Ölü doğum arkası yeni hamilelik

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
37
Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce 33.haftada bebeğimi belli olmayan bir sebepten dolayı kaybettik. Şimdi 5 haftalık hamileyim ve doktorum kan sayımına pıhtılaşma durumuna bile bakmadan coraspin ve progestan verdi. Bu şekilde bir tecrübesi olan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce 33.haftada bebeğimi belli olmayan bir sebepten dolayı kaybettik. Şimdi 5 haftalık hamileyim ve doktorum kan sayımına pıhtılaşma durumuna bile bakmadan coraspin ve progestan verdi. Bu şekilde bir tecrübesi olan var mı acaba?
Daha önce düşük bey ölü Doğum oldumı ? Ben iki kez yaşadım 5.ayımda oldu. Genetik test ve pıhtılaşma testi vs hepsi yapıldı . 2.be 3. Kayıplarda yapıyorlar testleri maalesef . Coraspin hiçbir zararı Yok kullanabilirsin, progestanda kısa süreli erken düşüklerde kullanılıyor fitil olarak

been iki kaybim var kimyadalm var.hic test yapilmadn bana da verildi progestan ve coraspin.hatta 34 ten sonra igneye gectik.cok sukur sorun olmadi iyi ki de verdiler.36.haftada aldim yavrumu kucagima yarin 1 aylik olcaz insalalh.sende alirsn yavrunu kucagina insalalh canim allah bi daha yasatmasin

Back
X