ölseydim daha iyi

cnmm öfkeyle kalkıp zararla oturma ne demek boşanırdım falan :19:
adam resmen boşboğazlılık etmiş ama olsun sonuçta seviyormuş hee hemen yine canm cicim olma ama boşanma falan olacak kadar da ileri düşünme kuzum Allah beterinden saklısın dha büyük bir olay olmasın yeter... kimsenin evliliği 4x4 lük değil güzelim nazlan falan ama bence boşanmayı düşünecek kadar üzme kendini

Ya yok canım zaten bu nedenle boşanmamda kendimi ifade edemedim ayrılırım derken yani sevgilim olsaydı kesin ayrılırdim ama koca bir başka oluyo sonuçta evlilik bir oyun değil ama ne bileyim belkimde sinir ile yazdım bunları ama hâlâ kırgınım

daha oncekı konularınıda okudum gereksız trıp yapıp olayları buyuttugunu dusunuyorum

Ya ne alakası var tirip yapıyorum demissinizde siz benim yerimde olun balayı döneminiz mükemmel geçiyo çok mutlusunuz şimdi esin kalkmış ben o zamanlarda seni sevmiyordum diyo ne düşünürdünüz

Kocan bence kas yapayim derken goz cikarmis canim

Umrede simdi duygu yogunlugu ile "Allahim sevmiyordum ama artik seviyorum oh ne guzel" diye dusunmus

Sonra mutlu olmus "Ben seni sevmiyordum ama sonradan sevdim heehe ne guzel di mi ya hic sevemeseydim o zaman ne olurdu:( " demek istemis

Hatta seni ovmek istemis "Sen beni iyi ki cok sevdin bunun sayesinde ben de seni sevdim" demek istemis bence :)

arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

alınacak bişey yokki bunda eşin sadece açık konuşmuş keşke içinde saklasaymış daha iyiymiş. ama görücü usulü evlenmişsiniz. ben görücü usulünde sevgiye aşka inanmıyorum. en fazla beğenir insan sonra aynı evin içinde yaşarken sevip sevmediğini anlar insan. sonuçta eşinde seni sevmiş. sana hiç alışamadım sevemedim dese nolurdu asıl sorun ozaman olurdu işte

canım konu evlilik olunca iş biraz farklı ama,örneğin bende şimdi eşim olan ama 7 yıl önce olan sevgilim olan kocamdan:) böyle bi söz duymustum,ilk 6 ay seni sevmemistim sonra sevdim diye.. abartılacak birsey yok,canını hiç sıkma..erkekler kadınlar gibi ifade etmiyor duygularını..daha düz ve daha net oluyorlar.. sen simdiki zamana bak.uzakta olan esini de üzme derim

Ya ne alakası var tirip yapıyorum demissinizde siz benim yerimde olun balayı döneminiz mükemmel geçiyo çok mutlusunuz şimdi esin kalkmış ben o zamanlarda seni sevmiyordum diyo ne düşünürdünüz

haklısın canım. kötü bir durum. yaşadığımız herşey yalan mıydı, beni sevmesi yalan mıydı diye düşünüyorsun.. belki o da seni sevmeye çalışıyordur başlarda. ha başlarda sevmese bile sahiplenmiş bu benim karım demiştir bu davranışlarıda belki sen sevgi olarak yorumlamışsındır? bence kocanın orada demek istediği senin sevginle sana bağlandım senin beni sevmene aşığım demek olacaktı bence ki şu an ki sevgilimde - nişanlılık sürecine giriyoruz (:- bana aynı şeyleri söyler.

kızacak bir şey yok. ben de eşimi hemen sevemedim o çok sevdi. sindire sindire sevdim şimdi ise çook seviyorum.ayran gönüllü olmadığı daha iyi.

Neden ağlıyorsun şimdi

İnsandan hic tanımadığı bilmediği bir insanı sevmesini nasıl bekleriz ... Sevgi zamanla gelişir icine merhamet duygusu girer, merak duygusu girer, endişe girer öyle bir anda çakmak ile ateş yakar gibi olmaz ki

Tıpkı eski çağlarda ki gibi odunları birbirine surtmek gerekir

Yazık üzüldüm inanın esınız ne guzel mübarek topraklarda ve sizi sevdiğini söylemiş... Yalansiz, art niyet olmadan ve masumca

Lütfen mutlu olun etrafta çıkar evlilikleri , aldatmalar, yalanlar dolu havada uçuşan olmayan asklar ve sevgiler var ...

Tek tek alinti yapmadan, gorucu usulunu diline dolayanlara cevap vermek istiyorum.

Gorucu usulu diyerek bu sekilde evlenen insanlara mecburiyetten evlenmis muamelesi yapilmasina itirazim var.

"sen de mi gorucu usulu evlendin yoksa yaran mi var gocundin guzzzzeliiim" seklinde alabilecegim tepkilere pesinen cevap vereyim; evet ben esimle okul, isyeri, arkadas ortami disinda bir sekilde tanistim. Bizi kocamin teyzesi tanistirdi. Ama Kadincagiz sadece tanistirdi; kimse evleneceksiniz diye girtlagimiza basmadi. Gorduk, hoslandik birbirimizden, kalbimiz carpti, gorusmedigimiz zaman ozledik birbirimizi. Kisaca asik olduk ve evlenmeye karar verdik.

