Ölsem Ölemiyorum..

Ben duygularinizi tam anlyamadim. Kocanizi hala seviyorsaniz ve cocugunuzun babasiz kalmasini istemiyorsaniz neden bosaniyorsunuz. Barisin Lutfen bitsin izdirabiniz.
Yok kocanizi sevmiyorsaniz cocugun babasiz kalmasina filan takilmayin. Yapicak bisey yok, adam size huzur vermiyosa ayrilip duzeninizi kurun. Kimse babasizliktan olmez hem babasini kaybeden nice insanlar var.
isiniz varsa kendi ayaklarjnizin uzerinde duruyorsaniz esten dostan yardim a gerek yok. Herseyin hakkindan gelirsiniz. Sikmayin caninizi.

Yaşadıklarınız hissettikleriniz o kadar normal ki .Terkedildiniz canınız yanıyor herkes üzülür ağlar ve mahvolur ,ama bu sevgi değil sadece Terkedildiniz değersizlik duygusu yaşıyorsunuz .Kendinizi ve duygularınızı iyi tanıyın .Siz bu acidan fazlasısınız bunu unutmayın . İnsan oğlu zorluklarla mücadele edecek şekilde yaratılmıştır .Çocuğunuz için şunu soyleyebilirim ,Herkes kendinden sorumlu yani siz anne olmakla o baba olmakla .Siz ona babalık yaptırmakla sorumlu değilsiniz bunu aklınızın bı kenarina koyun.Çocugunuza acimaktan vazgeçin .Çünkü acınacak bir durumda değiller ki çoook kötü durumlar yaşayanlar var bu başa cikamayacagi birşey değil sizi anlayacaktır ama önce sizin ayağa kalkıp beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilmelisiniz.Kendinizi gücünüzü Farkedin .Bakın boşanma travma yaratmaz ama boşanma sonrası sizin malum insanın tavrı çok önemli .Eşiniz için şunu söyleyeyim sakın aramaya mesaj atmaya kalkmayın .Güçlü durun Güçlü olun siz Allah yarattı kimseye kul olamayin verdiyse bazen olmaması gerekir.Ben 11 yılımı belki düzelir düşüncesiyle mahvettim sonuç değdi mi kocaman bir hayir .Değmeyecek hiç bir zaman unutmayın .

Şuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Evliliğim bitiyor, çocuğum babasız kalacak..
Biliyorum benim gibi bu yoldan geçen çok insan var..
Ama ben çok metanetsizim, kaldıramıyorum, nasıl aşarım bilmiyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
Var gibi görünenler arada bir nasılsın diye soruyor sadece..

İdare eder diyorum..
Ne idaresi içimde fırtınalar kopuyor..
Canlı canlı ölüyorum diyemiyorum..
Bir lokmayı bile geçiremiyorum boğazımdan,
Evladıma baktıkça, onun gülen yüzünü gördükçe içim parçalanıyor..

Tek sığınmaya çalıştığım ALLAH..
ALLAH yeter diyorum ama içimdeki bu şeyi durduramıyorum..
Boşanıyorsunuz diye çocuğunuz babasız kalmayacak önce onu bir kabul edin bu herkesin basına geliyor ve gayet görüşüyor babalar çocuklarıyla

Üzülme desek kâr etmez ama gerçekten kendini yıprattığına değmez. Nasıl evlilik nasipse ayrılık da nasip. Kabullenip, çocuğuna sarılıp yoluna bak. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

