• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm de var ...

Ben ben o ölümü bütün hücrelerime kadar hissettim sevdiğim uğruna ölebilrim dediğim adam kocamı hayat arkadaşımı 18 Mayıs da kaybettim öyle zor günler geçiriyorum ki anlatamam her an aklımda bazen Ağlıyorum bazen gülüyorum salaklıga vuruyorum kendimi o kadar zor ki anlatılmaz yaşamayan bilemez Rabbim bu aciyı kimseye yaşatmasın sevdiğimde daha 34 yaşındaydı iki çocuğumuz vardi hayallerrimiz hayellerrimiz ewet bir sürü hayaller hepsi suya düştü gelecek için gerçekten plan yapmamak gerek bunu en çok ben anladım
Sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin :(

Gencecik bi insanın ölümünü görmekten daha kötü bi sey varsa o da o giden canın annesinin babasının halini görmek...

Komsu olsun akraba olsun fark etmiyo bi kere yanınızda böyle bi sey yasandı mı dünyaya farklı bakıyosunuz.

Hani bize hep o acının en taze oldugu anlar dramatik gelir ya feryatlar, cenaze merasiminde insanların icindeki yangın. Asıl kötü olan sonrası bence, tüm o kalabalık gittikten sonra evladını kaybetmis ana babanın hali. Ruhları gidiyo sanki, gözlerinin ışıgı gidiyo. Uzaktan baksanız bile anlıyosunuz sırf ömür dolsun diye yiyolar iciyolar yarım agız gülüyolar, yasamıyolar sanki oturup ölmeyi bekliyolar.

Ben de dolmusum galiba biraz cok yazdım kusuruma bakmayın. Bassaglıgı ve sabır diliyorum size.

estağfurullah ne demek ..Gidenin hesabı kapanıyorda kalan için imtihan asıl o zaman başlıyor ..Bende onun için mi üzüldüm ,giden gencecik cana mı üzüldüm,yaşayamadıklarına ,hayal edip ulaşamadıklarına,pişmanlıklarına mı bilemiyorum ...

Bu sefer çok zor bir durum ...Hiç bir şey teselli etmez ..Bu haberi aldığım andan beri ne için savaştığımızı sorguluyorum,ne için küslükler ,ne için kavgalar ,neyi paylaşamıyoruz ,ne için birbirimizi yiyoruz ..

Ne kadar acıdır ki ölüm genç yaşlı dinlemiyor ..Kuzenim (annemin kuzeninin oğlu ) dün gece 29 yaşında kalp krizinden vefat etmiş ..

İnsan kalana mı gidene mi üzülür bir şey diyemiyorum ..Allah o anacığına ,babacığına yardım etsin ,sabır versin ..O kadını hangi teselli hafifletir ,hangi gün bir daha güler ,hangi gün bir dk oğlunu unutarak hayatına devam eder bilemedim ..Aklım karmakarışık ..

Akşam beraber yemek yediğiniz oğlunuzun sabah yatağında ölüsünü bulmak kadar acı var mıdır dünyada ? Turp gibi gencecik oğlunuzun düğün hayallerini kurarken ,kefenin içinde görmek ciğerinizi parçalamaz mı ? ?

Sizden ricam bir fatıha okumanız ..Ve eşinize,çocuklarınıza,annenize babanıza ,hatta gıcık olduğunuz o kv lere bile sarılın ,kimsenin garantisi yokken ,uzun uzadıya planlar yapmayın ...

SEVGİYLE KALIN ...

Allah rahmet eylesin...

Benimde 22 yaşında yakın bir arkadaşım asker ocağında vefat etti birkaç ay önce. Ölümün acısı çok garip hiçbirşeye benzemiyor. Derler ya ölünün ardından seveninin kalbinde 40 mum yanarmış, 39 u zamanla sönermiş ama 1'i daima yanarmış. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Ölümlü hayat dedikleri işte, günlerden birinde artık bizde olmayacağız..

