ölüm acısı...

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.448
248
Kızlar moralim çok bozuk.. az önce inanılmaz bi haber aldım.. çok sevdiğim bi komşu ablam var tanınmış bi ailenin evladına bakıcılık yapıyodu.. bebeği çok sevdiği için resimlerini falan çeker gösterirdi.. 6 aydır bebekle beraber şu an 11 aylık bebek.. abla 1 haftadır evde yoktu az önce eşime kapıyı açarken onu gördüm ve biraz konuştuk.. nasıl berbat bi halde anlatamam..bebeğine baktığı kadının işleri biraz kötüye gitmiş ve öncesinden de bitakım ataklar yaşıyomuş kadıncağız depresyon ilaçları alıyomuş.. geçen cumayı c.tesiye bağlayan sabaha karşı eşiyle evladı uyurken silahla kendini vurmuş ağzına sokmuş beynini delip geçmiş kurşun.. o evin hali... o eşinin hali... bebek diyorum ama bebek bile hissetmiş yavrum başka bi ruh haline girmiş... gece gece dağıldım inanılmaz etkisindeyim.. uyku tutmaz bu gece beni... zaten gündem son 1 senedir berbat haber bile izlemiyoruz bu yüzden... nasıl bi ruh halindeyim bilemezsiniz.. kafam biraz dağılsın diye buraya yazıyorum işte..

Hayat zor takılıp kalma kendi iyiliğin için
Doğru söylüyosun da insanın evladı olunca ayrı bi içi yanıyo.. yavrum bizim ablanın eve döneceğini anlayınca boğazına sarılmış tırnak izleri vardı.. çocuk tam yürümeye başlamıştı onu bile unuttu diyo.. 2. Annesi sensin bırakma bizi demişler.. ne zor bi çaresizliktir bu Allah ım kimseye yaşatmasın...

Ol
Gazetede okuduğum haber bu sanırım. En çok annesiz kalan miniğe üzüldüm Allah rahmet eylesin. Tanıdıkların başına gelince böyle olaylar,daha çok etkileniyoruz sanırım.
Büyük ihtimalle bana da denk gelmişti o zaman da üzülmüştüm ama dediğiniz gibi olayı yaşayan yakınınız olunca daha bi başka oluyo acısı etkisi

İnsanların hayatta kalma iç güdüleri vardır son ana kadar ölmemek için savaşır intihar eden insanların bi nevi programları karışıyor ve şu önemli umudun bittiğini dibine kadar yaşamaları gerek bir insanın kendini öldürebilmesi için çok üzüldüm keşke birileri zamanında yanında olsaydı

ayy bende cok uzuldum ne derdi vardiki o yavrucak napacak simdi annesiz...
Bu tarz ilaçların böyle iğrenç yan etkileri oluyo iş hayatındaki sıkıntılarda üstüne eklenince tuz biber oldu sanırım.. son 2 haftadır çok durgundu ben nasıl anlamadım diyo abla.. eşi de özür dilerim anneni koruyamadım anlayıp da engel olamadım diye kendini yiyip bitiriyomuş... abla kendini tıplasın diye moral vermeye çalışırken ben tükeniverdim o anlattıkça

Şu an boğazıma bir yumru oturdu bu haberi okuduğumdada çok kötü olmuştum şimdi siz yazınca daha da çok üzüldüm . Giden gidiyorda kalanlara üzülüyorum ben helede o minicik bebeğe , benimde 11 aylık meleğim içerde uyuyor şimdi. bütün gün kucağımda göğsümde ayağımın dibinde... Allahım hiçbir bebeği çocuğu annesiz babasız bırakmasın ve bu minicik bebeğe eşine ve ailesine sabır versin.

Doğum sonrası depresyon falan mı acaba? O yattıkça bebeğinin ömrü uzasın. Kıyamam yavrucağa.

Aminn.. elim ayağım buz kesti gözlerim dolu dolu kafam yerinde değil.. bir de öyle güzel öyle tatlı bi bebek ki... içim yanıyo kor basıyolar sanki

Ah keşke yapmasaydı. Son anda yavrusunu hatırlasaydı. .yazık olmuş. .
Allah geride kalanlara sabır versin.çok zor bir durum bu.
Demekki bu tip bunalıma girip intihar fikrine kapilanlar geride nasıl bir acı birakacaklarini dusunemiyorlar.
Benim bir arkadaşımın ablasının kocası da intihar etti.geride bir mektup bırakıp kendisini evinin bahçesinde ki ağaca asmis.üstelik cesedini oğlu bulmuş. Oğlu 17 yaşındaymış. Çocuk okulu bile bıraktı tramvayi atlatamadı..şu an babasından nefret ediyor onu hiç affetmem diyormus:- (

Haberi okudum birkaç gün önce işiyle ilgili problem olmuş ondan intihar ettiği yazıyodu
Eşine ve bebeğe üzüldüm Allah sabır versin
Sizde 1-2güne unutursunuz beynimiz böyle seyleri unutmaya programlı

Haberini okudum bu olayın...
İnsan akıl veya ruh sağlığını kaybedince böyle trajik sonuçlar ortaya çıkıyor.
Allah affetsin, yavrusuna uzun, sağlıklı, güzel bir ömür yaşatsın inşallah.
Ne denir ki başka...

Doğum sonrası depresyon falan mı acaba? O yattıkça bebeğinin ömrü uzasın. Kıyamam yavrucağa.
Öncesinde de geçirdiği ataklar varmış doğumla alakalı değilmiş bekarlıktan beri varmış ve ilaç kullanıyomuş dönem dönem.. ben de o bebeği düşündükçe kahroluyorum ya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…