Ölüm bu kadar basit mi yani?

Nil Duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
107
47
18
Bizim bir arkabanın yaşadığı şehirde maden faciası oldu yaklaşık bir hafta on gün önce tama zamanını hatırlamıyorum zira bana aylar geçmiş gibi geliyor.Oğlu Madende kamyon şoförüydu o da toprak altında kalmıştı ve bulunamıyordu dahası ölmüş müydü can mi cekisiyordu birinin gelip onu kurtarmasini mi bekliyordu bilinmiyordu üstünden üç dört gün geçmesine rağmen ailesi hala bir umut içindeydi.Tabi ilk iki gün üzülüyorsun ama hayatına devam ediyorun unutuyorsun ama ya ailesi ya geride bıraktıklari (yeni evlenmişti bir yaşında bir çocuğu vardı ,kız kardeşleri babası ve en önemlisi annesi ) annesi perişan olmuş beklemekten ümit etmekten üstünden günler geçmesine rağmen(demek ki kendi ailesi olunca konduramiyor insan ya da mantıklı düşünemiyor) acaba çok acı çekiyor mu diye düşünmekten .Bir de abisi var tabi , her ölü çıkarıldıgında toprak altında kalan herkesin ailesinden biri teşhis için gelip on dakka tartışıyorlarmis(malum şişiyor Çürüyor ve morariyor ve yüzleri taninmaz hale geliyor abisi anlatmış abime çıksa da kurtulsam bu dertten diye çünkü artık o taninmaz hale gelen yüzleri dakikalarca kiminki diye tartışmaktan bikmis yorulmus adamcagiz ) peki bunlarin sorumlulari nerde ? Normalde siren calmasi lazim 5-10 dk once dagin cokecegine dair ama bu faciada calmadi. Ve savunmalarinda normalde en ufak bir sarsintida calardi ama Allahın işi ki bu sefer çalmadi demişler sonuç biri tutuklandı (muhtemelen iki üç ay sonra serbest bırakılır maksat halkın ağzı kapansin) neyse işte az önce aradılar çıkarmışlar bizim akrabayi .Demem o ki ölüm bu kadar basit bu kadar ucuz mu gerçekten ?

Ölüm Allahın emri ayrılık olmasaydı. Biz isteriz ki sevdiklerimiz hep yanımızda olsun

Allah çekilmeyecek dert vermez.
Yaralılara acil şifa, ölenlere rahmet diler ve uzaklaşırım çünkü bu konu burada tartışma çıkarabilir.

Allah rahmet eylesin.
Kalanlara sabır versin.

Tartışma çıkmadan yazıp gideyim.
Ölene tek fayda dua şu saatten sonra çünkü..

Geri kalanlara sabır versin Rabbim.. Ne denir ki

Amin ... tartışma çıkmasını istemem sadece bir an çok doldm ve kendimi burda buldum ama eğer öyle olacaksa konuyu kapatmak düşer bana da

Ölümden başka herşeyin çaresi var bir ölümün yok işte
Hepimiz bir gün öleceğiz bu dünyada kimse kalıcı değil malesef
İmtihan dünyası burası bir rüya gibi
Asıl ölünce hayat başlıyor

Rabbim dayanma gücü versin. Biz ne demek boş çeken bilir. Eşine allah sabır versin

Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
En çok acıtan da adaletin yerini bulmayışı.
Acılı ailelerin yüreğine bir miktar su serpilse keşke.

Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
En çok acıtan da adaletin yerini bulmayışı.
Acılı ailelerin yüreğine bir miktar su serpilse keşke.
Amin
Kesinlikle, keşke yapanlar hakettiği yerde en azından diyebilseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…