artik cok umutsuzum diyorum ki tamamen bu defteti kapatayim bekar yasayim nolcak bazende boyle hayat mi gecer diyorum.Tum arkadaslarim evli cok gorusemiyoruz haftasonlari tatilken sikiliyorum,yalniz hissediyorum.Mesela bi arkadasim ilk tanismadi bes alti saat hic sikilmadan konusmustuk ve hep oyle oldu dedi.Bu bana cok dogru geliyor sevgiliyken pek konusmayan evliyken hic konusmaz tv karsisinda malak gibi yatar diyorum.

Öyle filmlerdeki gibi yanak kızarması, kalp çarpıntısı falan olmadı ama kapıdan girdiğinde maşallah demiştim, Allah sevdiğine bağışlasın. O benmişim ❤️ haberim yokmuş. :)) aynı iş yerinde çalışıyorduk, arkadaştık başta, sonra sonra gelişti her şey. Ama hep vakit geçirmekten keyif aldığım birisiydi, öyle çok konuşuyor ya da hiç konuşmuyor vs bunlar dikkatimi bile çekmedi. Oturup uzuuun uzuuun sohbet eden insanlar olmadık sanırım, halen de değiliz. Ama zorlama bir konuşmadi da yok aramızda. Yani bence konuşma konuşmama durumu biraz da kişinin beklentileriyle alakalı bir şey.

Esim benimle tanismak icin cok ugrasmis. Ilk bulusmada heyecandan ölecek gibi değildim. Ama tabii ki heyecanlandım. Ben daha sakin olduğum için o daha cok konuşmuş güldürmüştü :KK15: hala da böyle susam adam hic olmadı. Ikimiz de kasilmadik ben hemem ikna olmadim ama cok hos kokuyordu ondan etkilenip iletişimi sürdürdüm. Sonra hediyeler surprizler derken kandırdı :KK70:

Bence ilk buluşmada hemen olmadı yapma. Konuştukça açılır bazı insanlar. Zaten hayatına girmek istiyorsa kendini sevdirmek icin ugrasacaktir.

Yıllar oldu hala gördüğümde ilk günkü heyecanım var :)

Kesinlikle muhabbet konusunda doğru düşünüyorsun. Biz konuşmaya başladığımızda saatler geçmiş hiç anlamamıştık. Çekingen erkek sevmiyorum ben. Doğru ilerliyorsunuz, elbet sizin de istediğiniz gibi biri çıkacaktır karşınıza.
Ay ne guzel ya maasallah hep oyle devam etsin.Bende cekingen erkek sevmiyorum hep oyle denk geliyor.Diger sevgililerimle saatlerce konusurduk.O konusmasin ben konusmayim gozlerimizle bakisip duralim evlenincede o oyun oynasin ben ona bakayim hayat mi bu

Asıl ilk tanışmada çok konuşulur keşfedilecek yepyeni bir insan, tanımıyorsun, hakkında bır fıkrın yok. Biz ilk tanıştığımızda akşama kadar konuşmuştuk. Tabi tanımaya hevesli olmakta lazım biraz.
Demi hic tanimiyirsun konus yani .Genellikle bahaneleri heycanlandim ondan.Bende surekli konusmak gulmek istiyorum.Ben konu aciyorum ayni seyi o bana soruyor bitiyor muhabbet

Ben halen eve gelcgi zaman heyecanlanyrm heyecanmz devam kalbm atyr tek huzur buldgm yer kocamn yanı:)

Öyle filmlerdeki gibi yanak kızarması, kalp çarpıntısı falan olmadı ama kapıdan girdiğinde maşallah demiştim, Allah sevdiğine bağışlasın. O benmişim ❤️ haberim yokmuş. :)) aynı iş yerinde çalışıyorduk, arkadaştık başta, sonra sonra gelişti her şey. Ama hep vakit geçirmekten keyif aldığım birisiydi, öyle çok konuşuyor ya da hiç konuşmuyor vs bunlar dikkatimi bile çekmedi. Oturup uzuuun uzuuun sohbet eden insanlar olmadık sanırım, halen de değiliz. Ama zorlama bir konuşmadi da yok aramızda. Yani bence konuşma konuşmama durumu biraz da kişinin beklentileriyle alakalı bir şey.
Maasallah bende hani cok kalp carpintisi degilde azicik bisey hissedeyim diyorum.İste benim sorunum hic keyif almamak

Esim benimle tanismak icin cok ugrasmis. Ilk bulusmada heyecandan ölecek gibi değildim. Ama tabii ki heyecanlandım. Ben daha sakin olduğum için o daha cok konuşmuş güldürmüştü :KK15: hala da böyle susam adam hic olmadı. Ikimiz de kasilmadik ben hemem ikna olmadim ama cok hos kokuyordu ondan etkilenip iletişimi sürdürdüm. Sonra hediyeler surprizler derken kandırdı :KK70:

Bence ilk buluşmada hemen olmadı yapma. Konuştukça açılır bazı insanlar. Zaten hayatına girmek istiyorsa kendini sevdirmek icin ugrasacaktir.
Bunlar acilacak gibi degillerdi mesajlasmalar bile sıkici.Ama ilk bulusmanizda anladin mi bunla olur diye

Sikilmiyor musun peki hic.En son gorustugum kisiyle iki kere bulustum sesi de hic cikmiyor konusurken zaten o kadar sikildim ki ben kalkiyorum dedim.İnsan catlar ya :KK43: Eglencek bi seyler bulabiliyor musunuz

İlk başlarda çok sıkılıyordum tabi.
Eşim konuşmayı sevmez ama iyi bir dinleyicidir :) mesele oynadığı bir savaş oyunu var onun hakkında soru sor dakikalarca anlatır ilginç.
Bi ara bende oynadım ama sıkıldım bıraktım ortak nokta kalmadı.
Ama onlar 3 kardeş üçüde aynı yani konuşmayı sevmezler.
Anneside benim gibi konuşkan bazen kızar niye sohbete karışmıyorsunuz diye ama nafile.

