- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi dilekkivrak
2 evlat birden Allah sabır versin ama çok zordur mutlaka.Kaç yaşındaydılar?
evet bir tanesi 3 aylık,bir tanesi 10 günlük,5 sene arayla,Amin teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 evlat birden Allah sabır versin ama çok zordur mutlaka.Kaç yaşındaydılar?
Allah senin ve anne babanin sabrini arttirsin insan 1 yakininin acisina dayanamazken ikisini birden kaybetmek cok zor cenette kavusursunuz insallahGenç yaşta abimi ve kardeşimi kaybettim. 2 yıl oldu. Onlar artık yok. Bu gerçeği sindirmek o kadar zor ki. Hayat çok garip geliyor. İnsan hayal bile kuramıyor. Her şeyin değişiyor. Annem, babam, evimiz o kadar değişti ki. Abimin bir bakışını görebilmek, eskisi gibi gülüşlerini, sesini duyabilmek için canımı verirdim. Ama ben abime yakışan bir kardeş olamadım.
Genç yaşta abimi ve kardeşimi kaybettim. 2 yıl oldu. Onlar artık yok. Bu gerçeği sindirmek o kadar zor ki. Hayat çok garip geliyor. İnsan hayal bile kuramıyor. Her şeyin değişiyor. Annem, babam, evimiz o kadar değişti ki. Abimin bir bakışını görebilmek, eskisi gibi gülüşlerini, sesini duyabilmek için canımı verirdim. Ama ben abime yakışan bir kardeş olamadım.
evet bir tanesi 3 aylık,bir tanesi 10 günlük,5 sene arayla,Amin teşekkür ederim
Allah yavrularınızla cennetinde kavuşmayı nasip etsin. Bundan sonraki evlatlarınıza hayırlı uzun ömür versin. Çok zor 12 yıl oldu abimi kaybedeli annemin yaşadıklarını ben bilirim.
Sürekli Kuran okuyarak; ibadet ve zikirle meşgul olarak acımı hafifletiyorum hamdolsun. Ne zaman ki onun için Kuran okusam, oturup hasbihal etmiş kadar mutlu oluyorum.kızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor
Yıkadım, kefenledim, buz gibi ellerini, morarmış ayaklarını öptüm, toprağa koyuluşunu gördüm ama hala inanamıyorum. 3 ay oldu. Yüreğimdeki ağırlık hiç kalkmayacakmış gibi.Babamı kaybettim ben de. Yoğun bir günün sabahında annemin omzunda ölmüş kalmış. Annem uyandırmak isterken. Cenazesine yerişemedim, inanmak daha bi zor geldi görmeyince. Öldüğünü duydum sonra eniştemler ölmedi dediler hemen inandıminsan inanmak istemiyor, bir de görmemişsen. Çok zor bi yük. Akşama kadar inşaatta çalışıp, sonra bizimle yakar top oynaması geliyor aklıma, içim ısınıyor düşündükçe
![]()
KimdiYıkadım, kefenledim, buz gibi ellerini, morarmış ayaklarını öptüm, toprağa koyuluşunu gördüm ama hala inanamıyorum. 3 ay oldu. Yüreğimdeki ağırlık hiç kalkmayacakmış gibi.
AnnemKimdidaha çok erken ama
Allah rahmet etsin. Ben dün sabah annemi rüyamda ölmüş gördüm o kadar gerçek ti ki uyandığımda kalbim sökülecekti yerinden
Bir daha asla anne diyememekten korktuğum için ondan sıkça bahsediyorum.Allah rahmet etsin. Ben dün sabah annemi rüyamda ölmüş gördüm o kadar gerçek ti ki uyandığımda kalbim sökülecekti yerindengerçek olduğunu düşünmek bile istemiyorum
Allah sabır versin
Bizim orada bir laf vardır. İnsanın acıyan yeri başka, acıkan yeri başka... Yani hayat devam ediyor dediğin gibi. Yeni yeni acıları peşine takarak hem de1 sene önce 25 yaşındaki kuzenimi kaybettik.Kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandı.Annesi yaşayan bir ölü,babasına felç geldi bi tarafı tutmuyor.3 ay önce de çok yakın arkadaşımı toprağa koydum 28 yaşında. Bi gece evinde bayılıyor sabah buluyorlar 6 ay komada kalıyor,beyin kanaması.Her defasında nasıl dayanacam diyorum,dayanıyorum..Aklıma gelmedikleri bir gün yok ama o klişe laf işte "hayat devam ediyor". Her günümüz için,saniyemiz anımız için şükretmek lazım,tek öğrendiğim bu..
Bizim orada bir laf vardır. İnsanın acıyan yeri başka, acıkan yeri başka... Yani hayat devam ediyor dediğin gibi. Yeni yeni acıları peşine takarak hem de
Allah senin ve anne babanin sabrini arttirsin insan 1 yakininin acisina dayanamazken ikisini birden kaybetmek cok zor cenette kavusursunuz insallah
Neden abine layik olmadigini dusunuyorsun ki birde kaybetme nedeni hastalik falanmiydi