:(( ölüm acısı

6 sene oluyor o acıyı yaşayalı .. insan hiç unutmuyor ama inan yıllar geçtikçe öyle yaşamaya alışıyorsun acın hiç hafiflemiyor zaman öğretiyor nasıl yaşanacagını ..ALLAH rahmmet eylesin içim acıdı

başın sağolsun öncelıkle canım mekanı cennet olsun
acısı gecmeyecek gibi diyosun ya eve malesef o acı hiç geçmeyecek ama azalacak
acını yaşa ağla hiç bişeyi içine atma güçlü görünmeye calışma
çünkü sonrasında bu daha büyük zarar veriyor yaşadım malesef anneme destek olucam diye güçlü durmaya çalıştım fakat sonradan aha beter oldum hala tedavi görüyorum

benim en büyük hatam kabullenmemek oldu kabullenemedim isyan ettim
ama hata yapmısım ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar rahat atlatıcaksın bu durumu
yaşamak ve ölmek var hepimizin sonu aynı
ve ölümün geri dönüşü yok malesef ona yapılacak en iyi sey dua etmek oluyor
onu özleyince dua et isyan etme sakın

allah sabır versin umarım çabuk atlatırsın

sağolun babam 64 yaşındaydı sağlık sorunu yoktu..kendine iyi bakıyodu kendini eğlenmeyi seviyodu..şok olduk bir anda nasıl gitti..dua ediyorum onun içinde bizim içinde çünkü bi an geliyo acı katlanılmaz oluyo Allahım yardım etsin

şöyle bir söz vardır yanlış söylemiyim. bir yakınınızı kaybettiğinizde kalbinizde 40 mum yanar 39 u söner 1 tanesi ömür boyu yanmaya devam eder.

tam hatırlayamadım ama böyle bir şeydi. yani bu acıya zamanla alışırsın ama silemezsin tabi ki.

unutmamak lazım ki "her canlı ölümü tadacaktır." ölüm de doğum gibi hayatın gerçeği.

tekrar Allah sabır versin.

öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun geçen sene bende babamı kaybettim kabullenmek çok zor oluyor halende kabullenemiyorum rabbim başka acılar göstermesin

Allah rahmet etsin
mekanı Cennet olsun
bu acı zamanla hafifler ama geçmez
önemli olan bunu sürekli canlı tutup ruh sağlığını bozmaman
seni rahatlatacak babanı mutlu edecek bir şey sorarsan Yasin, Mülk, Nebe surelerini okuyacaksın bol bol
babanın kabir azabı dinsin diye
ona en güzel hediye olur
Onun için sadaka vereceksin
muhtaca destek olacaksın
hayırlı evlat olacaksın
bir insanın amel defteri ölünce kapansa da üç şey amel defterine yazılmaya dema eder
hayırlı evlat
sadaka-i cariye
bırakılan faydalı eser, bina gibi
Allah sabır versin

başınız sağ olsun Rabbim sabır versin.çok zor bende babamı 12 sene önce kaybettim inanın içinizin nasıl yandığını çok iyi anlayabiliyorum.hep duyardım büyüklerden burnumun direği sızladı diye inanın bunu yaşadım gerçekten acıdan burnumun direği sızladı.ben babamı kanserden kaybettim çok acılı sancılı günler geçirdik onun nasıl acı çektiğini anlatamam bunlar asla unutulmuyor acı zamanla özleme dönüşüyor eksikliğini hissediyorsunuz inanın tek yol Allah a sığınmak ondan geldik ona döneceğiz diye sabretmek.Allah sabır versin

bitanem benim ( öyle derinden biliyorumki o acıyı ! bizim tek umudumuz birgün onlarla beraber olucak olmak . Bunu düşün olur mu ilelebet bizde burda kalmayacağız kavuşucaz onlara . sende babacığına kavuşucaksın biizniallah . Gücünü kaybetme sakın ...

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Son anında yanında olabilmeniz güzel.

Ben sağlam gönderdim cenazesine gittim.
Böylesi bir başka acı..Ama hayat devam ediyor işte.
Bundan sonra onun için yapabileceğiniz tek şey bol bol dua etmek ve
ona layık bir evlat olarak yaşama devam etmek..