Ben ben o ölümü bütün hücrelerime kadar hissettim sevdiğim uğruna ölebilrim dediğim adam kocamı hayat arkadaşımı 18 Mayıs da kaybettim öyle zor günler geçiriyorum ki anlatamam her an aklımda bazen Ağlıyorum bazen gülüyorum salaklıga vuruyorum kendimi o kadar zor ki anlatılmaz yaşamayan bilemez Rabbim bu aciyı kimseye yaşatmasın sevdiğimde daha 34 yaşındaydı iki çocuğumuz vardi hayallerrimiz hayellerrimiz ewet bir sürü hayaller hepsi suya düştü gelecek için gerçekten plan yapmamak gerek bunu en çok ben anladım
Sizinde başınız sağolsun Allah rahmet eylesin :KK43:

Sizin hikayenizi biliyorum ..Çok üzülmüştüm ..Allah rahmet eylesin ..Size büyük sabırlar versin,,Kalan iki çocuğunuzun bundan sonra yüzü gülsün inşallah ...

hayat ne garip bugün varız yarın yok allah sabır versin ailesine allah rahmet eylesin

estağfurullah ne demek ..Gidenin hesabı kapanıyorda kalan için imtihan asıl o zaman başlıyor ..Bende onun için mi üzüldüm ,giden gencecik cana mı üzüldüm,yaşayamadıklarına ,hayal edip ulaşamadıklarına,pişmanlıklarına mı bilemiyorum ...
Hepsine üzülüyo insan. 17 yasında gitti bi genc bizim gözümüzün önünde. Annesi test kitaplarına sarılıp aglamıstı sınava gircekti benim oglum okullar kazanacaktı diye. Koca bi ömür vardı yasanabilecek. Hic eline alamadıgı meslegi vardı hic dogmayacak bi kızı ya da oglu vardı belki. Hic gelmeyecek onca gün var iste hangi birine üzülmeyeceksin ki.

Hepsine üzülüyo insan. 17 yasında gitti bi genc bizim gözümüzün önünde. Annesi test kitaplarına sarılıp aglamıstı sınava gircekti benim oglum okullar kazanacaktı diye. Koca bi ömür vardı yasanabilecek. Hic eline alamadıgı meslegi vardı hic dogmayacak bi kızı ya da oglu vardı belki. Hic gelmeyecek onca gün var iste hangi birine üzülmeyeceksin ki.

Anne için ne kadar zor ben tahmin bile edemem ..Bu saatten sonra yarım yaşamak ne demek yaşamayan hayal bile edemez ..Allah ım sabrını versin ,isyan ettirmesin ...

Çok doğru her şey yalan tek gerçek ölüm.

Evet ama biz öyle ders almaz insanlarız ki işte ölüm ancak böyle bir yakının öldüğünde aklına geliyor ..Ölen çocuğun aklına gelir miydi ki ? Ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz ,hep var olacakmış gibi hırslarımız ...Ne acı ..

evet bir varız bir yokuz.geçen gün bende bir ölüm haberi aldım ve hala rüyada gibiyim.gencecik bir çocuktu daha.yeni evlenmişti.küçücük daha yaşı bile olmamış bir çocuğu vardı ama aniden rahatsızlanmış ve ölü bulunmuş.çok sevdiğim bir akrabamdı kendisi.
hayat işte.Allahın verdiği ömür.üzülüyoruz,inanamıyoruz ama zaman geçtikce o yaralar kabuk bağlıyor.ölenle ölünmüyor işte.
allah bütün hayattan gidenleri rahmet eylesin.

14 yaşında yeğenimi kalp krizinden kaybettik ani ölüm ve genç olunca çok acı
Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin üzüldüm

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere de sabırlar versin.
Evet insanız işte 3 günlük dünyayı hırslar kinler nefretler içinde tüketip gidiyoruz :KK51:

Başınız saolsun canım,Allah rahmet eylesin.Evet ölüm çok zor ve çok soğuk..Annem kollarımda öldü benim,ben de o gün anladım herşeyi..Boşuna bu üzüntüler,tartışmalar,kavgalar..Ölüm bir anlık,ondan sonrası boş..

Back
X