Güzel insanlar biliyorum inanın..
Samimi ve açık olayım eşim bu kadar sevgiyi hak etmeyen biri ama ben sorunlu bir insanım bağlandım kopamıyorum..
Geri dönsün diye dualar ediyorum gurursuzluk belki evet ne yazık ki güçlü biri değilim..
Hatta buradaki güçlü kadınları görünce öyle imreniyorum ki..
Dramatize ediyorsam da bunu isteyerek yapmıyorum içinde bulunduğum psikolojiden kurtulmak için daha gittiğinin ilk günü psikoloğa gittim.
Oradan buradan bilinç altı terapileri için insanlarla görüşüyorum anlık rahatlamalar..
Sonra sabah oluyor ben yine aynı ateş ile uyanıyorum..
Gerçekten çok isterdim biraz daha metanetli olayım..
Rabbim ne gösterir bilmiyorum belki dönecek daha 3 gün oldu..
Bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum..
ALLAH büyük..
Gerçekten çok yalnızım, böyle saatlerce ağlayasım var ve kimsenin görmediği yerde sürekli ağlıyorum..
Sadece gelsin istiyor içim, her yer her şey beynimdeki hatıraları tetikliyor.
Evladıma bile baktıkça güzel günlerimiz geliyor.
Evladımla oynadığı oyunlar geliyor gözüme daha da kahroluyorum..
Bizim yüzümüden evladımın o oyunları o sıcak ailede oynayamayacağı geliyor aklıma..
Aşmak istiyorum..
Zamanı geri almak istiyorum..
Kendi hatalarımda var terkedilecek kadar ağır değil ama hepsi için pişmanlık duyuyorum..
Zihnimi keşkeler kemiriyor ve durduramıyorum..
Kendimi meşgul etmeye çalışıyorum, burada boşananların hikayelerini okuyup kendime umut kırıntıları arıyorum..
Kendimi durduramadığım ve birileriyle paylaşabilmek için yazdım buraya..

Bir ricam olacak belki konumu okuyup zaman harcıyorsunuz ama yargılamayın olur mu gerçekten şuan anlayabilecek bilinçte değilim...
benim için gönlünüzden bir parça dua koparsa çok mutlu olurum..
Sanırım şuan en çok duaya ihtiyacım var...
Güzel kardeşim seni anlıyorum ben..çünkü uzun bir süredir bende aynı durumdayim benim de eşim bir sorun yaşadık ve evi terketti gitti...neler yaşadığımı anlatamam hani yazmışsın ya yemek yiyemiyorum diye ben günlerce yiyemedim geceleri uyuyamadım icim heryerim sızladı ve ne oldu biliyo musun ? Kendimi hasta etmişim ! Dusunebiliyo musun ? Ve 7 aylık tedavi gördüm de kurtuldum sonra aklım başıma geldi sağlıktan değerli hiç bişey yok şu hayatta !
O YUZDEN
sen de üzüntünü yasa daha yeni çünkü ve sonra kendini ve evlatlarını dusun bir yol çiz kendine ve evlatlarına seninle yoluna devam etmek istemeyen defolsun gitsin ;)

Hissettiklerini anliyorum cunku 2013 yilinda ben de terk edildim. Oglum 7 yasindaydi o zaman. Gelir diye bekledik gelmedi. 6 ay sonra bosanalim dedi ve bosandik. Ben baska bir sehirde yeni bir duzen kurdum oglumla. Ise basladim. Uc yil sonra da ailemi ozledim mutsuzum diye gittim mutlu olamadim diye geldi. Tam da ben kendimi toparlamaya basladigimda. Oglumda su sofraya yeniden üç kisi oturalim deyince gorusmeye basladik. Hafta sonlari geliyordu. Beraber kahvaltilara, sinemaya gittik. Mutluydu. Tam dort ay surdu. 4 ay sonra yine gitti. Bosluktaydi muhtemelen geldiginde. Diyecegim o ki gitmesinin seninle ilgisi yok. Yuva tek tarafli surdurulmuyor. Iki tarafin da cabasi gerekiyor. Evliligi surdurmek isteyen insan tartismalar da olsa sorunlar da olsa cozum yoluna giderdi, bir sekilde elinden geleni yapardi. Gulu sevince insan dikenlerini gormez ki.
Uzulme desem de uzuleceksin biliyorum cunku yasadim. Su yasadigin ayrilik travmasi. Evden kedin bile gitse uzulursun degil mi? Ancak hayat devam ediyor. Evladin icin kendine bakmak zorundasin. Sen mutlu olursan cocuk da mutlu oluyor. Salma kendini. Cocuklarin da boynu bukuk kalmiyor merak etme. Oglum benden daha cabuk iyilesti. Benim toparlanmam daha uzun surdu.
Ne büyük bencillik eşinizin yaptığı ,yaralarınızı sariyorsunuz ve o tekrar gelip kanatıyor ve gidiyor...güçlü bir kişilikmissiniz maşallah 👏🏻🙏

