Ölüm Allahın emrii Askim babam gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başınız sağolsun.
Allah babanızın günahlarını affetsın inşallah.

Reactions: tse
Allah sabır versin .Benim dedem kanserden vefat etti.Çok çekti ,çekmemesini isterdim.Babanız çekmemiş ,ne mutlu size.
Başınız sağolsun,o artık güzel bir yerde tamam mı ?Kendinizi harap etmeyin.Bol bol dua edin.Babanız için güzel bir şeyler yapın.

Başını sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Son nefesinde Allah mi dedi.

Tarifsiz. Ne dense boş.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babacığınızın.

cok üzüldüm :/ allah rahmet etsin

Allah rahmet eylesin. Babanız dünyanın sikintilarindan kurtuldu artık inşallah Cennette Allahın lütuf ve ikramlarini görecek. Allah tüm günahlarını affetsin size de en güzel sabrı versin..

Başın sağolsun, Allah sabır versin.

Başını sağolsun mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Hastalıklar, sıkıntılar günahlardan arınmaya vesiledir derler. İnşaallah sıkıntılarımız, imtihanlarımız günahlarımızdan arınmamıza vesile olur hepimizin. Bol bol dua edin. Allah çok merhametlidir.

Canımsın ya çok üzüldüm kanser ağrıları çok fena yine iyi düşünelim babanın tüm acıları dindi bu şekilde teselli bul ve illaki babanın senin için hayalleri vardı mümkün mertebede onları gerçekleştirmeye çalış ruhu daha da huzur bulsun .başınız sağolsun ...

Basiniz sagolsun insalah cektigi acilar gunahlarina kefaret olmustur da artik cennette sizi bekliyordur. Cok uzuldum ama ilgilenmissiniz de ne guzel gonlunuzu ferah tutun bol bol okuyun dua edin tek istedigi budur emin olun.

Canimmm cook iyi anlıyorum acını basın sağolsun.... ama inan ki o şimdi daha mutlu daha rahat acıları dindi çok şükür....
Annem ölmeden önce akciğerleri kitlendi nefes alamayıp simsiyah oldu ve kalbi durdu doktorlar hemen müdahale edip tekrar çalıştırıp uyuttular ve ben anneciğimi öyle görünce dua ettim allahım nolur benim bitanem canım annem bir nefes için böyle kuş gibi cirpinacaksa böyle acılar çekecekse takdirin neyse yap
İki hafta sonra melek oldu canımın içi....
Ama biliyordum ki artık acı cekmiyordu sen de bil ki babacigin artık huzurlu... mekanı cennet, ruhu şad olsun....

Bu dünya geçici hepimizin gideceği yer orası
Asıl gerçek orası
Rabbim bu acıları çekerken bizleri yalnız koymasın
Babanıza bol bol dua edin
Rabbim yeniden yardımcınız olsun

Ayy ne diycegmi bilemedim allah mekanini cennet eylesin nekdr mübarek bi günde almis rabbim yanina.
Anlattiklarnza göre aci cekmekten kurtulmus.
Rabbim.sizlere sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…