Ölü Doğum Yapan Anneler

Z zeyn1404 daha sonra yine gittinizmi doktora ölum sebebleri icin bisey dedilermi yasiniz kac burada cunku kan sulandiricilarida kullanmissiniz daha farkli bir önlem varmi alinabilirmi ? bende 33 haftada kaybettm bebegimi benide korkutttu suan 2 kere yasamissiniz ben kan sulandirici yeterli olur saniyordum ama bide aylik kan pihtilasma testlerini yapan kisilerde varmis dozu falanmi
eksik oldu acaba 6 ay sonra bende doktor kontrolune gidicem anca o zaman sorabilirim

Selam kızlar, bugün 8 gün oldu.25 haftalıktı oğlum hareketlerini hissetmediğim için acile gittim kalp atışı yok dedi,yavrumun kalbi durmuş ama 1 hafta önce gitmiştim kontrole herşey normaldi,hiç bir sorun yoktu bir anda oldu ne olduysa.19 saat suni sancı çektim ve normal doğumla doğdu dünyalar güzeli oğlum.Kendime gelemiyorum,ağlamaktan yoruldum,alışamıyorum ne zaman geçer bu durum nolur yasayanlar bana yazsın.Ölü doğum yapanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız,genetik test yaptırdınız mı?. İşin kötü tarafı 9 ay öncede bebeğimin kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum 2 kere üst üste yaşamak berbat etti beni :KK43:Lütfen yaşayanlar yazsın :KK43:
Çok üzüldüm :( Allah inşallah en kısa sürede toparlamayı nasip etsin, çok çok geçmiş olsun:( En hayırlı zamanda sağlıkla kucağına tekrar bebeğini almayı nasip etsin.
Atlatması zor bir süreç, Allah sabırlar versin. Sakinleşmen gerekiyor kendi sağlığın için de 🌸

Başınız sagolsun benimde 29 haftalık kızım oldu aynı şekil çarşamba tetenoz aşısı yaptım yaşıyordu cumartesi haraketsizz Di gittik pazar günü kalbi durdu 6 saat sonra doğdu bebek araatilamadi ilk gebelikti ben araştırmak istedim genetik test yaptım hafif kan pıhtılaşma si çıktı ama testi izi yapin derim geçecek bir acı değil benm 4 ay oldu tekrar hamileyim 5 haftalık ama korkuyorum
Siz de inşallah sağlıkla hayırlısı ile süreci atlatıp yine sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah'ın izni ile 🌸 Darısı diğer isteyenlerin başına

Çok üzüldüm :KK43: Allah inşallah en kısa sürede toparlamayı nasip etsin, çok çok geçmiş olsun:KK43: En hayırlı zamanda sağlıkla kucağına tekrar bebeğini almayı nasip etsin.
Atlatması zor bir süreç, Allah sabırlar versin. Sakinleşmen gerekiyor kendi sağlığın için de 🌸
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, çok şükür kavuştum ben evladıma 😍😍❤️❤️❤️

Bende Bir ay önce kaybettim yavrumu oğlumu.. 33+5 haftalıktık bir hafta önce gittim kontrole hiç bişi yoktu .. Hareketleri biraz azalmıştı ben normal sandım hissetmiyorum belki dite düşündüm. Doktor haftaya Tekrar kontrole gel dedi,gittiğimde kalbi atmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı resmen ve hemen sezeryanla aldılar bebeğimi... o kadar zor ki bizi ancak biz anlarız... Allahım bize sabır versin inşallah doğru zamanda güzel bebişler nasip etsin...
bende kaybedeli 1 ay oluyor ayni haftda kaybetmisiz tekrar gebe kaldinizmi

rabbim size bagislasin evladinizi uzun ömurler versin . ikinci gebelik icin nasil tedavi uygulandi ben 1 ay oluyo kaybedeli
Amiinnn cümlemizinkini inşallah,sizinde başınız sağolsun Allah'ım sanırlar versin en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Ben genetik test yaptırdım bende pıhtılaşma çıktı 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım

Amiinnn cümlemizinkini inşallah,sizinde başınız sağolsun Allah'ım sanırlar versin en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Ben genetik test yaptırdım bende pıhtılaşma çıktı 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım
bende genetik bolumune gittim anlattm durumu sonuclara gore yol izlicez dedi bende bebekte centikte vardi kan sulandirici kullaniyordum kalp durmasi olmadan o hafta 1 gun icmeyi unuttum sanirsam

bende genetik bolumune gittim anlattm durumu sonuclara gore yol izlicez dedi bende bebekte centikte vardi kan sulandirici kullaniyordum kalp durmasi olmadan o hafta 1 gun icmeyi unuttum sanirsam
1 gün içmeyince bir şey olacağını zannetmiyorum umarım nedenini biran önce bulurlar

