- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Bana kalırsa bu işte k.v inin parmağı var. Ama durum ne olursa olsun tek dönme bide şehirler arası mesafe diyorsun şehir içi olsa neyse eşin ararsa da aynen söyle. Kendini üzme ınan degmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm arkadaşların, yazan herkesin yorumları benim için çok çok kıymetli ama sizin her yorumunuzun yeri ayrı. Yazdığınız pekçok şeyi uyguladım, olumlu ya da olumsuz sonucu önemli değil ama hep net bir karşılık buldum. Bu yüzden size çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapmaya devam edeceğim.
Bana kalırsa bu işte k.v inin parmağı var. Ama durum ne olursa olsun tek dönme bide şehirler arası mesafe diyorsun şehir içi olsa neyse eşin ararsa da aynen söyle. Kendini üzme ınan degmiyor
Ben teşekkür ediyorum. Hep beraber yardımlaşıyoruz. Aklım hep sizde. Keşke sihirli bir değneğimiz veya bir küremiz olsa. İnşallah olaylar sizin için en hayırlı olacak şekilde gelişir, siz de en hayırlı kararları verirsiniz, hem kısa hem uzun vadede mutlu haberlerinizi alırız.
Surekli_Karisik bu süreçte eşin geldi ve yüzyüze konuştunuz mu hiç? geldi de ben mi atladım acaba dedim..hep telefonda konuşuluyor çünkü..
senin tamam dediğin gün adamın uçarak almaya gelmiş olması gerekirdi..bir de nispet yapar gibi annemle oturuyoduk biz de,eeeee ben seni almaya gelmiyorum yoğunum sen çocukla atla gel....bak bak baktam da böyle odunla dövülesi var valla....
adam olan bu süreçte kapında yatması gerekirdi affedilmek için...
Sana helal olsun ... inş çok huzurlu yaşarsın bundan sonra ..Son durum şu, bugün aradı, "ben gelemem işlerim var, sen çık gel, ailenle ne konuşacağım zaten ortam gergin, ben ailenle mi evlendim, sen ailenin sözüne göre mi karar vereceksin, ne için oraya gelecekmişim" dedi.
Dikkat ettiniz mi benim şikayet ettiğim her şeyi, bana dayattığı ve yaptığı her şeyi saydı.
Dedim "ben ailenle mi evlenmiştim de defalarca muhatap oldum, birlikte yaşamam istendi, bu noktaya geldik; sen benimle annenin bir konuşması üzere 180 derece değişip iyi oldun, ne için mi geleceksin, eşin ve çocuğun için, yetmez mi? Ailen ne karışıyor vs.vs. tartıştık kapattık. Sen bahane arıyorsun, ben almaya gelmiyorum diye bu iş bozulur mu dedi.taylor un dediği gibi, iyilikle bu gelip gelmeme değil, değer verme, saygı duyma meselesi, ailem de endişeli, konuşmak istiyorlar filan dedim ama ben gelmiyorum bu yüzden sen de gelmiyorsan git boşan, beni tehdit etme dedi. Kapattık.
Kapatır kapatmaz numaramı değiştirdim. Bir kez daha gösterdi ki onunla olmaz. İlk fırsatta da davamı açacağım. Güvenemeyeceğimi biliyordum, gitseydim de sözlerini tutmazdı bence.
Hayırlısı artık, söyleyecek ne kaldı ki?
Son durum şu, bugün aradı, "ben gelemem işlerim var, sen çık gel, ailenle ne konuşacağım zaten ortam gergin, ben ailenle mi evlendim, sen ailenin sözüne göre mi karar vereceksin, ne için oraya gelecekmişim" dedi.
Dikkat ettiniz mi benim şikayet ettiğim her şeyi, bana dayattığı ve yaptığı her şeyi saydı.
Dedim "ben ailenle mi evlenmiştim de defalarca muhatap oldum, birlikte yaşamam istendi, bu noktaya geldik; sen benimle annenin bir konuşması üzere 180 derece değişip iyi oldun, ne için mi geleceksin, eşin ve çocuğun için, yetmez mi? Ailen ne karışıyor vs.vs. tartıştık kapattık. Sen bahane arıyorsun, ben almaya gelmiyorum diye bu iş bozulur mu dedi.taylor un dediği gibi, iyilikle bu gelip gelmeme değil, değer verme, saygı duyma meselesi, ailem de endişeli, konuşmak istiyorlar filan dedim ama ben gelmiyorum bu yüzden sen de gelmiyorsan git boşan, beni tehdit etme dedi. Kapattık.
Kapatır kapatmaz numaramı değiştirdim. Bir kez daha gösterdi ki onunla olmaz. İlk fırsatta da davamı açacağım. Güvenemeyeceğimi biliyordum, gitseydim de sözlerini tutmazdı bence.
