Olsalar bir türlü olmasalar bir türlü...ah su erkekler

fmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
22
0
86
İstanbul
Erkekler ve kadınlar... hangisi venüs'ten hangisi mars'tan gelmiş bilemiyorum.. hem bu kadar farklı olup (fiziksel, ruhsal,, hormonsal, düşünsel, duyuşsal....vb vb vb) hem de bu kadar birbirine ihtiyaç duymak nasıl bir şeydir?
Eşimden bazı önemli problem yüzünden ayrıldım, gel haydi barışın deseniz herhalde -yok almıyım ben böyle çok iyiyim- derim... ama ayrıyken bir yerlerde herseyde hala ondan birseyler gorup, merakımdan da catlıyorum ne yapıyor diye... yalnız olmaktan hem mutluyum, hem de bazen yaslanacak bir omuz arıyorum hayatın yükü fazla geldiginde...
siteyi gezdim o kadar cok konu var ki... hepsinde de ortak taraf, kadınların birbirini anlaması, birbiri ile benzer paylasimlarda bulunması... bu site cok guzel bir site... erkekler de okuyor mu diye cok merak ediyorum.. okusalar da ANLAMAZLAR gerci...
neden kadınlar erkeklerden hem bu kadar sikayet eder hem de erkeklere kendilerini begendirmek icin kendilerini paralarlar...??
ya erkekler, neden elde edene kadar el ustunde tutarlar da, sahip olduktan sonra tu kaka olur esleri...deger vermezler...??
neden soruları bitmez... olsalar da olmuyor, olmasalar da...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…