Z zeyn1404 daha sonra yine gittinizmi doktora ölum sebebleri icin bisey dedilermi yasiniz kac burada cunku kan sulandiricilarida kullanmissiniz daha farkli bir önlem varmi alinabilirmi ? bende 33 haftada kaybettm bebegimi benide korkutttu suan 2 kere yasamissiniz ben kan sulandirici yeterli olur saniyordum ama bide aylik kan pihtilasma testlerini yapan kisilerde varmis dozu falanmi
eksik oldu acaba 6 ay sonra bende doktor kontrolune gidicem anca o zaman sorabilirim
29 yaşındayım. Tekrar gitmedim doktora çünkü genetik testler yaptırıyorum onların sonuçlarını bekliyorum alınca gideceğim. 0.6lık oksapar kullanmıştım doktor daha fazlasını veremezdim zaten demişti. Hatta başta 0.4lük kullanalım demişti ben 0.6 kullanalım dedim riske atmak istememiştim ama sanırım bende pıhtılaşma dışında bir sıkıntı var bilinmeyen. Çok fazla kişi var sadece kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı doğum yapan. Korkmayın diyemeyeceğim aynı şeyleri yaşadığım için ama bi genetik test yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz. Tek tavsiyem bu olabilir çünkü ben de bi sonuç alamadım ve yaşadıklarım belli elimden gelen bişey olmadı malesef 😢

29 yaşındayım. Tekrar gitmedim doktora çünkü genetik testler yaptırıyorum onların sonuçlarını bekliyorum alınca gideceğim. 0.6lık oksapar kullanmıştım doktor daha fazlasını veremezdim zaten demişti. Hatta başta 0.4lük kullanalım demişti ben 0.6 kullanalım dedim riske atmak istememiştim ama sanırım bende pıhtılaşma dışında bir sıkıntı var bilinmeyen. Çok fazla kişi var sadece kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı doğum yapan. Korkmayın diyemeyeceğim aynı şeyleri yaşadığım için ama bi genetik test yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz. Tek tavsiyem bu olabilir çünkü ben de bi sonuç alamadım ve yaşadıklarım belli elimden gelen bişey olmadı malesef 😢
cok uzuldum gercekten ne diyecegimi ne dusuncegimi bilmiyorum gen testi verdim sadece bende 6 aylik suremin bitmesini bekliyorum bide baska gebelik yasadigimda yine skinti olurmu korkusu da saldi .

cok uzuldum gercekten ne diyecegimi ne dusuncegimi bilmiyorum gen testi verdim sadece bende 6 aylik suremin bitmesini bekliyorum bide baska gebelik yasadigimda yine skinti olurmu korkusu da saldi .
Genetikten bişey çıkmadı mı? Bence tek doktorla kalkmayın bikaç doktora gidin anlatın hikayenizi.

Genetikten bişey çıkmadı mı? Bence tek doktorla kalkmayın bikaç doktora gidin anlatın hikayenizi.
genetik sonucum yeni cikti 4 gende heterozigot cikti ( mthr 766 -mthr 1298 - PAI FXIII ) kan sulandirici igne hap kullancaksin dedi

genetik sonucum yeni cikti 4 gende heterozigot cikti ( mthr 766 -mthr 1298 - PAI FXIII ) kan sulandirici igne hap kullancaksin dedi
Çok geçmiş olsun umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza. Benim de genetik sonuçlarım geldi kısa wt sendromu denen bi kalp rahatsızlığıymış. Henüz doktorla konuşamadım ama internette ani kalp durmalarıyla sonuçlanabildiği yazıyor. Gebelik kayıplarımın bundan dolayı olabileceği düşünülüyor. Allah çaresiz dert vermesin.

Merhaba arkadaşlar, ben de 3 kayıpla nr yapacağımı bilmiyorum. İlki 10 haftalık kalbi durdu 2.sinde 24 haftalıkken kalbi durdu doğum yaptım. Genetik testleri normal çıktı bende mthfra homozigot çıktı ama çok fazla bi pıhtılaşma sorunu değilmiş ona rağmen ecopirin ve oksapar kullandım 3. Hamileliğimde ama onu da 2 hafta önce 27 haftalıkken yine kalp durması sonucu kaybettim ve doğum yaptım. Şimdi otopsi sonucunu ve bizim için istenen geniş çaplı genetik sonucunu bekleyeceğiz. Ama zaman nasıl geçmiyor nasıl bekleyeceğim o kadar zaman bilmiyorum. 3 aydan 6 aydan fln bahsediyorlar sonuçlar için. Burda okuduğum kadarıyla genelde pıhtılaşma bozukluğundan bahsedilmiş ama ben de onun tedavisi de işe yaramadı demek ki başka bir problem var diye düşünüyorum. Yapılan nipt testinde ve detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmamıştı ben bebekte bir problem olduğunu düşünmüyorum. Pıhtılaşma dışında duyduğunuz buna sebep olabilecek bir hastalık var mı? Hiç bişey atlamak istemiyorum artık 1 kayıp daha kaldıracak gücüm kalmadı 😔
n de

Back
X