- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi mutsuzcadi
Ölünce unutulursun yasa yaşanabildiğin kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle tedavini mutlaka olmalısın ve kendi kendine bi karar vermelisin ben güçlüyüm unutabilirim demelisin.int vs de takip etmemeye kesin karar vermelisin biliyorum kolay değil ama hayatına kıyacak kadarda önemli değil .bizim köyde olmuştu böyle bi olay kızın babası kızı sevdiği kişiye vermedi kızda intihar etti sonuç olarak ne oldu biliyo musun kızın sevdiği ,kız öldükten 6 ay sonra başkasıyla evlendi çok üzülmüştüm. kızda zamanla unutuldu gitti iyi düşün.ölüm son değil ve inan burda çektiklerin oradakilerin yanında hiç birşey.öncelikle herkese cevapları için teşekkür ederim. bana moral vermek istiyorsunuz anlıyorum. ama sorun sadece beni reddeden erkek değil inanın. ben fıtratım gereği hep yalnızım bu yaşıma kadar. ne bir arkadaşım ne de bir sevgilim oldu. hep asosyal, içine kapanık, hayattan zevk almayan bir insan oldum. yaşım 23 tür. hep platonik takıldım bir erkeğe sevgi duyarken, başka bir erkekle olma fırsatını hep kaçırdım. öğrencilik hayatım bile çok kötü geçti sadece okulumu bitirdim kalıcı dostlar edinemedim kendime. bir de üstüne ailemdeki sorunlar eklenince iyice depresyona girdim.
biliyorsunuz artık sosyal medya denilen bir meret var. bir insanı unutmak isteseniz bile hakim olamıyor onun hayatını bir şekilde sosyal medyadan öğreniyorsunuz. böylece gözden ırak olan gönülden de ırak olur söylemi tarih oldu neredeyse. ben de sözümona çocuğu unutamıyor başkasıyla beraber olmasına seyirci kalıyorum ve buna katlanamıyorum. kolum kanadım kırılıyor hiçbirsey yapmayasım geliyor üzüntüden, elimden kayıp gidenler yüzünden. onu başka biriyle gördükçe sanki biri beni bıçaklamış gibi fiziksel acı çekiyor, kıvranıyor, inliyorum. yani kriz geçiriyorum. dediğiniz gibi başka erkekler de var ama unutamıyorum yapamıyorum elimde değil. bu yüzden artık hiçbirsey hissetmemek için ölmek istedim. hatta inanmayacaksınız ama acizliğimi ifşa etmemek için intihar etmek değil de birinin beni öldürmesini bile istiyorum. bana ne oldu böyle. yoksa ben şizofren vs gibi bir akıl hastalığına mı yakalandım?
tedavi olöncelikle herkese cevapları için teşekkür ederim. bana moral vermek istiyorsunuz anlıyorum. ama sorun sadece beni reddeden erkek değil inanın. ben fıtratım gereği hep yalnızım bu yaşıma kadar. ne bir arkadaşım ne de bir sevgilim oldu. hep asosyal, içine kapanık, hayattan zevk almayan bir insan oldum. yaşım 23 tür. hep platonik takıldım bir erkeğe sevgi duyarken, başka bir erkekle olma fırsatını hep kaçırdım. öğrencilik hayatım bile çok kötü geçti sadece okulumu bitirdim kalıcı dostlar edinemedim kendime. bir de üstüne ailemdeki sorunlar eklenince iyice depresyona girdim.
biliyorsunuz artık sosyal medya denilen bir meret var. bir insanı unutmak isteseniz bile hakim olamıyor onun hayatını bir şekilde sosyal medyadan öğreniyorsunuz. böylece gözden ırak olan gönülden de ırak olur söylemi tarih oldu neredeyse. ben de sözümona çocuğu unutamıyor başkasıyla beraber olmasına seyirci kalıyorum ve buna katlanamıyorum. kolum kanadım kırılıyor hiçbirsey yapmayasım geliyor üzüntüden, elimden kayıp gidenler yüzünden. onu başka biriyle gördükçe sanki biri beni bıçaklamış gibi fiziksel acı çekiyor, kıvranıyor, inliyorum. yani kriz geçiriyorum. dediğiniz gibi başka erkekler de var ama unutamıyorum yapamıyorum elimde değil. bu yüzden artık hiçbirsey hissetmemek için ölmek istedim. hatta inanmayacaksınız ama acizliğimi ifşa etmemek için intihar etmek değil de birinin beni öldürmesini bile istiyorum. bana ne oldu böyle. yoksa ben şizofren vs gibi bir akıl hastalığına mı yakalandım?
asık oldugu ıcın ayrıldıkbenim hiç sevgilim olmadı desem. 4 erkeğe platonik aşık oldum simdiye kadar sonuncusuna açıldım o da reddetti. bir kere buluşmayı bile çok gördü buluşamadık. zaten tek sorunum aşk acısı değil dediğim gibi her türlü sorunum var. peki eşin seni nasıl aldattı niye ayrıldınız? biraz açar mısın merak ettim.
