- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
Kizlar marhaba size sormak istedigim esinizle vaya sevgilinizle ilk tanistiginizda iciniz kipir kipir oldu mu?Bi sene icinde ona yakin kisiyle tanistim hic heycanlanmadim yani sorun begenmek degil yani hicbir sey hissetmemek.Bi de soyle bir sorun var cogu da pek konusmayan tiplerdi.Mesela ilk tanistiginizda muhabbet nasildi utangac miydi erkek kişisi? Genelde ben konusuyorum sıkiliyorum karsi tarafta dediklerimi genelde onayliyor ya beni kandirmak icin ya da fikri hep ayni yonde.Bana gore insan fikirlerini paylasmali karsi tarafin hosuna gitmeyecegini bilsede.Bilmiyorum artik cok umutsuzum diyorum ki tamamen bu defteti kapatayim bekar yasayim nolcak bazende boyle hayat mi gecer diyorum.Tum arkadaslarim evli cok gorusemiyoruz haftasonlari tatilken sikiliyorum,yalniz hissediyorum.Mesela bi arkadasim ilk tanismadi bes alti saat hic sikilmadan konusmustuk ve hep oyle oldu dedi.Bu bana cok dogru geliyor sevgiliyken pek konusmayan evliyken hic konusmaz tv karsisinda malak gibi yatar diyorum.