:(( ölüm acısı

lady b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
52
2
86
İstanbul
ahh bunları yazacağım bir hafta öncesine kadar hiç aklıma gelmezdi...rüyada gibiyim halaa inananmıyorum artık babam yok pazar gecesi yanımda ne olduğunu anlayamadan 10 dk icinde kaybettik...şoktayız çünkü sağlıklı hayat doluydu kalp krizi olduğunu söylediler ama babamın en son lafı beynim dolanıyo oldu sonra gözlerini kapattı nefesi yavaş yavaş azaldı ambulans geldi 5 kez şok verdiler ama olmadı geri gelmedi bıraktı bizi gitti...ahh baba ya niye nasıl unutucam ben son halini kalbim o kadar acıyoki sanki yangın var içimde tarif edilemez bişey bu..bazen bu acıyı yaşamamak için ölmek istiyorum bu acı hiçbitmiycek gibi...akşam olunca babam yine gelicek gibi inananıyorum şok ve acı içindeyim..lütfen bişeyler söyleyin belki acım biraz hafifler..düşünmeden yapamıyorum o anı nasıl unutucam nasıl normal hayatıma dönücem sanki hiç mutlu olmamış hep acı içindeymiş gibi hissediyorum..çok acı tarifsiz...

söyleyecek bir şey bulamadım inan,başın sağolsun allah geride kalana ömür versin,herşey zamanla geçiyor emin ol unutamam dediğimiz acılar bile unutuluyor aklının bir köşesinde kalıyor ama malesef hayat devam ediyor annenıze sahip cıkın

Canım öncelikle rbbim sabırlar versin sana ve ailene..ben de babamı kaybettim ellerimizde vefat etti ve kalp kriziydi..sana sunu söyleyebilirim ki hiç bir zaman unutulmuyo ama acısı azda olsa ZAMAN la diniyosadece zamana ihtiyacın var...baba gider ev gider bayram gider..direncini yüksek tut ve annene cok destek ol..duam seninle..

Allah sabır versin.mekanını cennet eylesin Allahım

Başınız saolsun arkadaşım. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Nur içinde yatsın. Allah'ım sizlere sabırlar versin..
Yaradanımız hepimiz için bir ömür biçti. Kime ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Allah'ım geride kalanlara sağlık sıhhat nasip eylesin.
Babanızı son gördüğünüz zamanki halinin aklınızdan çıkmaması çok normal. Onunla bu yaşınıza kadar geçirdiğiniz güzel günleri düşünmeye çalışın ve ona dua edin.

Allah sabırlar versın basınız sagolsun cok uzuldum

13 yıl önce aynı acıyı bizde yaşadık...
hiçbir sağlık sorunu yokken kalp krizinden canım babamı kaybettik
2 gün önce ölüm yıldönümüydü..o günler gözümün önünden tek tek geçti...
zaman herşeyin üstünü örtüyor sadece zamana ihtiyacın var rabbim sabır versin
bol bol dua edin onun sizden gözyaşlarınıza değil dualarınıza ihtiyacı var...

Allah rahmet eylesin.Size de sabır versin.
Babanın mekanı cennet olsun.

inan okurken öyle etkilendim ki.ben de babama çok düşkün bir insanım senin acını çok iyi anlıyorum.allah sabır versin.zamanla ölüm acısı hafifliyor sanırım.gerçi babanı hep özlersin ama dünyanın da düzeni bu yapacak birşey yok.

lady canm baban eminim seni çok seviyordur ve senin üzülmeni istemezdi değil mi.üzüleceksin üzülmeyeceksin diyemem şu dönemde sevdiklerinden daha çok güç almalısın dualarım seninle Allah sabırlar versin

Annem, babam hayatta seni anlayamam tam anlamıyla ama inan gözyaşları içinde okudum. mekanı cennet olsun Rabb im sana sabır versin İnşallah

Başınız sağolsun.Muhtemel krizden dolayı tansiyonu düşmüşdür başım dediğine göre

Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun.

kaç yaşındaydı acaba baban gerçi her ölüm erken gelir insana. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…