• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm düşüncesi

Beyza yilmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
18
2
1
32
İyi geceler danışmak istediğim çok önemli bir konu var ben 22 yasindaym yanlız Yasiyorm yanlızm ailem yk arkadaşlarm tek tük bana sahip çıkan bi erkek arkadaşım vardı 6 senelik bu gece bitirdi bana küfürler ederek. Sürekli aklımda ölum düşüncesi var duzelememe sürunme ac kalma hep bu tür düşünceler surekli agliyorm aksam 10 dan bu yana siz böyle bi durumda olsanız nasl yoluna sokarsanz hayatınızı ne yapardnz düzelmesi için lütfen mantıklı cevaplarinizi bekliyorm şimdiden tesekklr.

Kafa dinle işte biraz yalnız kalmışken, hayatında sevgilinin olmasida pek mutlu etmemiş seni.

Size neden bir erkek sahip çıkmalı? Okuyorsanız aileniz, yurt, yada burs vs.. ile idare edin.. Sizin bu yalnızlık açlık sürünme korkusu maddi ise işe girin..

Size neden bir erkek sahip çıkmalı? Okuyorsanız aileniz, yurt, yada burs vs.. ile idare edin.. Sizin bu yalnızlık açlık sürünme korkusu maddi ise işe girin..
Yanlız Yasiyorm çoğu o niyetle yaklaşıyo bi o kişi yardimci oluyordu hayatımda o da sıkılmış maddi durumum orta calisiyorm

Yanlız Yasiyorm çoğu o niyetle yaklaşıyo bi o kişi yardimci oluyordu hayatımda o da sıkılmış maddi durumum orta calisiyorm
Yanınıza bayan arkadaş alın çalışan kiranıza ve masrafınıza ortak olacak.. Maddi güvence değildir erkek.. Sonra adam gibi birini bulun evlenin günü gelince..

İyi geceler danışmak istediğim çok önemli bir konu var ben 22 yasindaym yanlız Yasiyorm yanlızm ailem yk arkadaşlarm tek tük bana sahip çıkan bi erkek arkadaşım vardı 6 senelik bu gece bitirdi bana küfürler ederek. Sürekli aklımda ölum düşüncesi var duzelememe sürunme ac kalma hep bu tür düşünceler surekli agliyorm aksam 10 dan bu yana siz böyle bi durumda olsanız nasl yoluna sokarsanz hayatınızı ne yapardnz düzelmesi için lütfen mantıklı cevaplarinizi bekliyorm şimdiden tesekklr.
Öncelikle ağla ,bağır,çağır ki içindeki zehri bir nebze de olsa at.Sonra ölüm düşüncesini aklından çıkar.unutma sen ölünce senden başka herkes hayatına devam edecek ve bu hayatın tekrarı yok.
Yapmaktan hoşlandığın bir şeyi yap,bir hobi bul zihnin dağılsın.puzzle mesela çok iyi gelir.unutma bazen hertürlü felaket üst üste gelir ve giderken de beraber gider.sadece biraz direnmek biraz da sabır gerekiyor.

Öncelikle ağla ,bağır,çağır ki içindeki zehri bir nebze de olsa at.Sonra ölüm düşüncesini aklından çıkar.unutma sen ölünce senden başka herkes hayatına devam edecek ve bu hayatın tekrarı yok.
Yapmaktan hoşlandığın bir şeyi yap,bir hobi bıl kafan dağılsın.puzzle mesela çok iyi gelir.unutma bazeb hertürlü felaket üsttğste gelir ve giderken de beraber gider.biraz direnmek biraz sabır gerekiyor.
5 senedr sabrediyorm abla hiçbişey yoluna girmiyo okadar yanlızm ki sorunlu biri olmadigimi düşünüyorm hep uyumluyum ama herkes kaçıyo sanki benden

Maaşının yetmeyecegini düşünüyorsan bir ev arkadaşı bulup masraflari iortak karsilayabilirsiniz. Herşey bitmiş değil ki daha iyi bir işaramaya baslarsin. SSıkma canını hersey düzelir inşallah

Ben olsam hayatımı nasıl düzene sokardım biliyor musun ?

Önce beni terk eden , yalnız bırakan , tek damla göz yaşımı hak etmeyen kim varsa hepsine esaslı ve okkalı bir küfür savurdum içimden ... Onları ne halleri varsa görsünler diyerek çıkarırdım aklımdan .

Sonra aynaya bakardım , kendimi görünce derin bir oh çekerdim . Yalnız değilim işte , ben varım :KK66:

Ve düşünürdüm beni ne mutlu eder ?

Hemen kalem kağıt alır elime , kısa ve uzun vadede gerçekleştireceğim planlar , hayaller , olmasını istediklerim listesi yapardım . Hedef koyardım kendime birde 1 yıl sonra kendimi nerede görmek istiyorum diye . Sonra da ya bismillah der hedefe doğru yol alırdım .

Hadi ne duruyorsun , çıkar bir kalem kağıt sende .

Evim var zaten onun eline bakmiyirm kendi ayaklarimn uzerindeym ama insanın sevgiye ilgiye ihtiyacı oluyo maddiyat degl hersey
Bende sandim ki sokakta caresiz kaldin.Sevgisizlikten geliyor ölüm düsüncesi desene:KK12:.Maddiyat degil hersey diyosun.Sevgi de hersey degil.Seni istemeyen aile,sevgili sevse ne olacak.Maddiyat hersey iste.Sen bi ac,evsiz kal bakalim sokakta.Elinde meslegin var ne guzel.Evin de varmis.Daha ne?

Maaşının yetmeyecegini düşünüyorsan bir ev arkadaşı bulup masraflari iortak karsilayabilirsiniz. Herşey bitmiş değil ki daha iyi bir işaramaya baslarsin. SSıkma canını hersey düzelir inşallah
Yk param var ama çok yanlızm yinede inş düzelir bilmiyorm bi çıkış ariyorm

5 senedr sabrediyorm abla hiçbişey yoluna girmiyo okadar yanlızm ki sorunlu biri olmadigimi düşünüyorm hep uyumluyum ama herkes kaçıyo sanki benden
Bir yerde herkes yalnız zaten boş ver.:) eşim var şu an fosur fosur uyuyor ben de bebek uyandıkça nöbete yalnız devam ediyorum:)
Sevdiğin bir kursa yazıl (dans,dil,spor gibi) hem deşaj olursun hem de çevren genişler.

Back
X