- 27 Ocak 2012
- 74
- 35
- 53
- Konu Sahibi pudraskina
-
Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahBende 2,5 sene evliyim martta kurtaj oldum bebeim oldu karnimda. Suan 10 haftalik hamileyim.cok sukur rabbime.
2,5 aylık hamileydım canım. mart ta kurtaj oldum suan 2,5 aylık hamileyim cok sukur rabbime.darısı isteyen herkesın basınaRabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahsen kaç haftalikken kaybetmiştin bebeğini
bende şühelenecek bişeyde bulamamışlardıBen varım benimde beş aylıkken suyum geldi ve bebegimi kaybettim simdi tekrar hamileyim aynı korkular bendee varrahim agzı yetmezliginden süphelenmislerdi
Canım insallah bir daha ayni aciyi yasamayiz.. ben o gece sancilandim haftasonuydu sabah doktora giderim dedimbende şühelenecek bişeyde bulamamışlardıbenim suyum akıntı şeklinde gelmişti kontrole gidince öğrenmiştik susun tamamen bittiğini senin suyun nasıl gelmişti içimde hep bi korku var hala sevinemiyorum hamile kaldığıma bizde 9+4 olduk ama 18. haftayı geçmeden rahatlıyamıycam
Benim riskim 20.haftadan sonra basliyorCanım insallah bir daha ayni aciyi yasamayiz.. ben o gece sancilandim haftasonuydu sabah doktora giderim dedimgece sancim artti lavaboya kalktim. Kabizlik sorunundan kaynaklaniyo sandim ve ıkındım.asagi dogru biseyin indigini hissettim su kesesiymis o vajinamdan sarkti ve patladi. Hemen hastaneye gittik 2 cm acilma vardi o an. Ertesi gunde dogum yaptim suni sanciyla
Canım nasılsın bebeğin nasılBenim riskim 20.haftadan sonra basliyorgun gectikce korkum artiyo
Canm ben 16.haftada onlem amacli serklaj oldum. On gun boyunca cok rahattim. Ama 3 gun once 18.haftada sancilanarak hastaneye gittim ve su kesesinin serklajin arasindan sarktigini ogrendik. Doguma aldilar ve kaybettim bebegimi. Ustelik bir gun oncesinde rahim agzi uzunlugum 4.26 cm di. Ve devamli yatiyordum. Insallah sizin gebelikler miyadina ulasir. Allah yardmciniz olsunCanım nasılsın bebeğin nasıl
Canım çok ama çok üzüldüm ve korktumCanm ben 16.haftada onlem amacli serklaj oldum. On gun boyunca cok rahattim. Ama 3 gun once 18.haftada sancilanarak hastaneye gittim ve su kesesinin serklajin arasindan sarktigini ogrendik. Doguma aldilar ve kaybettim bebegimi. Ustelik bir gun oncesinde rahim agzi uzunlugum 4.26 cm di. Ve devamli yatiyordum. Insallah sizin gebelikler miyadina ulasir. Allah yardmciniz olsun
Korkma canim ve umudunu kaybetme. Ben hep yuregim agzimda gecirdim son gebeligimi ve belkide yine ayni sey olacak diye diye stres yaparak bu sonucu yasadim. Insallah sen kucagina alacaksin sag salim dualarim seninle. Bende ara vermek istemiyorm ama doktorum genetik testleri yaptircaz dedi. Ozel hastaneye gidiyordm. Doktorum arastirmaya sevk edecegini soyledi. Universite hastanelerindede sonuclarin cikmasi uzun suruyormus. Nereden bakarsam 6-7 ayi bulur heralde. Ondan sonra deneyecegim galiba.tabi bi sebep bulunursa. Sebep bulunamazsa denemeyecegim galiba. Cunku ucuncu defa ayni seyi yasama riskini almaya gucum yok.Canım çok ama çok üzüldüm ve korktumKader kısmet Rabbim yeniden anneliği nasip eder inşallah olacağı varsa önüne geçilmiyo işte benimde şimdilik herşeyim normal önceki hamileliğimde de herşey normalken birden suyum bitmişti çok korkuyorum tüm önlemleri alıyorum ama kaderin önüne geçemeyiz bunu biliyorum bence bebek için ara verme ben korunmuştum ve çok pişman olmuştum zor hamile kaldım pes etme Rabbim yeniden yüzünü güldürür inşallah
