ölü gibiyim..

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
Kizlar konulari biliyosun nisanlimla ayrildik kitap yuzunden gorusmek istedi bunuda yazdim arkadasimla otururken geldi..arkadasim kalkti oturdu bu nasilsin iyimisin hayatini anlatiyo bana sonra ben sordum cevapladi o sordu cevapladi hale seviyorum diyor bende seviyorum..Engel ne neden olamayiz diyince susuyor baskasimi var diyorum sen varken baskasi olmaz diyor..cok acele etmisiz biz oyle diyor..baska sehre gidicegimi soyledim istemedi gitmuceksin burda kalicaksin dedi gidicem dedim kal dedi kalmam icin sebep yok dedim kal diyorum yetmezmi dedi sen olmucaksan neye yarar dedim gitme dedi..evlen o halde benimle dedim..Cevap yok yazma bana arams beni dedim..imkansizlastirma beni kendine evlen mutlu olalim yada unut beni yazdim cevap yok....

Bende ölüyorum cok canım aciyooo (

Kesin bi sebep var ama söylrmiyor. Ailesi mi istemiyor acaba

Bende ölüyorum cok canım aciyooo (

Sana ne oldu canım :/

Önceki konularınıza baktım..Uzak durun bu şahıstan..Onunla görüşmek size iyi gelmiyor...Numarasını engelleyin. .Başka şehire gitme gibi imkanınız varsa ve özellikle kalmanızı istiyorsa durmayın gidin derim..

Üzülme artık mutlu ol. Evliliğinin beşinci senesinde yine bi bahane bile bulmadan seni terkedebilecek bi adam bu. Sana acı çektirmesine biye izin veriyorsun. Daha ne diye evlen diyorsun ki. Bırak sen vu kadar basit elde edilecek biri degilsin. Cok değerlisin,sevgi bu kadar basit mı evlilik icin en onemli kademelere kadar gelebilmişken. Seven adam boyle mı olur. Tutar sevdiğinin elinden herseyi kendi aranızda halledin bize dokunmayın der. Yada biz herseyi kendimize gore yapicaz kimse karışmasın der. Boyle kolay çekip gidenden korkacaksın. Evlilik gercekten zor ve sorumluluk gerektiren bi hal, ve daha en ufak seyde pes eden insandan koca olur mu sen karar ver.

Zorla güzellik olmaz. O istemedikten sonra siz onun aklına evlilik fikrini sokup 'benimle evlen' deseniz bile o istemedikten sonra çok zor görünüyor..
Kendiyle çok çelişiyor..
Bu kadar çelişki dolu ifadeler bir ilişkiye fazla gelir zaten..
Yerinizde olsam ''benimle evlen'' bile demezdim böyle bir adama..

Yaptığı şımarıklık resmen. Evlenmek isteyen, gerçekten seven adam bu rollere girmez. Aslında istemiyor ama elinden kendni seven kadını da kaçırmak istemiyor... (şımarıklık burda işte)

Bundan bitanede bende vardi uzerinden dolu dolu aci aci bes ay gecti.simdi inan o geliyor o ariyor o soruyor ben gururumu kiripta ona gidemiyorum.ki cok yalvarmistim ilk ayrildik biraksa ayaklarina dahi kapanirdim.yeni yasamis biri olarak soyluyorum baslarda kaniyor sonra kanamasi diniyor acimaya basliyor sonra siziya donusuyor ve bu boyle gidiyor.suan icinde eminim firtinalar kopuyordur ama merak etme hafiflicek zamanla.o arkadasta belli ki evlilikten korkuyor cesareti yok hic ugrasma derim ben daha derin yaralanirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkeklerin kadınlaşma sendromu bu : Bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı bu dünya modu.

bışı var ama soylemıyo bence bı sekılde ogrenmelısın yada unut gıtsın kolay degıl bılıyorum ama boylede senın ıcın acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…