Ben konuşurken espri yapmayı severim yada taklit.
Etrafımdaki herkes güler mesela ilk baslarda eşim hiç anlamazdi yaptığım esprileri öyle bön bön bakardi bende bi bozulurdum tabi.

Ama şimdi son dönemde şunu fark ediyorum mesela yemekten sonra kahve keyfimiz var bizim ben gün içinde olanları anlatırım vs. Oda espri yapıyor bana katilmaya çalışıyor galiba git gide bana benzeyecek :-)

Evlenince alışıyorsun yani tabi yine kavga esnasinda ağzını bıçak acmaz asla iyi veya kötü yorum yapmıyor tabi ben deliriyorum.
Daha da çok tahrik ediyor susması.
Ertesi gün cvp olarak ee napim cevap versem daha kötü olacaktı bak şimdi geçti gitti diyip sarılıyor.

bence bazı şeyler zamanla oluşabiliyor

3. görüşmede de birşey yoksa yoktur
ama
ilk görüşmede önyargı doğru bulmuyorum

bunu söyleyen ilk buluşmada önyargıyla birdaha görüşmeyip evde kalmış biri yani ben :-)

ben eşimle ilk tanıştığımda hiç sırnaşık değildi.
doğrucu davuttu. patavatsız değil ama takır takır söylerdi düşüncelerini. telefon numaran ne diye sorup durmadı. biraz farklıydı ben de tamam bu dedim. zaten 2 ay sonra evlenme teklifi etti. kendi aramızda sözlendik güya :D gençlik işte. bir 2 ay sonra da nişanlandık. 1 yıl kadar nişanlı kalıp birbirimizi tanıdık. sonra da evlendik. bunlar hızlı aktı ama eşim ciddiyetini hiç bozmadı. bunlar benim için çok çok önemliydi.

İlk başlarda çok sıkılıyordum tabi.
Eşim konuşmayı sevmez ama iyi bir dinleyicidir :) mesele oynadığı bir savaş oyunu var onun hakkında soru sor dakikalarca anlatır ilginç.
Bi ara bende oynadım ama sıkıldım bıraktım ortak nokta kalmadı.
Ama onlar 3 kardeş üçüde aynı yani konuşmayı sevmezler.
Anneside benim gibi konuşkan bazen kızar niye sohbete karışmıyorsunuz diye ama nafile.

Ben konuşurken espri yapmayı severim yada taklit.
Etrafımdaki herkes güler mesela ilk baslarda eşim hiç anlamazdi yaptığım esprileri öyle bön bön bakardi bende bi bozulurdum tabi.

Ama şimdi son dönemde şunu fark ediyorum mesela yemekten sonra kahve keyfimiz var bizim ben gün içinde olanları anlatırım vs. Oda espri yapıyor bana katilmaya çalışıyor galiba git gide bana benzeyecek :-)

Evlenince alışıyorsun yani tabi yine kavga esnasinda ağzını bıçak acmaz asla iyi veya kötü yorum yapmıyor tabi ben deliriyorum.
Daha da çok tahrik ediyor susması.
Ertesi gün cvp olarak ee napim cevap versem daha kötü olacaktı bak şimdi geçti gitti diyip sarılıyor.
Demek ki senin ki yavas yavas acilacak en azindan oturup seni dinliyormus.Bi de kavgada insan nasil sinir olur ya bi yonden de iyi kavga hic buyumez:) Ama ben iste oyle olunca eneejim dusuyor karsimdaki konusmayinca bende konusmuyorum sen o yonden iyiymissin

ben eşimle ilk tanıştığımda hiç sırnaşık değildi.
doğrucu davuttu. patavatsız değil ama takır takır söylerdi düşüncelerini. telefon numaran ne diye sorup durmadı. biraz farklıydı ben de tamam bu dedim. zaten 2 ay sonra evlenme teklifi etti. kendi aramızda sözlendik güya :KK70: gençlik işte. bir 2 ay sonra da nişanlandık. 1 yıl kadar nişanlı kalıp birbirimizi tanıdık. sonra da evlendik. bunlar hızlı aktı ama eşim ciddiyetini hiç bozmadı. bunlar benim için çok çok önemliydi.
Hah iste demek istedigim bu ya gercekten dogru kisiymis senin icin bende boyle istiyorum.Patavatsiz civik olmayacak ama fikirlerini tak tak soyleyecek.Zaten dogru kisi oldugunu hissedersem bende hizli ilerlesin istiyorum bu yastan sonra senelerce evcilik oynayamam:KK45:

Peki anliyor musun ilk tanismada dogru kisi oldugunu:)

Ben anlamamıştım. :) anlayan varsa da bravo. Biz sevgili olana kadar çok görüştük, zaten her gün birlikteydik, öyle tek de görüşmedik. İş yerindeki birkaç arkadaş toplanırdık yani. Ama eğer 3.-4. Görüşmede hala bir şeyler içine sinmediyse doğru kişi değildir (eğer direkt flört vb durumlar varsa).

Back
X