- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi witch hunt
Başın sağolsun çok üzüldüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine sabır versinBu sefer çok zor bir durum ...Hiç bir şey teselli etmez ..Bu haberi aldığım andan beri ne için savaştığımızı sorguluyorum,ne için küslükler ,ne için kavgalar ,neyi paylaşamıyoruz ,ne için birbirimizi yiyoruz ..
Ne kadar acıdır ki ölüm genç yaşlı dinlemiyor ..Kuzenim (annemin kuzeninin oğlu ) dün gece 29 yaşında kalp krizinden vefat etmiş ..
İnsan kalana mı gidene mi üzülür bir şey diyemiyorum ..Allah o anacığına ,babacığına yardım etsin ,sabır versin ..O kadını hangi teselli hafifletir ,hangi gün bir daha güler ,hangi gün bir dk oğlunu unutarak hayatına devam eder bilemedim ..Aklım karmakarışık ..
Akşam beraber yemek yediğiniz oğlunuzun sabah yatağında ölüsünü bulmak kadar acı var mıdır dünyada ? Turp gibi gencecik oğlunuzun düğün hayallerini kurarken ,kefenin içinde görmek ciğerinizi parçalamaz mı ? ?
Sizden ricam bir fatıha okumanız ..Ve eşinize,çocuklarınıza,annenize babanıza ,hatta gıcık olduğunuz o kv lere bile sarılın ,kimsenin garantisi yokken ,uzun uzadıya planlar yapmayın ...
SEVGİYLE KALIN ...
geçen hafta en yakın arkadaşımın eşi vefat etti 32 yaşında gencecikti,3 yaşında oğlu vardı 9 yıl sonra olmuştu ,doyamadı oğluna ,arkadaşım perişan ,sende eşinle çok atışıyorsun ,bu senin için bir işaret olabilir ,sevdiklerimiz hayattayken onların kıymetini bilmeliyiz ,başın sağolsun..
Kuzeninize Allah'tan rahmet ailesine ve sizlere sabırlar dilerimbiz insanoğlunun hiç unutamayacağı acı ölüm acısıdır, hele bir anne için evladını toprağa vermek
Allah yardımcısı olsun o annenin.
Işıklar içinde uyusun, mekanı cennet olsun.. Çok üzüldüm. Kelimeler kifayetsiz..
Off çok etkilendim yaBaşınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah..Dua okudum Allah kabul etsin inşallah..
Allah rahmet eylesin, geride biraktiklarina sabir versin..
Olumun her turlusu, her yasi cok acidir.Ama buna insanlar dayaniyor, zamanla alisiyor hep icinde bir yara kaliyor ve arada sizim sizim sizlatiyor.
Hepimiz birgun olumu tadacagiz ancak dusunmek bile istemiyoruz aslinda hayayimiziona gore yasayip dedigin gibi bazi seylerin kiymetini zamaninda bilemiyoruz.Allah hicbirimize keske dedirtmesin.Zamaninda hayatlarimizin kiymetini bilmeliyiz.
Bazen hatirlamamiza sebep cikiyor ya olen bir yakinimiz, ya hastalik ya da yaslilik.Benim babannem mesela artik bayagi yaslandi, coktu, yataktan tek basina kalkamiyor ve artik olumden o kadar korkuyor ki bir an bile yalniz kalmak istemiyor.Geceleri yaninda kalan kisiyi uyutmuyor cunku dedem uyuyor.Gunduz dedem uyanik oldugu icin gunduz uyuyor..
Dunya o kadar aldatici ki o an hersey duruyor, gunlerce aklimizdan cikmiyor ama nasil oluyorsa iste bir sekil o acilar arada uyuyor, devam ediyoruz bir sekil..
Evlat acisi gercekten cok zor.Ben ikizlerimden birini hamileyken dusuk yaptim.Onu bile unutamiyorum, arada aklima geliyor dogsaydi kizima benzer miydi? Erkek miydi acaba kiz mi? Vs.vs.sonra kendime geliyorum.Bazen kendimi sucluyorum cunku oncesin de ikiz bebek hic istemem demistim bir mubabbet arasinda.Ikiz oldugunu ogrendigimde hem sevinmis hem urkmustum.Cunku oglum vardi o da kucuktu.Yani 3 bebegim olacakti ve bende tektim o zaman yanimda destek kimse yoktu.Bu olay bana buyukkonusmamayi ve basimiza gelenlerden urkmemeyi ogretti.Aslinda insanin dirayetini dayanikliligini fark edememisim o zamanlar.Icim bu konuda hala cok acir o yuzden ama Allah sabrini veriyor.
Bir tanistigim kimse vardi.Cok iyi, temiz yurekli biri idi.Ama kadinin yuzunde gulse dahi oyle bir ifade vardi ki bir seylerin acisi yuzune islemis sanki.En sonunda birgun sordum ve evet evladi Hakkin Rahmetine kavusmus..
Olum cok aci, hasret dolu.Rabbim sabretmek nasip etsin.Evet olum var olum.Belki bugun belki yarin.Yarina kaldiysak bugunun kiymetini bilelim..
Amin canımÇok sağol Allah razı olsun Allah kabul etsin ...
Öncelikle sizin de başınız sağolsun doğmamış bile olsa rahme düştüğü andan itibaren anne için çok kıymetlidir biliyorum ...Yazdıklarınız çok doğru ,yakın birinin ölümüyle ölümü hatırlayıp ertesi gün olmasa bile bir süre sonra hayatımıza kaldığı yerden devam ediyoruz ..Yarına kaldıysak bugünün kıymetini bilelim in üstüne diyecek sözüm yok ..Allah evlatlarınızı size bağışlasın![]()