Simdi benim evliligimin universite kafesinde, kutuphanesinde, dolmus kuyrugunda,isyerinde, arkadasin dugununde vs. baslayan bir askin neticesi karar verilmis bir evlilikten nesi eksik? Nesi çağ dışı? Neresi körü körüne bilinmeze yelken acmak?

Evet ben gorucu usulu denilen evlenme seklini insan haklarina aykiri buluyorum.

Ama bugun artik boyle bir uygulama yok. Varsa da, hani o kanimizi donduran; kizlarin parayla satilmasi, ensest saldirilara maruz kalmasi türünden toplumun standardi olarak kabul edilmeyecek bir durum olarak gorulebilir.

Cunku gorucu usulu denilen hadisede, gerdek gecesine kadar ortalikta ne gelin vardir ne damat. Birileri her ikisini kafalarina gore birbirine uygun gorur ve hadi cocuk yapin diye tıkıverirler bir odaya.

Bu satirlar, "gorucu usulu evlenmissin sekerim daha ne bekliyordun ki" gibilerinden konusup da isin icinden kolayca siyrilma huyumuzdan vazgecme zamanimizin geldigini hatirlatma ihtiyaci sebebiyle yazilmistir.

Herkese aski doya doys yasayip; sevip sevildigi huzurlu evlilikler diliyorum.

canım baklgörücü usulu evliliği kolay mı sanıyosun sen? zaten bence o iki insanda birbirini sevmek zorunda değil evlendi diye.. sonuçta tanımıyosun bilmiyosun.. kolay değil yani.. ama zamanla tanıdıkça saygın artar saygın arttıkça da sevgiye dönüşür bu iş.. aynı durumda sende olabilirdin.. bence eşin sana iltifat bile etmeye çalışmış.. bak dininde imamnında da bir adammış.. senin bakış açın yanlış.. normal olan bir durumu sen felakete dönüştürmüş olabilirsin..
bi de görücü usülünde bir taraf diğerini daha fazla sevebilir ne var bunda? yani sevgililerde bile durum bu değil mi? demek sen onu öyle sevmiş öyle saygı duymuşsun ki adam sana bakınca imrenmiş seni sevmiş.. mutlu olmayı dene bu durumda üzüleceğine derim ben.. şanslısın..
ya sana deseydi ki bir türlü ısınamadım sana olmuyor falan.. o zmanı düşün..

Erkek arkadaşımla nerdeyse 3 yıl oldu çıkalı bana hep beni çok seviyorsun bana çok bağlısın çok iyisin senden iyisini bulamam ben sana aşık değilim ama beni sevmeni bana bu kadar düşkün olmanı seviyorum diyor . Benim başımda da var yani böyle bir şey onur kırıcı çok ağladım onu duyunca hak veriyorum sana ama boşanmak konusunu bir kez daha düşün bence.

valla bende olsam sinir olurdum..seni sevmiyorsa görücü usulü olarak değilde kendi bulsaymışta evlenseymiş o zaman.. ne diye evlenmiş o zaman senle

önemli olan 1,5 sene sonraki duyguları degilmi.ozamanlar için evet kırıcı olmuş söylemesi ama şimdi de aynı duygular içindeyse sorun olur.artık sevmiyo olsa katlanmazdı sanırım :44:

bence kendini bosuna üzüyosn arkadasım esin seni sevmese 1.5 yıl yasar mıydı ? ayrıca biraz duygularını anlatırken kabalık etmiş sadece erkekler bizler gibi duygusal degildir biliyosn sende bunu.

bizde eşimle görücü usulü gibi evlendik. şimdi birbirimize söyleriz, ilk zamanlar sevmiyorduk ama sonradan sevdik artık çok seviyoruz ve kopamayız deriz. bunda bişey yok bence güzel bişeyde yani. . baştan deli divane sevip sonradan soğusa daha mı iyiydi tatlım?

Tatlım herkesin sevgisi farklıdır,
bendeilk görüşte aşık olmam sevmem,hoşuma giden şeyler olur ama zamanla karşımdakinin bana tavrıyla sevgim oluşur.
zamanla oluşur yani eşin kötü bişi dememmiş sadece biraz ters anlatmış kırılma ne güzel ki sevgisi bağınız kuvvetlenmiş

arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

ya hem umrede şuan hemde ordayken böyle birşeyden bahsetmesi hoşdeğil...
ama bellki arkadaşların dediği gibi yanlış ifade etmiştir. tanıdıkça daha çok sevdım flan. yada dürüstlük hoşuna gidiyo:37:
bide görücü usulu olduğu için zamanla sevdiğini flan mı ima etmeye çalıştı:44:
yani yinde hoş değil üzülmeni istemem canım ama sende haklısın:26:
peki sana karşı nasıldı iyi bir eş miydi :44:

Back
X