Selam hanımlar. Uzun olacak biraz şimdiden hakkınızı helal edin.
Bu ay 2 kere ilişki oldu aslında birisi bir önceki ay reglime 2 gün (8 şubat) varken oldu ve korunmadık ve o an regl olmuşum 3 gün sürdü yoğun olmasa da regl idi bence. Adetin 5. Günü başka sebeple doktora gittim muayene de yumurtan var gayet güzel demişti. bende o an soramadım hani daha 5. gün nasıl var vs diye ama olabiliyormuş bu durum sanırım.
2. İlişki de bat'a 12 gün kala geri çekilme ile oldu.
Bat 8 mart, dün gebelik testi yaptım negatif.
Fakat 1 haftadır aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ağrısından uyandığım oldu geceleri. Dokunmak imkansız böyle bir sızı ve yanma mevcut, şiş ve mavi damarlar belirginleşti özellikle uç kısımlarında. 27 yaşındayım hiç böyle olmamıştı.
Bir de dün birisi bana kirpiklerin birbirine girmiş hamile misin dedi meğer bu olay eski zamanlarda bayağı popülermiş oradan anlarmış yaşlılıar gebeliği
Kasık ağrıları bacakta sızlamalar vs. de mevcut.
Sizce negatif olmasına rağmen hala gebelik ihtimali var mıdır yoksa olacak olsa çıkar mıydı ?
2. İlişki de bat'a 12 gün kala geri çekilme ile oldu.
Bat 8 mart, dün gebelik testi yaptım negatif.
Fakat 1 haftadır aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ağrısından uyandığım oldu geceleri. Dokunmak imkansız böyle bir sızı ve yanma mevcut, şiş ve mavi damarlar belirginleşti özellikle uç kısımlarında. 27 yaşındayım hiç böyle olmamıştı.
Bir de dün birisi bana kirpiklerin birbirine girmiş hamile misin dedi meğer bu olay eski zamanlarda bayağı popülermiş oradan anlarmış yaşlılıar gebeliği
Kasık ağrıları bacakta sızlamalar vs. de mevcut.
Sizce negatif olmasına rağmen hala gebelik ihtimali var mıdır yoksa olacak olsa çıkar mıydı ?