Ölsem üzülür müsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cilekliturtaam34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
132
156
33
(Konu kız kardeşimin)
Herkese merhaba

3 yıllık sevgilimle ayrıldık ve çok kötü ayrıldık ben iyi ayrılalım istedim ama o benden nefret ediyormuş gibi davranıyor. Beni her yerden engelledi, ikimizinde ilişkide çok hataları oldu. Fakat o her zaman ayrılan taraf oldu. Beni heo ayrılmakla tehdit etti. Bana annesiyle aynı evde yaşamayı diretmişti.

Bugün dayanamayıp aradım açmadı engelledi sonra rica ettim yalvardım araması için gerçekten çok kötüydüm çünkü, açtı ve çok kötü konuştu. Küfürler etti, oğlum s. Git hayatımdan dedi. Ben de (acizce biliyorum ama) ölsem üzülmeyecek misin ? niye böyle davranıyorsun ölümlü dünya Dedim. O da ben bi hayvan öldüğünde de üzülürüm dedi. Bu ve bunun gibi çok ağır kelimeler de etti. Çok ağırıma gitti ağlayarak telefonu kapattım.

Merak ettiğim şu simdi bu söylediği söz yeterince ağır değil mi yoksa ben mi abartıyorum

Agir. Daha fazlasini isitmek istemiyorsaniz birakin bu adami

34 yaşında mısınız?

Kendinizi daha ne kadar düşüreceksiniz… Bir ana baba büyütmüş sizi elin oğlunu böyle küçümsetecek hale getirmeyin kendinizi.

Annemle yasayacajsın diye direkten bir adamdan ayrılma olgunluğunu göstermiş
Bu dik durusu korumasını öneririm.
Adamın öfkesi annesinin istenmemesinden ötürü.
İnsanın gercek yüzü ayrılınca belli olur. Bu cok berbat Bi çocukmuş. Ablanız kurtulduguna şükretsin ve sacmalamayı kessin. Ne demek yalvarırım ac konusalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…