Son durum şu, bugün aradı, "ben gelemem işlerim var, sen çık gel, ailenle ne konuşacağım zaten ortam gergin, ben ailenle mi evlendim, sen ailenin sözüne göre mi karar vereceksin, ne için oraya gelecekmişim" dedi.
Sana helal olsun ... inş çok huzurlu yaşarsın bundan sonra ..
Çok ayıp etmiş. Sizden bu olaylardan sonra ailesiyle yüz yüze bakmanızı bekliyor ama o bir kerecik gelip ailenizle konuşamadı. Ailenize de ayıp oldu. Herşeyi geçtim, çocukla aktarmalı olarak aktardığınız yerde neredeyse gece yarısına kadar bekleyip nasıl gidecektiniz?
Hani derler ya, insan kendi değerini kendi belirler diye, siz de çocukla yollara dökülmeyerek değerli olduğunuzu, kendinize değer verdiğinizi belirtmiş oldunuz. Ama karşı taraf bu değeri bilmiyor, o ayrı. O onların problemi.
Ben size boşanın, boşanmayın hiçbir şey diyemiyorum. Size ne zaman bir şey yazsam, acaba öteki türlüsünde daha mı mutlu olurdu diye düşünüp tedirgin oluyorum. Ama o gelmeden gitmeyerek kesinlikle iyi yaptığınız. E böyle olunca size seçme şansı bırakmamış zaten. Gelmiyorsan git boşan demiş. Asıl o ufacık bir konudan kestirip atmış. Çok basit bir konuysa yapıverseydi.
Son ana kadar esinin bir sansi hak ettigini dusundum. Cocugun icin. Son sans. Ama son konusmanizda kendini belli etmis zaten. Barismayi hak etmeyi birak yuzune bile bakmaman lazim. Kendin gittin kendin geldin edebiyati yapip herseyi b.ka saracakmis belliki. Insan olsa ailesinide alir gelir konusup helallesirdi ve sizi evinize gotururdu... yapmasi gerekende buydu ama maalesef. Sakin o gelmeden sen gideyim deme sakin.
Şartlarını kabul ettiğini yazınca şaşırmıştım açıkcası adam akıllandı mı bu kadar değişti mi
diye ama pek de inanmamıştım değiştiğine gerçi.. aynen öyle olmuş.. can çıkar huy çıkmaz..
Şu daha önce yazdığın çok önemli bir olay olduğu için (o kadar tuhaf ve sinir bozucu ki hep aklıma ev olayından çok o yapılan geliyor) yine bunu yazıyorum ama daha 5 günlük karısını hala inşaat halindeki ev'e daha işçiler çalışırken temizliğe götüren anasına ağzını açıp tek kelime edemeyen adam 90 yaşına da gelse düzelmez.
Siz balayına gitmeniz gerektiği yerde utanmadan bunu yapmışlar.
Maalesef size değer vermemiş. Sizin idare etmenizle yürümüş evliliğiniz yoksa adam ailesinden annesinden
başka kimseye değer verip düşünmüyor.
Çok iyi yapmışsınız telefonunuzu değiştirmekle ama artık aklınızda ufacık da olsa kalan bir soru işareti
ve bir acaba? düşüncesi varsa onu da yok etmeleri daha da rahatlamanıza ve doğru karar aldığınıza
dair emin olmanıza neden oldu. Siz bir adım attınız ve yine karşı taraf hata yaptı.. Ne olduklarını
tekrar belli ettiler.
Söylemen gereken herşeyi soylemissin. Erkekler kendi aileleri söz konusu olunca içli dışlı olunsun istiyorlar iş eşlerinin ailesine gelince böyle oluyor.Son durum şu, bugün aradı, "ben gelemem işlerim var, sen çık gel, ailenle ne konuşacağım zaten ortam gergin, ben ailenle mi evlendim, sen ailenin sözüne göre mi karar vereceksin, ne için oraya gelecekmişim" dedi.
Hiç sormayın, geçen zamanıma o kadar acıyorum ki. Yapacak bir şey yok ama. Bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor. Çok şükür ki, ben oraya dönmeden, biraz daha zamanımı harcamadan gördüm gerçeği.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Söylemen gereken herşeyi soylemissin. Erkekler kendi aileleri söz konusu olunca içli dışlı olunsun istiyorlar iş eşlerinin ailesine gelince böyle oluyor.
