ölü doğum

allah yardımcınız olsun böyle bir ihtimali ilk defa duyuyorum yani herşey normal giderken son anda olmasını. gerçekten çok acı allah bu acıyı yaşıyan tüm annelere sabır versin.

MERHABALAR,
Buray yeni üye oldum. Acımı ve bilgilerinizi paylaşmak istiyorum.
13/01/2012 tarinde 38.haftanın içindeyken planlanan doğum tarihime 4 gün kala ölü doğum yaptım. Nst ve ultrason kontrolü için hastaneye gittiğimde bebeğimin yaşamadığını söylediler. O anda dünyam başıma yıkıldı.ve acil sezeryana alındım. benim 10 yaşında bir oğlum var. Onuda sezeryanla dünyaya getirmiştim. Bu 2. doğumum ve kızım olacaktı. Ölüm sebebi saptanamadı. Böyle bir olay yaşayan varsa paylaşmak istiyorum.

MERHABALAR,
Buray yeni üye oldum. Acımı ve bilgilerinizi paylaşmak istiyorum.
13/01/2012 tarinde 38.haftanın içindeyken planlanan doğum tarihime 4 gün kala ölü doğum yaptım. Nst ve ultrason kontrolü için hastaneye gittiğimde bebeğimin yaşamadığını söylediler. O anda dünyam başıma yıkıldı.ve acil sezeryana alındım. benim 10 yaşında bir oğlum var. Onuda sezeryanla dünyaya getirmiştim. Bu 2. doğumum ve kızım olacaktı. Ölüm sebebi saptanamadı. Böyle bir olay yaşayan varsa paylaşmak istiyorum.

:(( canım seninle birebir aynı durum benim de başıma geldi :((( herşey normaldi güya, rutin kontrole gitmiştim kalbinin durduğunu söyledi doktor :((((( dünya başıma yıkıldı 10 yaşında oğlum var bu da kız olacaktı :((( herşeyi hazırdı, 32.haftamizdaydik, offff çok Üzgünüm bi de sezeryan. ......

Back
X