ölü doğum sonrası gebelik rahimde perde lütfennnn yardım

tubi8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
77
2
46
Nevşehir
merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz bana 3 bebeğimi kaybettim 2 sinin 7 haftlık kalbi durdu 3.sü 31haftlık ölü dogum yaptım 14 haziranda 6 ay oldu.. şimdidide rahimde perde ameliyat olmam lazım ameliyat sonrası hemen hamilelik olurmu cok korkuyommm lütffennn yardım cı olurmusunzzzz

Canim ben ameliyat olacaktim bu ay hamile kaldim yarin dr randevum var
Merhaba perde karinda agri uaptormu ben 2 yillik evlyim bebegimiz olmyor bir kere asilama oldum tutmadi sonra 2.asilamam yapikdi tuttu ama 7 gun sonra kanamam basldi bebegim dustu yine cok siddtli karin agrisi cektm ama benim hep sol tarfim agryor yani tedavi sirasinda alttan mauyende de hep o tarafta agri olyor rahim filmim temiz ckti ancak alttan muayende iki doktorda perdeden suphe etti bu kafama takildi sordum Amaliyata gerek olan bir durum degil dediler hatta varmi yokmi kesin bilr konsrmyor ama ikiside alttan muayende suphe edince bende kuskuya dustm dusecek die dusundum ve dustu doktor rahim filmin cok guzel bunlari kafana takma demisti varsa bile cok ufak sanrm yani sanrm geride diplere dogru kafam karisti ne yapacgmi bilenyorum bir daha dusuk falan yasamak istemyorym

canım benim daha önceden bir dış gebeliğim var bu perdeden dolayı değil dedi doktor, sadece regl dönemlerim çok ağrılı geçiyor bunun perde ile ilgisi olduğunu okumuştum. çok geçmiş olsun...

canım benim daha önceden bir dış gebeliğim var bu perdeden dolayı değil dedi doktor, sadece regl dönemlerim çok ağrılı geçiyor bunun perde ile ilgisi olduğunu okumuştum. çok geçmiş olsun...
Benim regl donemim de asla karnim agrinz hic ama tedavi sirasinda cok agrim olyor adet disinda normak zamalrda da ara ara olyor anlams degilm amaliytta yapmyolr kesin varda diyen yok rahim filmin guzel dio ama muayene ederken suphe etti

. Ya bişey sorucam prki sonra hamile kaldın mı Nasıl kaldın bi söyler misin bende aynı şeyi yaşadım 5.kaybedişim oldu bu

Benim değil ama benim bir arkadaşım ölü doğum yaptı. Daha sonra hsg çekildi ve rahimde perde olduğu anlaşıldı. Korunma sürecinden hemen sonra hamile kaldı ve şu an ikizleri var sabırlı ve güçlü ol canım Allah sağlıkla dünyaya getirebileceğin bir bebiş versin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…