• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölü doğum sonrası gebelik

38. Haftada bebeğimin kalbi durdu . Hamileliğimde herhangi bir sorun yoktu birdahaki gebelik için korkuyorum bu şekilde doğuma yakın bebeğini kaybedip bir sonraki bebeğini sağlikla doğuran var mı?
Başınız sagolsun. Ben de 26. Haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durmasıyla kaybettim bugün dört hafta oldu. Sizin bir sebep bulabildiler mi? Bana doktorum minimum 6-9 ay dedi ben de çok korkuyorum. Psikologa gittim biraz rahatlasam da yine korkular geliyor ama daha çok yeni bi 6 ay sonra böyle olmayacaksın dedi. Siz destek alıyor musunuz? Bir de ben sezeryan oldum sizin normal doğum muydu

Başınız sagolsun. Ben de 26. Haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durmasıyla kaybettim bugün dört hafta oldu. Sizin bir sebep bulabildiler mi? Bana doktorum minimum 6-9 ay dedi ben de çok korkuyorum. Psikologa gittim biraz rahatlasam da yine korkular geliyor ama daha çok yeni bi 6 ay sonra böyle olmayacaksın dedi. Siz destek alıyor musunuz? Bir de ben sezeryan oldum sizin normal doğum muydu
Sizinde basınız sağolsun destek almıyorum sebep de bulunmadı bende sezeryan oldum

Sizinde basınız sağolsun destek almıyorum sebep de bulunmadı bende sezeryan oldum
Eğer imkanınız varsa destek almanızı tavsiye ederim. Ve canınızı sıkan üzen kıran size kendinizi kötü hissettiren kimseyle görüşmemenizi. Ben çok araştırdım inanın her yerde insanların hikayelerini okuyorum hepımızın acısı aynı hisler aynı. Sezeryandan sonra hemen hamile kalıpta ağrı sızı dışında risk yaşayan kimsenin hikayesini duymadım. Bir iki ay sonra bile kalan var. Ama tabi en doğrusu bence de en azından 6 ay beklemek okuduklarımdan ve doktorumun yorumundan bunu cıkardım. Korkuya gelince bence bu korku hiç bitmicek psikologumla da konustuk bunu hepımız cocuklarımızı aynı korkuyla büyütüyoruz. Hamileyken o korkuyu yaşamayanlar sadece psikopatlar, akıl hastalarıdır dedi.

benim bebeğiminde 32. haftalıkken bu zamana kadar bir problem yokken, kalbi durduğu için ölü doğum yaptım, 3 ay olacak, bir sefer destek aldım, evet hiç geçmiyor gün gün çok değişiyor benim halim, ufacık bir bebek sesi bile bazen gözlerimi dolduruyor, ama Allaha hamd olsun bir şeklde sabrı veriyor hafifliyor, sana kaldıramayacağın yükü yüklemiyor evet çok zor asla ama asla yaşamayan bilemiyor bir gün önce beşiğini kurmuşken ertesi gün kalbinin atmadığına şahit olmak kaldırabilecek bir durum değil ama biz bu hayatı yaşarken inancımıza yoğunlaşınca hafifliyor güç geliyor inanmak lazım. sabır dilemek her kapının hayırlı olduğunu Allahın bize gönderdiği hayr olarak görmek lazım.. Rabbim hangi zaman bizim için hayırlısıysa, hayırlı evlatlara bakacak hayırlı sağlıklı günler nasip etsin cümlemize..amin

tam hatırlamıyorum ama bir hadis ya da bir ayet varmış, Allah meleklere diyor ki kulumun kalbini aldım ne durumdaydı? (O kadar zor bir durum olarak söylüyor) melekler diyor ki onu sabır şükür halinde gördüm. O zaman Allah diyor ki ona cennetten bir köşe hazırlayın.. Rabbim sabır versin cümlemize

38. Haftada bebeğimin kalbi durdu . Hamileliğimde herhangi bir sorun yoktu birdahaki gebelik için korkuyorum bu şekilde doğuma yakın bebeğini kaybedip bir sonraki bebeğini sağlikla doğuran var mı?
Ben varım
Malesef benimde basima geldi 34 haftalikken kalbi durdu bebegimin hareketleri yavaslamisti anlamadim ertesi gun hic hareket etmedi öldugunu ogrendim ertesi gun sezeryanla dogum yaptim 10 ay sonra tekrar gebe kaldim perinatoloji doktoruna her ay gittim sizlere tavsiyem sezeryan dikislerinin iyilesmesi yeni bir gebelik icin vitaminlerinize sagliginiza dikkat etmeniz vakti gelincede yeniden gebe kalirsiniz insallah önlem olarakta kan sulandirici hap ve igne kullandim M melekannesi-35 D doa041125

Ben varım
Malesef benimde basima geldi 34 haftalikken kalbi durdu bebegimin hareketleri yavaslamisti anlamadim ertesi gun hic hareket etmedi öldugunu ogrendim ertesi gun sezeryanla dogum yaptim 10 ay sonra tekrar gebe kaldim perinatoloji doktoruna her ay gittim sizlere tavsiyem sezeryan dikislerinin iyilesmesi yeni bir gebelik icin vitaminlerinize sagliginiza dikkat etmeniz vakti gelincede yeniden gebe kalirsiniz insallah önlem olarakta kan sulandirici hap ve igne kullandim M melekannesi-35 D doa041125

Başınız sağ olsun, benzerini 4.5 ay önce yaşadım. Oğlumun ölüm sebebi de bulunamadı malesef. O yüzden benzer endiselerinizi ben de kendim adına tasiyorum. Bana ideali minimum bir sene dendi sezaryen doğum yaptığım icin

Back
X