Çok korkuyorum heran diken üstündeyim her ultrasona girdiğimde ilk sorduğum yaşıyormu demek oluyoKorkma canim ve umudunu kaybetme. Ben hep yuregim agzimda gecirdim son gebeligimi ve belkide yine ayni sey olacak diye diye stres yaparak bu sonucu yasadim. Insallah sen kucagina alacaksin sag salim dualarim seninle. Bende ara vermek istemiyorm ama doktorum genetik testleri yaptircaz dedi. Ozel hastaneye gidiyordm. Doktorum arastirmaya sevk edecegini soyledi. Universite hastanelerindede sonuclarin cikmasi uzun suruyormus. Nereden bakarsam 6-7 ayi bulur heralde. Ondan sonra deneyecegim galiba.tabi bi sebep bulunursa. Sebep bulunamazsa denemeyecegim galiba. Cunku ucuncu defa ayni seyi yasama riskini almaya gucum yok.
canim senin durum cok farkli senin suyun bittigi icin olmus ve testlerin temiz cikmis.bu sefer ayni seyin olmayacagini dusunuyorum ben . Bol bol dua et hayirlisiyla alacaksin kucagina :) sancin falan olmuyorsa korkmaÇok korkuyorum heran diken üstündeyim her ultrasona girdiğimde ilk sorduğum yaşıyormu demek oluyo15. haftadayım cinsiyetini bile öğrendim ama hala hamile olduğumu kimseye söylemedim heran kaybedebilirim diye benimde ilk bebeğimin pataloji sonucu 6 ayda çıkmıştı ben doğumdan çok korktuğum için erteledim sonuçlarım temiz çıktı ölü doğum yapmak kadar bi insanı üzebilecek bi acı daha yoktur dünyada.Hastanede 2 gün sancı çektim heryer bebek sesiydi unutamıyorum o çaresiz kimsesizliğimi seni öyle iyi anlıyorum ki
Çok korkuyorum heran diken üstündeyim her ultrasona girdiğimde ilk sorduğum yaşıyormu demek oluyo15. haftadayım cinsiyetini bile öğrendim ama hala hamile olduğumu kimseye söylemedim heran kaybedebilirim diye benimde ilk bebeğimin pataloji sonucu 6 ayda çıkmıştı ben doğumdan çok korktuğum için erteledim sonuçlarım temiz çıktı ölü doğum yapmak kadar bi insanı üzebilecek bi acı daha yoktur dünyada.Hastanede 2 gün sancı çektim heryer bebek sesiydi unutamıyorum o çaresiz kimsesizliğimi seni öyle iyi anlıyorum ki
Ah canım içime su serpttinCanim korkma gönlünü ferah tut hicbirsey olmayacak bebeğine insallah. Benim de bir arkadasim hicbir sorun olmamasina ragmen 22. Haftasında suyu bittigi icin kizini kaybetti malesef
Ama 3 ay sonra yine hamile kaldi ve simdi oglu kucaginda cok şükür
Bu arada ben de bir düşük yasadim malesef. . Şimdi yine bebek istiyorum hayırlısıyla, bana da dua et olur mu hamilelerin duasi kabul olurmus
Ah canım içime su serpttinSen kaçıncı haftada düşük yaşadın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tabi ederim dua.
canım kıyamam o sevincin yarıda kalması çok zor biliyorumBenim bebisim 7 haftalikti ama 5 haftada kalmis canim gelismedi malesefben boyle erken olunca bile kahroldum Allah kimseye yasatmasin.. kiz mi erkek mi senin minnosun Allah'im onu korusun insallah korkma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?