başınız sagolsunnn allahh rahmet eylesinn....allahınnn iyi kuluymuş mubarek aylarda hemde acıcekmedenn onu almışş...düşünün ki binlerce insanlar var hastanelerdee ölmek için yalvaran acı cekennn..buu daha da zor olurdu...allah ona acı cektırmemıss allah sabırlar versın...sizinn aglayıp üzülmenız ona azap verirr o yüzden ona bir iyilik yapın bol bol dua edin hem kendınızı toparlamak ıcınn hemde ruhuna dular gönderip onun daha rahattt orda kalması ıcınn..ölüm bu kolaydegıl mecburenn allahın verdıgı hayatı nezaman alacagını bılmeden ysıyoruz...onunla yasadıgınız güzellikleri düşünüpp onun gözünü aarkada bırakmayın daha fazla kendınızı dagıtıp aglayrak..acınızı yasayınnn ama bı yerde bıtırmesını de bilin lütfen siz onun evladısınızz sizi böle görmeyıı asla ıstemezdiiii babanız olarakkk...ınsalahhh cok cokkk güzel gunlergelır sızın ıcınn...çok üzgünümmm...yanlıs bısey söyledıysem kusuruma bakmayınnn.selametle....

Öncelikle başınız sağolsun çok zor bi durum ben düşününce cildiricak gibi olurum en büyük korkumdur yakınlarımdan birini kaybetmek bazen düşünürüm ben herkesten önce olsem kimsenin acısını yaşamadan diye ama artık bende bir anneyim ve oğlumu bırakıp ölmek istemem sıralı olum verirse hepimiz o acıları tadicaz maalasef Allah sabrınizı verir inşallah babanız nurlar içinde yatsın çok üzüldüm

Nur içinde uyusun babanız inşallah..
Allah sabır versin..
Akıllarımıza getirmek istemesek de her birimiz yaşacağız bu acıları..
Ve hayat devam edecek.. Alışılacak sanırım.. Başka türlü nasıl yaşanır ki..
Allah sabrını verecektir..
Başınız sağ olsun arkadaşım..

Allah rahmet eylesin.. Başınız sagolsun.. Cook zor bir durum fakat unutmamak lazım hepimizin gidecegi en son yer orası :26:

Allah babana rahmet size de sabirlar versin.

Takdir-i ilahi canim hepimizin gidecegi yer orasi,

Basiniz Sagolsun,ALLAH SIZLERE SAGLIKLI UZUN OMURLER BOL SABIR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Sözün Bittigi Yer...

ahhhh nasıl acıdır o, nasıl acıtır...
ama zamanla gerçekten hafifliyor.benim tek tavsiyem ağlayın sızlayın sızlanın konuşun. yasınızı yaşayın ertelemeyin güçlü görünmeye çalışmayın.çok kötü kat kat çıkıyor yoksa
Allah rahmet eylesin

başınız sağolsun, Allah sabır versin. hepimiz aynı şeyleri yaşayacağız, hayatın kuralı bu. kendimizi ne kadar hazırlasak da o üzüntüyü çekmek kaçınılmaz olacak. şu an için en doğrusu bol bol dua etmek ve kalanlarla hayatı dolu dolu geçirmek. annenize sıkı sıkı sarılın.

26 ocak 2002 yılı.. bir telefonla dünyam karardı. o zaman daha 14 yaşındayım. babam sapasağlam doktor yüzü görmeyen sağlıkta birisiydi.
evden öperek uğurlamıştım onu hala da öyle hatırlıyorum. kalp kriziymiş. ani ölüm çok kötü birşey. o şoku uzun zaman atlatamadım. hep evden son çıkışını hatırlıyodum öldüğüne bi türlü inanamadım hep birşeyler olacak geri gelecek gibi geliyodu. nereye baksam onun koltuğu tarağı küllüğü vs. eşyaları gözüme takılıyodu. garip ama her zil çalışında o olabilir umudu vardı bende. uzun zaman inanamadım ama sonra kabullendim.
bayramlar işkenceye döndü sonra.. bazı anlarda daha bi yandı içim her babalar gününde, mezuniyetimde, düğünümde...insanların babasına baba demesini kıskandım ben.ama ne var ki Rabbim bana mükemmel bi anne bir de kız kardeş vermişti. annecim elinden gelenin en iyisini yaptı tek başına okuttu meslek sahibi yaptı evlendirdi beni. kardeşiminde bir kaç ay sonra düğünü var.şimdi gözünün içine bakıyorum onun. ona ve kardeşime bir şey olmasın diye..şükürler olsun ki hep yanımdalar..

11 yıl geçti babamın acısı hala aynı.. Beni gördüğüne inanıyorum bıraktığı o ufak kızlar büyüdü artık ama hep bi yanları eksik.
özlüyorumm.... hemde çok özlüyorum.

unutmuyosun ama hayata geri dönüyosun ister istemez. asla unutamayacaksın ama alışacaksın bu duruma canım.

senin için söylenecek fazla söz yok canım benim. acını hissediyorum. yaşayan anlar Allah sana ve ailene sabır versin babacığının mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…