• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm de var ...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Bu sefer çok zor bir durum ...Hiç bir şey teselli etmez ..Bu haberi aldığım andan beri ne için savaştığımızı sorguluyorum,ne için küslükler ,ne için kavgalar ,neyi paylaşamıyoruz ,ne için birbirimizi yiyoruz ..

Ne kadar acıdır ki ölüm genç yaşlı dinlemiyor ..Kuzenim (annemin kuzeninin oğlu ) dün gece 29 yaşında kalp krizinden vefat etmiş ..

İnsan kalana mı gidene mi üzülür bir şey diyemiyorum ..Allah o anacığına ,babacığına yardım etsin ,sabır versin ..O kadını hangi teselli hafifletir ,hangi gün bir daha güler ,hangi gün bir dk oğlunu unutarak hayatına devam eder bilemedim ..Aklım karmakarışık ..

Akşam beraber yemek yediğiniz oğlunuzun sabah yatağında ölüsünü bulmak kadar acı var mıdır dünyada ? Turp gibi gencecik oğlunuzun düğün hayallerini kurarken ,kefenin içinde görmek ciğerinizi parçalamaz mı ? ?

Sizden ricam bir fatıha okumanız ..Ve eşinize,çocuklarınıza,annenize babanıza ,hatta gıcık olduğunuz o kv lere bile sarılın ,kimsenin garantisi yokken ,uzun uzadıya planlar yapmayın ...

SEVGİYLE KALIN ...

Bu sefer çok zor bir durum ...Hiç bir şey teselli etmez ..Bu haberi aldığım andan beri ne için savaştığımızı sorguluyorum,ne için küslükler ,ne için kavgalar ,neyi paylaşamıyoruz ,ne için birbirimizi yiyoruz ..

Ne kadar acıdır ki ölüm genç yaşlı dinlemiyor ..Kuzenim (annemin kuzeninin oğlu ) dün gece 29 yaşında kalp krizinden vefat etmiş ..

İnsan kalana mı gidene mi üzülür bir şey diyemiyorum ..Allah o anacığına ,babacığına yardım etsin ,sabır versin ..O kadını hangi teselli hafifletir ,hangi gün bir daha güler ,hangi gün bir dk oğlunu unutarak hayatına devam eder bilemedim ..Aklım karmakarışık ..

Akşam beraber yemek yediğiniz oğlunuzun sabah yatağında ölüsünü bulmak kadar acı var mıdır dünyada ? Turp gibi gencecik oğlunuzun düğün hayallerini kurarken ,kefenin içinde görmek ciğerinizi parçalamaz mı ? ?

Sizden ricam bir fatıha okumanız ..Ve eşinize,çocuklarınıza,annenize babanıza ,hatta gıcık olduğunuz o kv lere bile sarılın ,kimsenin garantisi yokken ,uzun uzadıya planlar yapmayın ...

SEVGİYLE KALIN ...

Allah rahmet eylesin cnm. bende bu aralar hep ölümü düşünüyorum . hemde bir çocuk ölümü yaşandı bir yakınımınım. (akraba değil komşum) aile çok acılı . benimde aklımdan çıkmıyor günlerdi. unutamıyorum Allah sabır versin yakınlarına

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,kalp krizi çok yaygınlaştı haberlerde izledim 14 yaşındaki bir çocukda kalp krizi geçirmiş ölmüş.:KK43::KK61:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,kalp krizi çok yaygınlaştı haberlerde izledim 14 yaşındaki bir çocukda kalp krizi geçirmiş ölmüş.:KK43::KK61:

Sanırım sebep oluyor ,ne diyeceğimi de bilemiyorum ama hastalık ,kalp krizi ,kaza,bela ..Ömür bitiyor,bir şekilde ...

Nur içinde yatsın. Çok acı, hele ki genç birinin ölümü, dayanılır şey değil. Allah geride kalanlara sabır versin.

SEVGİYLE KALIN ...

Allah rahmet eylesin ..
Yakınlara sabırlar diliyorum ..
Başın sağ olsun .

Allah rahmet eylesin. Ne denilebilir ki. Ailesi hep eksik hep yarım kalacak bundan sonra. Alisacaklar asla dinmeyecek bu acı ama acıyla yaşamaya alisacaklar. Yüreklerindeki bu ateş hiç sonmeyecek. Ben de annemi kaybettim yıllar önce. Yıllar geçmiş mi hakikaten üzerinden inanamıyorum bile. Daha kırk yaşındaydı. Ne mezuniyetimi gorebildi ne de evlendiğimi. Ne evime gelebildi ne de nasihat verebildi. Ozlemini duydugum o kadar çok şey varki. Çoğuna sacma gelir bunlar eminim. Ben hiç tam olamadım. Ondan sonra hicbirsey çok üzemedi beni ve asla çok mutlu olamadım. Asla kimseye anlatmadım tek kelime etmedim. Böyle böyle geçer sandım. Geçmiyor. Şu an buraya yazıyor olmak bile şaşırtıyor beni. Acisinda değişen hiçbirşey yok. Sen yazınca ben de anlatmak istedim. İnsanlar annelerinden çocuklarından şikayet ediyorlar. Bu acıyı yaşamayan bilemez. Sevdiklerimiz hayattayken kıymetini bilmek gerek. Keşke ama keşke annem yanımda olabilseydi. Bu nasıl katlanılmaz bir özlem. Allah ailesine sabır ve bu acıyla yaşayabilme gücü verir insallah.

Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabir versin mekani cennet olsun;(((((((((

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.:(

Ben de babamın üstüne yaşlıların ölümlerinden pek etkilenmiyorum derken.
Dün sabah babaannemi kaybettik.
Tahmin edemeyeceğim kadar çok üzüldüm.

Genç yaşlı ölüm acısının her türlüsü zor da çok gencin başkadır elbette.

Allah geride kalan yakınlarına sabır versin..:KK43:

Gencecik bi insanın ölümünü görmekten daha kötü bi sey varsa o da o giden canın annesinin babasının halini görmek...

Komsu olsun akraba olsun fark etmiyo bi kere yanınızda böyle bi sey yasandı mı dünyaya farklı bakıyosunuz.

Hani bize hep o acının en taze oldugu anlar dramatik gelir ya feryatlar, cenaze merasiminde insanların icindeki yangın. Asıl kötü olan sonrası bence, tüm o kalabalık gittikten sonra evladını kaybetmis ana babanın hali. Ruhları gidiyo sanki, gözlerinin ışıgı gidiyo. Uzaktan baksanız bile anlıyosunuz sırf ömür dolsun diye yiyolar iciyolar yarım agız gülüyolar, yasamıyolar sanki oturup ölmeyi bekliyolar.

Ben de dolmusum galiba biraz cok yazdım kusuruma bakmayın. Bassaglıgı ve sabır diliyorum size.

Back
X