Ailen son durum hakkımda ne düşünüyor merak ettim eşin tekrar arayacak bence ama sen zaten isteksizdin bu olayda tuz biber oldu hakkında hayırlısı olsun
Aynen dediğiniz gibi hatta birakın birkaç yılı, birkaç aya kadar eski hallerine dönerlerdi.Evet o iyi oldu gerçekten.. şimdi böyle yapmasa gelse alsa sizi birkaç yıl sonra yine abuk sabuk hataları davranışları nedeniyle yine ailesi yüzünden ayrılma aşamasına da gelebilirdiniz.. şu aşamada yan çizmesi sizin
zaman kaybetmemenizi sağladı.. anası dediyse bile sen gitme diye kadın ilk defa bir işe yaramış bence bu sefer.. :)) çünkü şimdi o da idare edip sonrada yine tırnaklarını çıkartabilirdi.
işler bu noktaya geldiği için çok üzüldüm vallahi..ne öküz ne odun ne samankafa adam çıktı senin koca...Son durum şu, bugün aradı, "ben gelemem işlerim var, sen çık gel, ailenle ne konuşacağım zaten ortam gergin, ben ailenle mi evlendim, sen ailenin sözüne göre mi karar vereceksin, ne için oraya gelecekmişim" dedi.
Çok ayıp etmiş. Sizden bu olaylardan sonra ailesiyle yüz yüze bakmanızı bekliyor ama o bir kerecik gelip ailenizle konuşamadı. Ailenize de ayıp oldu. Herşeyi geçtim, çocukla aktarmalı olarak aktardığınız yerde neredeyse gece yarısına kadar bekleyip nasıl gidecektiniz?
Hani derler ya, insan kendi değerini kendi belirler diye, siz de çocukla yollara dökülmeyerek değerli olduğunuzu, kendinize değer verdiğinizi belirtmiş oldunuz. Ama karşı taraf bu değeri bilmiyor, o ayrı. O onların problemi.
Ben size boşanın, boşanmayın hiçbir şey diyemiyorum. Size ne zaman bir şey yazsam, acaba öteki türlüsünde daha mı mutlu olurdu diye düşünüp tedirgin oluyorum. Ama o gelmeden gitmeyerek kesinlikle iyi yaptığınız. E böyle olunca size seçme şansı bırakmamış zaten. Gelmiyorsan git boşan demiş. Asıl o ufacık bir konudan kestirip atmış. Çok basit bir konuysa yapıverseydi.
Çocuğuna bile değer vermiyor.O kuzuyu yollarda sefil edecekti.
Eve gittiklerinde de o dedikleri ev 3 ay içinde bitermiydi taşınırlarmıydı artık ona bile inanmıyorum.
Sürekli Karışık geri geldi ya daha kıllarını kıpırdatmazlardı bence.Pişman olan adam bu şekilde cümle kurmaz.
Kendi kaybetti.O salak kafasını duvarlara vururda ne zaman bilmiyorum.Annesinin ağzıyla hareket ettikçe yalnız kalmaya mahkum.
Bir ihtimal evlensede evleneceği kişi sinik karakterde esaret altında yaşamaya razı biri olur.
Bunu ıstıyor olması cok sacma ya, büyün konularını bılıyorum yanı ben suanda evlıyım bılmem kac senelık ayrı yasıyoruz bu saatten sonra ne gıbı bır sebeb bızı aynı eve sokabılır kı ?
Ve ne gerek var kı , kıracıya ev mı yok cook , yanı 1000 tl'ye bıle ev tutabılırsınız olan bıten hersey cok sacma gercekten.
işler bu noktaya geldiği için çok üzüldüm vallahi..ne öküz ne odun ne samankafa adam çıktı senin koca...
işte aslında bize işaret gösteriyor da biz göremiyoruz çoğunlukla ..en son gelmeme olayı da bu bence..işareti gördün ve gitmedin..gitsen daha fena şeyler yaşanacaktı sanırım...
aklında en ufak bir şüphe kalmasın;sen elinden geleni yaptın bu evlilik için.ama işte adamda iş yok..
bir sayfa kapanır yenisi açılır hayatta.Allah can sağlığı versin.
Aynı evde yasama durumu artık yok ama degıl mı?Şu an onlar beni hiç sebepsiz evliliğimi bitirmekle suçluyorlar. Ayrı ev fikri ortaya atıldı, gelin evi terk edince vazgeçildi. Olay bitti. Artık çıkıp gidebilirmişim. Bu arada söylenen her şey de sinirle söylendi, unutulmalı. Konu kapanmalı. Bu sebeple boşanacağım diye diretecek ne var?
Adamların ailece kafa aynı.
Gitsem, hakkımda söylenen her şeyi unutacağım da, yaşananları bırakacağım, eskisi gibi, "biz geldik, siz gelin" devam edeceğim.
Öfkem her defasında artıyor. Hele evlendiğim o adama!