Her şey bir an önce olup bitsin istiyorum, artık kimse kimseyi aramasın, haklı-haksız muhasebesi bir son bulsun.
Siz haklı olun, bu saatten sonra ne önemi var? Benim evim yuvam dağıldıktan sonra benim haklılığım neye yarar?
Dün KV annemi aradı, kadın halen "bizimle oturmayı istemedi, döndüğünde yüzümüze nasıl bakacak, ben ona şunu aldım, bunu aldım" derdinde.
Annem de patladı "zaten geri dönmüyor ki yüzünüze baksın! Benim çocuğumun yuvası dağıldıktan sonra yüz tane evim olsa neye yarar, senin oğlunun evi dağıldı sen halen, evden eşyadan bahsesiyorsun, gidin hep beraber oturun" dedi.
Kadının telefonda bir bağırışı var, bu boşanılacak sebep mi, nasıl gider, nasıl oturmaz?
Oğlu ev geçindiremezmiş, alıştığı bir yaşam tarzı varmış, diğer türlü yapamazmış, "ne güzel, ben lüksümden vazgeçemem, en iyisi eşimden, çocuğumdan ayrılayım" diyor yani öyle mi, dedi annem de. Biz iki sene çok iyiymişiz, ben rol yapmışım, onlar samimiymiş.
Ardından görümcem mesaj atmış, sen bizim kızımız, kardeşimizdin, biz sana ev yüzünden kırılıp küstük ama abimi doldurduğumuzu nasıl düşünürsün diye. Aramızda konuştuğumuz özel mevzuları eşime anlatmışlardı, annem bunu da söylemiş.
Amaaaaannn velhasıl bir curcuna, karmaşa.. Anlaşmalı boşanacaktık, o da olmuyor. Davayı açacağımız şehir konusu sıkıntı oldu.
Ekimde sınavım var, memuriyet için. Oturup çalışmam, ne olursa olsun başarmam lazım. O da olmuyor. Kafayı toplayıp da çalışamıyorum.
Ah şu işim bi'olsa... Daha ne isterim?
Dua edin benim için de.