Amin ALLAH razı osun..
Canımı en çokta bu yakıyor sevilmeyecek kadar ne yaptım bilmiyorum..
Çok çabaladım, dört dörtlük değilim evet ama bir evliliği bozmak bırakıp gitmek bu kadar kolay mı?
Farkındayım her şeyin ama işte iyi değilim, olamıyorum..
Kendimi biliyorum ne yazık ki unutma problemim var ömrüm boyunca yiyeceğim kendimi..

Sorun sizde olmadigini hic akliniza gelmiyor mu?

Ne büyük bencillik eşinizin yaptığı ,yaralarınızı sariyorsunuz ve o tekrar gelip kanatıyor ve gidiyor...güçlü bir kişilikmissiniz maşallah 👏🏻🙏
Bencil olmasa zaten gitmezdi ki. Onun vicdani olsa zaten gidemezdi. Bu onun icin normal. Oyle karakterde biri olmasa yapamazdi zaten.
Aslinda guclu muyum bilmiyorum. Guclu olmak zorundayim belki de.

Sorun sende degil. Ic muhasebe yapma. Hickimse doet dortluk degil. Karsindaki narsist olacak derecede bencil belki de.
Konu sahibi acılarin zananla gececek. Unutmayacaksin ama zamanla eskisi kadar da acitmayacak. Yenuden seversen su gunlerin hic acitmayacak. Oncelikle su bagimliligindan kurtulman lazim. Kendi basina da mutlu olmayi ogrendigin gun oh be dunya varmis yukumden kurtuldum diyeceksin. Ozgurlugunun keyfine varacaksin.

Bencil olmasa zaten gitmezdi ki. Onun vicdani olsa zaten gidemezdi. Bu onun icin normal. Oyle karakterde biri olmasa yapamazdi zaten.
Aslinda guclu muyum bilmiyorum. Guclu olmak zorundayim belki de.
Doğru..ama yıkıp sonra tekrar gelmek ayrı bir bencillik..bence her kadın gucludur
ama bazıları farkında değildir...ben sizden o güçlü olduğunuz enerjiyi aldım nedense, başka konularda da yorumlarınızı görüyorum bazen...

Bu evliliği sizde bitirmek isteyebilirsiniz
Siz de eşinizle anlasamayabilirsiniz
Hayatın olağan akisinda okadar normal ki bunlar.
Yaşadınız gördünüz
Niye yerlere göklere sigamiyorsunuz
Hastalık olsa daha mı iyi

Şöyle bir eski mesajlarınıza göz attım çok naif kibar ve inançlı birine benziyorsunuz zaten insan ne olduğunu her ortamda belli eder 2006 dan beri burdasınız hiç kötü konuşmalarınız olmamış
Eşinizin babası vs sıkıntılı bir aileymiş sanırım yaptıklarınız elbet size döner üzülmeyin demeyeceğim üzüleceksiniz ki mutluluk huzur size gelsin hayatta çok daha önemli ve güzel şeyler var gittiyse onun tercihi kaçtığı yer evinden evladından eşinden güzel olamaz sadece olmuş gibi gözükür size allahtan huzur gönül ferahlığı diliyorum ve durumu fazla gözünüzde büyütmemenizi öneriyorum dramatize ederseniz çıkamazsınız bu psikolojiden ve evladınızın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var
Teşekkür ederim.

Evet problemli başlayan bir evlilikti..
zor şeyler yaşadık kimini atlattık kimini sindiremedik..
Dedim ya sadece çok yalnız hissettiğim için içimi döktüm..
Hissettiklerim bunlardı..
Zaman gerek elbet ama birinin desteğine ihtiyacım vardı..
ALLAH büyük, elbet taktir edileni bilemem..
İçindeyken kıymetini bilmediklerim şimdi gözümde büyüyor.
Sıkışmış gibi hissediyorum..

Mutlaka bu yollardan bir çok kişi geçti, herkesin yükü kendine ağır.
Dimdik duranlara ne mutlu..

