ölü doğum sonrası adet düzensizliği yaşayanlar

yorgunmavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
135
25
123
38
kızlar merhaba yaklaşık 48 gün önce bebeğimi kalp anomalisi nedeniyle 5 aylıkken ölü doğurdum.rabbim kimseye yaşatmasın.32 gün lohusa kanamam sürdü az az.sonra adet oldum .adetten dr a gittim herşey normal parça falan kalmamaış dedi.kanamam çok fazlaydı ilk adet normal dedi ve kanama için yasmin doğum kontrol hapı verdi.hapı içmeye başlayınca kanamam azaldı ve 8.gün bitti.5 gün temiz kaldım o arada birlikteliğimiz oldu sorun yaşamadım.ama 5 günün sonunda tekrar adet oldum kanamam çok az sanırım yasminden dolayı az az devam ediyor.ama ikinci adet çok erken oldu.bu normal bir durum mu zamanla düzelir mi yasmin bitince devam etmek istemiyorum çünkü yeni bir bebek istiyorum dr 3 ay korun sonra başla demişti.böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar

Oncelikle Çok üzüldüm başın sağolsun Canım Rabbim en kisa zamanda saglikla bir melek versin kucagina.
normal dogumdan sonra bu tarz duzensizlikler yasanabiliyor birde uzerine ogum kontrol hapi kullanmaya baslamissin hormonlarin iyice degisime gecmistir bu adetin 7 gunden cok uzun surerse veya cok fazla kanaman olursa bence dr a gitmende fayda var

Ben de kalp yetmezliğinden kaybettim canım bebeğimi 24. Haftada. Sonrasında benim de adet düzensizliklerim oldu. Meğerse rahmim kist yapmış, o da adet görmemi engelliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…