Cubbeli ahmet hocanin bi sozu var.. Diyorlar ki olsemde bir kurtulsam. Sanki oteki taraf tahtali koy dinlenme tesisleri :) hic birsey icin degmez kardesim.. Ye ic gez eglen gül sev sevil.. Bi daha mi geleceksin dunyaya.. Cok sukur sagliklisin da.. Bu cok buyuk bi nimet.. Degerini bil.. En guzel zamanlarini keske diyerek, oflayip puflayarak gecirme..
öncelikle herkese cevapları için teşekkür ederim. bana moral vermek istiyorsunuz anlıyorum. ama sorun sadece beni reddeden erkek değil inanın. ben fıtratım gereği hep yalnızım bu yaşıma kadar. ne bir arkadaşım ne de bir sevgilim oldu. hep asosyal, içine kapanık, hayattan zevk almayan bir insan oldum. yaşım 23 tür. hep platonik takıldım bir erkeğe sevgi duyarken, başka bir erkekle olma fırsatını hep kaçırdım. öğrencilik hayatım bile çok kötü geçti sadece okulumu bitirdim kalıcı dostlar edinemedim kendime. bir de üstüne ailemdeki sorunlar eklenince iyice depresyona girdim.
Hayatına yön vermeye başla mesela mutsuz cadıdan o ney öyle karamsarlığı iyice benimsemişsin silkelen kendine gel herkez dönem dönem bunalır kimi az kimi çok ama ayakta kalan kazanır sen kaybetmeye nekadar meraklıymışsın başkasını seviyomuş ben yerinde olsam ölmeyi değil onu kendime aşık edip dikkati kendime çekmenin yolunu arar aşık oluncada onu bok gibi ortada bırakızdım sen karşısında aciz olunca ona hiç birşey olmucak ölüncede sana madalya takmıcaklar çevrendeki insanların sana acınası gözlerle bakmasından hoşnutsan başka ben gıptayla bakılmasını tercih ederdim git kuaföre yaptır saçlarını giyin süslen ve biraz kendine güven çık bakalım bi sokağa nasıl beğeniliyosun çıkabiliyosan bütün kızlar toplandık yap gece kulübüne git eğlen eminim güzel bir bayansın kendine acıma o eziğe acı senin gibi dolu dolu seven birini kaybetti diye.bir laf vardır iki ucu .. değnek diye aynı o durumdayım.
Birz çıkıştım ama silkelen diye konuşalım paylaşalım güçlen ablacım
Hayatına yön vermeye başla mesela mutsuz cadıdan o ney öyle karamsarlığı iyice benimsemişsin silkelen kendine gel herkez dönem dönem bunalır kimi az kimi çok ama ayakta kalan kazanır sen kaybetmeye nekadar meraklıymışsın başkasını seviyomuş ben yerinde olsam ölmeyi değil onu kendime aşık edip dikkati kendime çekmenin yolunu arar aşık oluncada onu bok gibi ortada bırakızdım sen karşısında aciz olunca ona hiç birşey olmucak ölüncede sana madalya takmıcaklar çevrendeki insanların sana acınası gözlerle bakmasından hoşnutsan başka ben gıptayla bakılmasını tercih ederdim git kuaföre yaptır saçlarını giyin süslen ve biraz kendine güven çık bakalım bi sokağa nasıl beğeniliyosun çıkabiliyosan bütün kızlar toplandık yap gece kulübüne git eğlen eminim güzel bir bayansın kendine acıma o eziğe acı senin gibi dolu dolu seven birini kaybetti diye.
Eğer özel olduğunu hisseder kendine değer verirsen özel olursun at kafandan bu düşünceyi anneni düşünüp hastaneye yatmıyosun peki sen ölünce annene nolucak onu düşünüyormusun,boşver bence hala arkandakileri düşünebiliyorsan hiç bişey için geç değil dünya onun etrafında dönmüyo KENDİNE DEĞER VER VE Bİ ŞANS TANI (İYİ ŞANSLAR RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN)![]()