Ben bu tarz ölüyorum bitiyorum hallerini hıc anlamıyorum. Dünyaya geldik onun bile sonu var kardeşim. Sonsuz aşk,Sonsuz mutluluk vs vs yok. Çocuğum babasız kalacak dayanamıyorum nedir ya? Kalk bi kendine gel. Hayatımda neler yapabilirim de. Şükret ya ne dertleri olanlar var.
Evet herkesin bir derdi var ve herkesin derdi kendine ağır..

Rabbim yardimciniz olsun yanliz degilsiniz bende kadinlar kulubune cok giriyor bosanma surecinde hep burdaki kadinlardan destek gordum.Basaranlar guclu olanlar hala guclu hissetmiyorum ama direniyorum.Sizinde oyle olucak yanliz degilsiniz burda bizimle paylasin bakin ne guzel bir evladiniz var onun icin ayakta durun bol bol dua edin.Ben cok Rabbime sigindim Rabbim beni koru diye cok dua ettim.Yasamayan bilemiyor hissedemiyor.Zaten bilmesinler hissetmesinler bazilari sadece yaninizda durmak icin degil dedikodu ve nasil direniyosunuz onu gormek icin bile bakiyor insana.Anlatiyosunjz ama bilgi topluyor.Burda rahat olabilirsiniz burda ayni durumu yasamis benzeri durumu yasamis bir cok insan var.
Amin Amin ALLAH razı olsun..

Hissettiklerini anliyorum cunku 2013 yilinda ben de terk edildim. Oglum 7 yasindaydi o zaman. Gelir diye bekledik gelmedi. 6 ay sonra bosanalim dedi ve bosandik. Ben baska bir sehirde yeni bir duzen kurdum oglumla. Ise basladim. Uc yil sonra da ailemi ozledim mutsuzum diye gittim mutlu olamadim diye geldi. Tam da ben kendimi toparlamaya basladigimda. Oglumda su sofraya yeniden üç kisi oturalim deyince gorusmeye basladik. Hafta sonlari geliyordu. Beraber kahvaltilara, sinemaya gittik. Mutluydu. Tam dort ay surdu. 4 ay sonra yine gitti. Bosluktaydi muhtemelen geldiginde. Diyecegim o ki gitmesinin seninle ilgisi yok. Yuva tek tarafli surdurulmuyor. Iki tarafin da cabasi gerekiyor. Evliligi surdurmek isteyen insan tartismalar da olsa sorunlar da olsa cozum yoluna giderdi, bir sekilde elinden geleni yapardi. Gulu sevince insan dikenlerini gormez ki.
Uzulme desem de uzuleceksin biliyorum cunku yasadim. Su yasadigin ayrilik travmasi. Evden kedin bile gitse uzulursun degil mi? Ancak hayat devam ediyor. Evladin icin kendine bakmak zorundasin. Sen mutlu olursan cocuk da mutlu oluyor. Salma kendini. Cocuklarin da boynu bukuk kalmiyor merak etme. Oglum benden daha cabuk iyilesti. Benim toparlanmam daha uzun surdu.
Ne güçlü kadınsınız size imrendim ve taktir ettim..
Ne yazık ki adamlık denen meziyet (adamlıktan kastım mertlik) kadınlarda var asıl..

Bosanmak isteyenin esiniz olduğu daha ilk mesajınizdan belli. yani siz ne olursa olsun boşanmak istemiyorsunuz ama elinizden bir sey gelmiyor.

Evet zordur elbette kolay degil ama bu kadar kendinizi mahfetmeyin ne olur?

Evlenmeden once nasıl yaşıyorsanız yine yasarsınız ölünecek bir durum yok ortada.

Ben guclu degilim zayifim demek en basindan pes etmektir. Güçlu olmak zorundasınız siz güçlu durdukça karsı taraf pisman olur ama siz boyle mahfoldukca egosu tatmin olur.

Sız onunla tanışmadan önce de vardınız bir bireydiniz onunla var olmadınız yokluğunda da ölesiniz.

