Öncelikle rabbim bol sabır versin diyorum.Başın saolsun arkadaşım.
Benden önce arkadaşım sana yardımcı olmaya çalışmış ama bende yazmak istedim.Zaten banda o söyledi durumunu,yoksa artık pek girmiyordum.
Benimde ikiz hamileliğim,karnımda kızımın ölmesiyle tek gebeliğe düştü.Kızım başından beri sıkıntılıydı,ama rabbim bana oğlumu bağışlayacakmış şükürki 30.haftaya kadar karnımda ölmemek için direndi resmen.30.haftada kaybettim,34.haftadada oğlum doğdu.Doğuma kızımın ölümü neden oldu,kızımın ölümünden sonra çok sıkı bir gözetime alındım.Ünüversite hastanesinin hocası tarafından,her hafta muayene oldum,kalp atışları dinlendi her hafta oğlumun,ve kan tahlilleri yapıldı her hafta tahliller yenilendi.İki dr.beni takip ediyordu,biri doğum 38,den önce olmaz rahat ol dedi,ama ikinci dr.perinatologdu o doğumun erken olacağını sürekli tetikte olmamı söyledi ve öylede oldu.Kızım artık bana zarar vermeye başladı o haftada doğum olayı gerçekleşti,ben hiç bir şey anlamadım ama hiç bir belirti vermedi,sıkıntım olmadı,aksine çok rahatlamıştım kızımın kesesi küçülmüştü tek gebelik gibi olmuştu artık.Sanada tavsiyem dikkatli ol,dr.dinle.Birde 14 tane ciğer geliştirici oldum.
Rabbim bebeğini sağlılla kucağına almayı nasip etsin.