ölsem umrunda olmaz

Madem umrunda değilsin nişanlının
Bile bile gidip de evlenme bu adamla.

diğer konudaki önerileri dikkate almadın geldin yeni konu mu açtın tebrikler konu zincirlerine abone oldunuz.

Sen niye durumu anlatiyorsun anlamadim adam merak edip sormuyorki msj flan atma yani hak etmiyor ki cvp veresin. Kuzenine gelince o ne allah askina ergenler gibi whatsap durumana birseyler yazmalar biz orta okulda yapardik bu tarz seyleri. Sana soyliyim cnm karanliga dogru yuruyorsun yol yakinken don

Kuzenin kimki burnunu sokuyo ? yengen falan onlara ne oluyo ? ve nisanlinda izin veriyo he pes yani.Bide doktora gitmissin nisanlina kocaman bir ohaaaa harbi okuzmuss sen iyi dayaniyosun ben yuzugu firlatmistim..degmez

Canim bu anlattiklarin hic normal degil yengesiyle kuzenine ne oluyor öyle ne karisiyorlar anlam veremedim ama nisanlin niye seni ezdiriyor bide sana tavir yapiyor bence yol yakinken dön derim ondan sana hayir gelmez asla annede üzülmesin daha fazla sende öyle hastaneye gitmissin rahatsizsin ya mesaji birak direk atlayip yanona gelmesi lazim bu ne bicim sorumsuzluk kayinvaliden falan gecmis olsun demesi lazim yanina gelmeleri lazim normalde cok üzüldüm bence seni sevmiyorlar nisanlinda

kuzeniyle teyzesiyle esya yuzunden neden ve nasıl kavga ediyorsunuz anlamadım... onlar sizin muhatabınız degil ki.

ayrıca siz kavga edecek kadar yuzgoz olduktan sonra nisanlınıza "beni ezdirdi" diye nicin kızıyorsunuz onu da anlamadım.

nisanlım oyle birsey yapsa "kendin kasındın simdi sus otur, ne yapabilirim" derdim herhalde.
onlara da "bir daha benim iliskime de esyama da karısmayın, bir sonrakinde tavrım bu kadar yumusak olmaz" derdim.

nisanlınız da olay buyumesin diye boyle davranmıs olamaz mı?

Umrunda olmak icin olmeyi mi bekliyorsun?
Hastaneye gittigini niye soyledin ki ajitasyon yapar gibi.
İyice kendini bisey sanmistir.
Alacaginiz esyaya bile ikiniz karar veremiyosunuz farkinda misin?

hem uzgunn mutsuzsun hem evlenmeyi kafaya koymussun bide kuzenle kavga ediyosun senin esyandan ona ne.sen demiyosan ailen noluyoz diyebilmeli.lackalasmis bi ilişki

Ya daha neyi bekliyorsun allah aşkına ayrıl sana odun dan evlendıkten sonra başını taşlara çok vurursun hiç ayrilmazsin

Mutsuzsunuz,eziliyosunuz,değer verilmiyosunuz yapacağınız şey belli ama siz sürekli konu açarak kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.

mutsuz ve değersiz olduğunuzu düşünüyorsanız hala o yüzük neden parmağınızda?
kusura bakmayında bazı insanlar boyun eğerek herşeyi hakediyorlar.insanlar eşinden ayrılmaya cesaret ediyor kaç çocukla ama siz hala düşünme sürecindesiniz diyeceğimde daha o sürecede gelememişiniz malesef.

Seni simdiden baskasi icin uzup birde hastaneye godecegini bilip hatrini sormuyorsa bosver gitsin.. atarli erkek cekilmez

Daha önceki konuna yazdıklarımın aynısını dediğimi farzet. Evlendiğinde de kuzenleri evine gelip evin şekline de karışırlar, ne izlediğinize de. Bence başka konu açmayın, çünkü ne yazsak boş anladığımız kadarıyla. Allah yardımcın olsun diyebiliriz bi tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…