Ölüm Allahın emrii Askim babam gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başın sağolsun mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin, sana ve ailene sabırlar versin kardeşim

Canim Allah rahmet eylesin kanserli hastalar icin ahirette cok buyuk mukafat varmis insallah o mukafati en guzel sekilde gorur Allah sizede sabir versin

eniştemi kaybettik bizde 2 hafta olacak. kuzenim daha 17sinde. hastaneyi inletti beni yetim bıraktın baba diye. hala inanamıyorum çok severdim eniştemi. kuzenim burdada değildi okul için başka şehirdeydi eylülde gitmişti sınavları bitince yarı yılda buraya gelecekti babasının ölüsüne geldi. şimdi biraz daha iyi geçicek hepsi o boşluğu kimse dolduramaz tabi

Reactions: tse
Başın sağolsun mekanı cennet olsun babanın . Çok üzüldüm .Allah sabır versin

Tek tesellim cektigi acıları görünce yineki Rabbim cok cektirmedi zaten ole hep cekse ben kahrimdan ölurudm cokk zor cokk cuma ezaniyla en guzel günde Allah razi olsun.
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin.Size ne güzel baba-kız anısı bırakmış.

Başiniz sagolsun .Allah sabir versin . gercekten alisilmiyor yokluguna ama rabbim sabrini veriyor.. Dualarini eksik etme mekani cennet olsun.

Allah rahmet eylesin. Dua edip Allahtan sabır dilemekten başka çare yok. Gidenlerin yokluğuna alışılmıyor maalesef .

Gözlerim doldu RABBİM rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. kaç yasındaydı..

Basiniz sagolsun Allah sabrini arttirsin insallah

Ne guzel arkasindan kaybettigin icin uzuldugun bi babaya sahipmissin

Allah sabır versin mekanı cennet olsun

Allah hepinizden binlerce kez razi olsun hic brinizi tanimasamda bu surecte dualarla tesellilerle ve onerilerle yardım da bulnduz cook saolun Rabbim herkesin hastasina şifa versin Amin amin ben babam icin dusunmeden ölürdum ama dogarken bize sormadi alrikende sormuyor bi dinginll bi sabir rabbim sen büyüksün

Başınız sağolsun.Rabbim babaciginiza rahmet,sizlere çokça Sabırlar nasip etsin.Böyle bir durumda teselli çok zordur, Sadece acinizi yasamanizi, içinize atmamanizi tavsiye ederim.Rabbim çektiği acıları günahlarına kefaret saysin.Size de her baktığınızda ilk askinizi hatırlatacak hayirli evlatlar dilerim.

Allah rahmet eyleyin mekanı cennet olsun.. Sizin ve ailenizin ömrü uzun ve sağlıklı olur inşallah..

Bi gün hepimiz ölücez.. Allah yattığı yerde dinlendirsin, sizede sabır versin

Başınız sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun babanizin
Allahim cektigi acilari dindirmis oyle dusunun,dua edin bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…