Acınız cok taze yaşamayin demiyorum yaşayın tabiki acınızı ama yıkılmadan yaşayın. hatta bu acı sizi daha güçlendirsin.
Evet eşim terk etti..

Evlenmeden önce nasıldı hatırlamıyorum bile 13 yıl geçti üstünden 21 yaşında evlendim şimdi 34 yaşındayım..
Belki ilerde güçlü olabilirim ama şuan gerçekten yapamadığım için yazdım, içimi dökmekti bir nevi..

Şuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Evliliğim bitiyor, çocuğum babasız kalacak..
Biliyorum benim gibi bu yoldan geçen çok insan var..
Ama ben çok metanetsizim, kaldıramıyorum, nasıl aşarım bilmiyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
Var gibi görünenler arada bir nasılsın diye soruyor sadece..

İdare eder diyorum..
Ne idaresi içimde fırtınalar kopuyor..
Canlı canlı ölüyorum diyemiyorum..
Bir lokmayı bile geçiremiyorum boğazımdan,
Evladıma baktıkça, onun gülen yüzünü gördükçe içim parçalanıyor..

Tek sığınmaya çalıştığım ALLAH..
ALLAH yeter diyorum ama içimdeki bu şeyi durduramıyorum..
Ayrı evlerde yaşasanızda babasıyla yine görüşebilecek. Çocuğun psikolojisinden çok siz eşinizden ayrıldığınız için acı çekiyorsunuz gibi duruyor. Severek mi ayrılıyorsunuz? Eşimiz mi ayrılığı istiyor? Tek taraflıysa istek bir aile terapisi iyi gelebilir.

Ben duygularinizi tam anlyamadim. Kocanizi hala seviyorsaniz ve cocugunuzun babasiz kalmasini istemiyorsaniz neden bosaniyorsunuz. Barisin Lutfen bitsin izdirabiniz.
Yok kocanizi sevmiyorsaniz cocugun babasiz kalmasina filan takilmayin. Yapicak bisey yok, adam size huzur vermiyosa ayrilip duzeninizi kurun. Kimse babasizliktan olmez hem babasini kaybeden nice insanlar var.
isiniz varsa kendi ayaklarjnizin uzerinde duruyorsaniz esten dostan yardim a gerek yok. Herseyin hakkindan gelirsiniz. Sikmayin caninizi.
Kocam terk etti..
İşim var şükür çalışıyorum.
İnşaALLAH aşabilirim yakın zamanda...

Yaşadıklarınız hissettikleriniz o kadar normal ki .Terkedildiniz canınız yanıyor herkes üzülür ağlar ve mahvolur ,ama bu sevgi değil sadece Terkedildiniz değersizlik duygusu yaşıyorsunuz .Kendinizi ve duygularınızı iyi tanıyın .Siz bu acidan fazlasısınız bunu unutmayın . İnsan oğlu zorluklarla mücadele edecek şekilde yaratılmıştır .Çocuğunuz için şunu soyleyebilirim ,Herkes kendinden sorumlu yani siz anne olmakla o baba olmakla .Siz ona babalık yaptırmakla sorumlu değilsiniz bunu aklınızın bı kenarina koyun.Çocugunuza acimaktan vazgeçin .Çünkü acınacak bir durumda değiller ki çoook kötü durumlar yaşayanlar var bu başa cikamayacagi birşey değil sizi anlayacaktır ama önce sizin ayağa kalkıp beni istemeyeni ben hiç istemem diyebilmelisiniz.Kendinizi gücünüzü Farkedin .Bakın boşanma travma yaratmaz ama boşanma sonrası sizin malum insanın tavrı çok önemli .Eşiniz için şunu söyleyeyim sakın aramaya mesaj atmaya kalkmayın .Güçlü durun Güçlü olun siz Allah yarattı kimseye kul olamayin verdiyse bazen olmaması gerekir.Ben 11 yılımı belki düzelir düşüncesiyle mahvettim sonuç değdi mi kocaman bir hayir .Değmeyecek hiç bir zaman unutmayın .
Çok teşekkür ederim..

Hepsi var değersizlik, yalnızlık, çaresizlik..
Umarım bende aşarım..

Back
X