Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi...

Bu konu için değil ama öylede çok konu açılıyor cidden tuaf basit komik şimdi bunları da göz ardı edemeyiz..
Bu üye eski bir üye ve gayet reel konuları..
Sizin sadece kendini premses sanan kullanıcıyla aynı fikre düşmüş olmanız o şüpheyle direkt klavyeye sarılmak olmuş..
Elbette yalan konularda vardır.
Ne olursa olsun şu durumda zaten normal düşünen yazabilen bir insan beklemek çok saçma..
Acı herkesin diline farklı düşer..

Konu sahibi narin333 narin333
Seni çok iyi anlıyorum.
Geçmiyor malesef ölünmüyor da,
Zaman geçirmiyor da farklı bir merhemi var tarifsiz bir merhem..
Evlatlarının bahtı güzel olsun..
bu zorlu süreçten daha sağlam çıkabilmen dileği ile..

Konu sahibi narin333 narin333
Seni çok iyi anlıyorum.
Geçmiyor malesef ölünmüyor da,
Zaman geçirmiyor da farklı bir merhemi var tarifsiz bir merhem..
Evlatlarının bahtı güzel olsun..
bu zorlu süreçten daha sağlam çıkabilmen dileği ile..
Beni anladığın icin cok tesekkur ederim canim tabiki herkesin anlamasini beklememek gerekiyor o günkü duygularimi paylasmak istemiştim basligi da cok dusunmedim oyle bir anda aklima geldi ama durumu anlatan en guzel cumleydi bence.. Bir dahaki mahkeme 6 martta, insallah güzel haberler paylasmak nasip olur. İnsallah sen de bebegine saglikla kavuşursun güzel günlerde büyütürsün.

Beni anladığın icin cok tesekkur ederim canim tabiki herkesin anlamasini beklememek gerekiyor o günkü duygularimi paylasmak istemiştim basligi da cok dusunmedim oyle bir anda aklima geldi ama durumu anlatan en guzel cumleydi bence.. Bir dahaki mahkeme 6 martta, insallah güzel haberler paylasmak nasip olur. İnsallah sen de bebegine saglikla kavuşursun güzel günlerde büyütürsün.
İnşallahhh,bu süreçte tutuklu olacaktı değil mi?
Kalbine göre bir sonuç al inşallah paylaşmak istediğin her zaman buradayız :(

13 sayfa mesaj yazılmış.

Acılan konu "hiç uğruna hayata veda eden iki çocuk babası genç bir adam"

Konuyu açan bu acı karşısında ölmüş gibi ama ölmemiş çaresiz bir kadın.

Ve burada 10 tane teselli mesajı, 15 tane başlık ve içerik hakkında elestri.

Ayıp, hakikaten ayıp. Bu kadar mı duyarsız olduk, bu kadar mı uzak kaldık empatiden. Iki küçük kız çocuğuyla eşinden mahrum kalmış kadına bir hissiyatiniz yokta, babasız kalmış iki ufak kız çocuğuna da mı vicdanınız hareket etmiyor?

Başlığın anlamını dahi anlamadan "eşi ölmüş ama balıkta ölüm yok" diyen olmuş.

Yazmış olmak için yazılan yorumları hayretle okudum. Çok bir şey değil, birazcık empati.

13 sayfa mesaj yazılmış.

Acılan konu "hiç uğruna hayata veda eden iki çocuk babası genç bir adam"

Konuyu açan bu acı karşısında ölmüş gibi ama ölmemiş çaresiz bir kadın.

Ve burada 10 tane teselli mesajı, 15 tane başlık ve içerik hakkında elestri.

Ayıp, hakikaten ayıp. Bu kadar mı duyarsız olduk, bu kadar mı uzak kaldık empatiden. Iki küçük kız çocuğuyla eşinden mahrum kalmış kadına bir hissiyatiniz yokta, babasız kalmış iki ufak kız çocuğuna da mı vicdanınız hareket etmiyor?

Başlığın anlamını dahi anlamadan "eşi ölmüş ama balıkta ölüm yok" diyen olmuş.

Yazmış olmak için yazılan yorumları hayretle okudum. Çok bir şey değil, birazcık empati.
Agziniza saglik, cok tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Vakit ayirip uzun uzun yazdiginiz icin ayrica tesekkur ederim

Bu konuda gerçekten aklınıza ilk gelen başlık mı oldu?
evet icimi gicikliyor bu durumda bu kadar trajik bir konuda baslik cok hissiz ve yapmacik olmus yani edebiyat yapilmaya calisilmis ama becerilmemis yani edebiyat felan garip yani rahatsiz edici gercekten rahatsiz oldum anlatamadim derdimi

Artik söyleyecek soz bulamiyorum bir dahaki konumda once baslik hakkindaki görüşleri alirim ondan sonra derdimi paylasirim olur mu ?

Başlık hakkında yorum yapanları kaale almayın. Bazen gerçekten konuşmak için konuşuyorlar, çoğunun yazdıklarınızı bile okumadığına eminim. Üzmeyin kendinizi durduk yere.

evet icimi gicikliyor bu durumda bu kadar trajik bir konuda baslik cok hissiz ve yapmacik olmus yani edebiyat yapilmaya calisilmis ama becerilmemis yani edebiyat felan garip yani rahatsiz edici gercekten rahatsiz oldum anlatamadim derdimi

Burada mühim olan sizin duygularınızı tatmin etmesi değil, onun duygularına dost olunabilmesi.

Bir kadın olarak bu kadar acı dolu, bu kadar üzücü bir olay karşısında sergilemiş olduğunuz tabir ve uslununuz hiç hoş değil.

Keşke başlığın anlamını anlayabilmiş olsanız. Keşke sizde acılarınızı edebiyatla dile getirebilseniz. "Çok mutsuzum kocam öldü ben ağlıyorum" yazsaydı belki o zaman tatmin olurdunuz.

Pardon ne sizi rahatsiz etti tam olarak aciklarmisiniz? Sadece merakimdan soruyorum keske bu kadar giciklandiginiz konulara yorum yapip insanin sinirini bozmasaniz

Back
X