ölsem umrunda olmaz

Aslinda cok sanslisin ...
Nisanlin simdiden gercek yüzünü gostermis , ama sen gormek istemiyosun sanirim...

Evlenirsen... basina gelecekleri biliyorsun.
Ilgisiz bir koca..
Seni ailesine ezdiren bir koca.
Bunun gibi daha neler neler...

Adam gibi adam , esya konusunda her hangi bir konuda , seni ailesiyle böyle muhatap etmez..
Ve sana hakaret ettiklerinde , agizlarinin payini verir...
Ama malesef senin nisanlin , hala ailesini hakli gorup sebi ezdiriyosa..
Asla boyle bir adamla mutlu olamazsin...

Sen değerlisin... Bunu unutma lütfen... Seni ailesine ezdiren bir eşi haketmiyorsun...

Daha eşya konusunda böyle olan adam ilerde sana neler yapmaz karışan annesi babası değil küçücük kuzeni farkında mısın daha ondan bile koruyamıyo seni sen bunu nasıl kocam diye yanında gezdireceksin hadi gittin evlendin diyelim şimdi seni ezmenin keyfini alan o zaman rahat bırakır mı ? Yahu annemiz babamız ne zorluklarla büyütüyo bizi başkasının elinden bu kadar acı çekmeye değer mi.Evlenince bu adam düzelir sanıyosun demi amaa hiç öyle olmaz adamın umrunda değil kendin söylüyosun ee daha neyi çekiyosun be kardeşim

Hatunlar boşa konuşmayın. Gidip bir güzel güle oynaya evlenecek sonra da yok kaynanam yok eltim yok görümcem. En sonda boşanmaya korkuyorum. Başka bir sonuç yok maalesef.

Ne kadar kirilgansiniz yahu?
Ailede iki problem oldu diye stresten hastaneye gidecek kadar ne yasadiniz da dibi gordunuz...
Neyse...
Cocugum ben diyorsan evlenme bu bir...
Sacma sapan ortaokul ergeni gibi durumlarinda dahi sana laf sokan akrabalariyla kesinlikle muhatap olma bu iki...
Kimse sana hakaret edemez, kimsenin sinir topu degilsin sen bu uc...
Sana abartiyorsun sus diyen o sevgiline de cidden sus, sesini duyana kadar kivransin bu da dort...

Lutfen evlilik icin acele etmeyin, boyle bir durumu dahi yonetememissiniz, yazik olur...

yav bir insan her konuya girip sadece yaş sorar mı?
resmen konu sahiplerine saygısızlık bu.
bence zıpzıp denen zımbırtıkşi bu sitenin trollerinden birisi.
Bende ayni kanıdayım. Sıktı artık. Sadece yaş sorup,hic bir alintiya cevap vermemesi ayri bi gicik durum. Gırtlağını sıkasım geliyo. Admin olsam bizimle değılsııınn der banı çakardım

Bu adamla sakın ha evlenme derim arkadaşım
Daha evlenmeden seni bu kadar ezdiriyorsa sana karşı bu kadar kabaysa..
Evlenirseniz buraya açacağın konuları düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…