- 12 Eylül 2015
- 9
- 0
- 1
- Konu Sahibi mutsuzcadi
-
bu kadar mıŞu durumda sonunu belirleyecek sen gibisin sanki.. biz ne desek boş.
haklısın ama elimde değil çok seviyorum o çocuğu. başkasıyla olmasına tahammül edemiyorum. peki eşin seni boşayıp o kadınla mı evlendi yani anlamadım?Başka erkek mi yok güzelim
Bende zamanında çok sidikliler için agladimm çok kocami kart bi kadina kaptirdim mesela
Neler yasaniyorda unutuluyor
Gençliğin var daha durr
Yok evlenemezdi öyle kolaymihaklısın ama elimde değil çok seviyorum o çocuğu. başkasıyla olmasına tahammül edemiyorum. peki eşin seni boşayıp o kadınla mı evlendi yani anlamadım?
bir laf vardır iki ucu .. değnek diye aynı o durumdayım.Ölunce dertler bitmiyor soylemis bulunuyum. Bil istedim.
Daha buyk sorunlar cikiyor, heleki intihar etmis olarak gidersen o tarafa.
benim hiç sevgilim olmadı desem. 4 erkeğe platonik aşık oldum simdiye kadar sonuncusuna açıldım o da reddetti. bir kere buluşmayı bile çok gördü buluşamadık. zaten tek sorunum aşk acısı değil dediğim gibi her türlü sorunum var. peki eşin seni nasıl aldattı niye ayrıldınız? biraz açar mısın merak ettim.Yok evlenemezdi öyle kolaymi
Ben başka biriyle evlendim ama kapi gibi biriyle
Ooi lisedede başka birine asik olmuştum oda beni çirkin buluyordu abov bi kere sevgili olamadik
Neler neler yavrum keşke bütün imtihalar ask acisi gibi olsa
Yasamak ne kadar güzel oysaki
elimde değil ama sevdiğim erkeklerin başka kızlarla evlenmesi sevgili olması benim zoruma gidiyor. hele beni beni reddeden sonuncusu çok kafaya takıyorum çok. hatta sinir krizi geçirdim sevgilisi olduğunu öğrenince. ancak serum fizyolojik diazemle sakinlesebildim.Yok daha neler! Bırakın gitsin, sevgilisi varmış mutlu olsun sizin hiç umurunuzda olmasın bile. Başka erkek mi yok? Dünya'nın sonu değil ki bu ne intiharı? Siz babasını kaybetmiş ve yine de dik durabilmiş güçlü bir insansınız, kıytırık bir erkek mi sizi yıldıracak? Yapmayın.
elimde değil ama sevdiğim erkeklerin başka kızlarla evlenmesi sevgili olması benim zoruma gidiyor. hele beni beni reddeden sonuncusu çok kafaya takıyorum çok. hatta sinir krizi geçirdim sevgilisi olduğunu öğrenince. anYok daha neler! Bırakın gitsin, sevgilisi varmış mutlu olsun sizin hiç umurunuzda olmasın bile. Başka erkek mi yok? Dünya'nın sonu değil ki bu ne intiharı? Siz babasını kaybetmiş ve yine de dik durabilmiş güçlü bir insansınız, kıytırık bir erkek mi sizi yıldıracak? Yapmayın.
sorun sadece sevgili değil aslında. ailevi ve sosyal sorunlarım da var. annemin ve abiminde psikolojileri bozuk hergün kavga ediyorlar. abim evde kaldı sayılır bu da annemi ve beni de üzüyor sıkıntı yaşıyoruz. bir tane bile dostum yok. dost olmak istediklerim var ama hep mesafeli duruyorum. asosyalim iş dışında. depresyon tanısı koydu doktor bana.İnsanlar çok daha ağır şeyler yaşıyor.Değer mi hayattan vazgecmeye. Benim babam var da ne oluyor.Yillardir gorusmuyorum. Yasayan ölü..ve daha neler neler..Sevgiliye gelince aldatildim. Ne yani kendimi mi oldureyim. Aksine siz daha güçlü olmalısınız. Ne güzel işiniz gücünüz var.Yaşınız daha genç. Hayat yeni başlıyor sizin için. Sizin degerinizi bilecek biri illaki vardır. Ha eğer kaderinizde sevdiğiniz insan varsa ne kadar engel cikarsa çıksın o yine gelip sizi bulur. Önce bu halinizden kurtulun. Kendinizi sevin. Bir tatile çıkın. Babanız için de Allah rahmet eylesin. Zor bir durumdur. Ama lütfen kendinizi bırakmayın. Annenizi düşünün kardeşiniz varsa kardesinizi .. Herşey gelip geçer..
Abinizin üstüne gitmeyin.Hayırlısıyla olur hersey.Anneniz de zor zamanlar yaşıyordur. Ama burda en önemli şey sizin destek olmaniz.Siz de kendinizi bırakırsaniz ne olacak böyle. Dost olun dost olmak istedikleriniz le.. İnsan konuşacağı dertlesecegi görüşecegi dostlar istiyor hayatında. Kendinizi kapatmayin bu kadar. Bilseniz ne kadar güzel şeyler kaciriyorsunuz. Yasiniz geçtikten sonra ah edersiniz o zamanlariniza. Demedi demeyin.Güçlü bir bayansiniz. Bol dua edin. Bunu atlatacaginiza inaniyorumelimde değil ama sevdiğim erkeklerin başka kızlarla evlenmesi sevgili olması benim zoruma gidiyor. hele beni beni reddeden sonuncusu çok kafaya takıyorum çok. hatta sinir krizi geçirdim sevgilisi olduğunu öğrenince. an
sorun sadece sevgili değil aslında. ailevi ve sosyal sorunlarım da var. annemin ve abiminde psikolojileri bozuk hergün kavga ediyorlar. abim evde kaldı sayılır bu da annemi ve beni de üzüyor sıkıntı yaşıyoruz. bir tane bile dostum yok. dost olmak istediklerim var ama hep mesafeli duruyorum. asosyalim iş dışında. depresyon tanısı koydu doktor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?