- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Doğru söylüyosun da insanın evladı olunca ayrı bi içi yanıyo.. yavrum bizim ablanın eve döneceğini anlayınca boğazına sarılmış tırnak izleri vardı.. çocuk tam yürümeye başlamıştı onu bile unuttu diyo.. 2. Annesi sensin bırakma bizi demişler.. ne zor bi çaresizliktir bu Allah ım kimseye yaşatmasın...Hayat zor takılıp kalma kendi iyiliğin için
Büyük ihtimalle bana da denk gelmişti o zaman da üzülmüştüm ama dediğiniz gibi olayı yaşayan yakınınız olunca daha bi başka oluyo acısı etkisiGazetede okuduğum haber bu sanırım. En çok annesiz kalan miniğe üzüldümAllah rahmet eylesin. Tanıdıkların başına gelince böyle olaylar,daha çok etkileniyoruz sanırım.
Bu tarz ilaçların böyle iğrenç yan etkileri oluyo iş hayatındaki sıkıntılarda üstüne eklenince tuz biber oldu sanırım.. son 2 haftadır çok durgundu ben nasıl anlamadım diyo abla.. eşi de özür dilerim anneni koruyamadım anlayıp da engel olamadım diye kendini yiyip bitiriyomuş... abla kendini tıplasın diye moral vermeye çalışırken ben tükeniverdim o anlattıkçaayy bende cok uzuldum ne derdi vardiki o yavrucak napacak simdi annesiz...
Amin.. evladına çok düşkün ve mutlu bir evliliği olan melek gibi kadındı.. ara ara bahsederdi çok sevdim çok mütevazi insanlar diye.. o an aklı başında değildi büyük ihtimalle yoksa konduramıyorum bi türlüAllahım şaşırtmasın
Şu an boğazıma bir yumru oturdu bu haberi okuduğumdada çok kötü olmuştum şimdi siz yazınca daha da çok üzüldüm . Giden gidiyorda kalanlara üzülüyorum ben helede o minicik bebeğe , benimde 11 aylık meleğim içerde uyuyor şimdi. bütün gün kucağımda göğsümde ayağımın dibinde... Allahım hiçbir bebeği çocuğu annesiz babasız bırakmasın ve bu minicik bebeğe eşine ve ailesine sabır versin.Doğru söylüyosun da insanın evladı olunca ayrı bi içi yanıyo.. yavrum bizim ablanın eve döneceğini anlayınca boğazına sarılmış tırnak izleri vardı.. çocuk tam yürümeye başlamıştı onu bile unuttu diyo.. 2. Annesi sensin bırakma bizi demişler.. ne zor bi çaresizliktir bu Allah ım kimseye yaşatmasın...
insallah akli basinda olmadan yapmistir.Amin.. evladına çok düşkün ve mutlu bir evliliği olan melek gibi kadındı.. ara ara bahsederdi çok sevdim çok mütevazi insanlar diye.. o an aklı başında değildi büyük ihtimalle yoksa konduramıyorum bi türlü
Doğum sonrası depresyon falan mı acaba? O yattıkça bebeğinin ömrü uzasın. Kıyamam yavrucağa.Kızlar moralim çok bozuk.. az önce inanılmaz bi haber aldım.. çok sevdiğim bi komşu ablam var tanınmış bi ailenin evladına bakıcılık yapıyodu.. bebeği çok sevdiği için resimlerini falan çeker gösterirdi.. 6 aydır bebekle beraber şu an 11 aylık bebek.. abla 1 haftadır evde yoktu az önce eşime kapıyı açarken onu gördüm ve biraz konuştuk.. nasıl berbat bi halde anlatamam..bebeğine baktığı kadının işleri biraz kötüye gitmiş ve öncesinden de bitakım ataklar yaşıyomuş kadıncağız depresyon ilaçları alıyomuş.. geçen cumayı c.tesiye bağlayan sabaha karşı eşiyle evladı uyurken silahla kendini vurmuş ağzına sokmuş beynini delip geçmiş kurşun.. o evin hali... o eşinin hali... bebek diyorum ama bebek bile hissetmiş yavrum başka bi ruh haline girmiş... gece gece dağıldım inanılmaz etkisindeyim.. uyku tutmaz bu gece beni... zaten gündem son 1 senedir berbat haber bile izlemiyoruz bu yüzden... nasıl bi ruh halindeyim bilemezsiniz.. kafam biraz dağılsın diye buraya yazıyorum işte..
Aminn.. elim ayağım buz kesti gözlerim dolu dolu kafam yerinde değil.. bir de öyle güzel öyle tatlı bi bebek ki... içim yanıyo kor basıyolar sankiŞu an boğazıma bir yumru oturdu bu haberi okuduğumdada çok kötü olmuştum şimdi siz yazınca daha da çok üzüldüm . Giden gidiyorda kalanlara üzülüyorum ben helede o minicik bebeğe , benimde 11 aylık meleğim içerde uyuyor şimdi. bütün gün kucağımda göğsümde ayağımın dibinde... Allahım hiçbir bebeği çocuğu annesiz babasız bırakmasın ve bu minicik bebeğe eşine ve ailesine sabır versin.
Öncesinde de geçirdiği ataklar varmış doğumla alakalı değilmiş bekarlıktan beri varmış ve ilaç kullanıyomuş dönem dönem.. ben de o bebeği düşündükçe kahroluyorum ya zatenDoğum sonrası depresyon falan mı acaba? O yattıkça bebeğinin ömrü uzasın. Kıyamam yavrucağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?