• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm de var ...

Bu sefer çok zor bir durum ...Hiç bir şey teselli etmez ..Bu haberi aldığım andan beri ne için savaştığımızı sorguluyorum,ne için küslükler ,ne için kavgalar ,neyi paylaşamıyoruz ,ne için birbirimizi yiyoruz ..

Ne kadar acıdır ki ölüm genç yaşlı dinlemiyor ..Kuzenim (annemin kuzeninin oğlu ) dün gece 29 yaşında kalp krizinden vefat etmiş ..

İnsan kalana mı gidene mi üzülür bir şey diyemiyorum ..Allah o anacığına ,babacığına yardım etsin ,sabır versin ..O kadını hangi teselli hafifletir ,hangi gün bir daha güler ,hangi gün bir dk oğlunu unutarak hayatına devam eder bilemedim ..Aklım karmakarışık ..

Akşam beraber yemek yediğiniz oğlunuzun sabah yatağında ölüsünü bulmak kadar acı var mıdır dünyada ? Turp gibi gencecik oğlunuzun düğün hayallerini kurarken ,kefenin içinde görmek ciğerinizi parçalamaz mı ? ?

Sizden ricam bir fatıha okumanız ..Ve eşinize,çocuklarınıza,annenize babanıza ,hatta gıcık olduğunuz o kv lere bile sarılın ,kimsenin garantisi yokken ,uzun uzadıya planlar yapmayın ...

SEVGİYLE KALIN ...

Allah rahmet eylesin ölümün her türlüsü kötü ama genci daha da acı sanırım. geçen hafta bende arkadaşımı kaybettim iş kazası geçirdi. halen aklıma geliyor bir şeye kızdığım zaman diyorum ne boş işlerle uğraşıyoruz :(

Fatiha okudum, Mekanı Cennet olsun.
Ne kadar doğru uzun vadede plan yapmamak gerektiği.
Bunu hiç anlamıyoruz biz insanlar anlamamızda mümkün değil, sanki hiç ölmeyeceğiz!

Back
X