Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O aksam 20.50'de esimle görüntülü konuştuk birlikte yemek yiyorlardı 21.30da oradan ayrilmislar 21.45te esim bulunmuş sadece 1 tane görüntü var olaydan sonra adam arabadan inerken,o da uzak ve karanlik oldugu icin cok fazla anlasilmiyor ama bence dikkatli incelense anlasilir. Onun verdigi ifadeye gore yemekten kalkinca esimin arabasi calismadigi icin adam onu orada birakip taksiyle gitmis sarji bitmiş olayi da yegeninden öğrenmiş üzerine kalmasindan korkup kaçmış çelişkili ifadeleri var dünkü mahkemede cok fazla uzerinde durulmadi herhalde ilk durusma oldugu icin o yüzden biraz ümitsizlige kapildim![]()
Ben de zor zamanlarda derim ki, Allah buna izin verdigi icin oldu ve Rabbimin her isinde mutlaka bir hikmet vardır. Rahmetlinin vadesi dolmuş yataginda da olsa sonu bu olacakti. Ama burada farklı bir durum var esiniz olurken bir katilin de açığa çıkmasina vesile oldu ki niceleri ölüp gidiyor ne kendine ne baskasına bir faydası olmadan.Sagol canim ilk zamanlar oyleydim simdi daha iyiyim bu biraz da benim yapimla ilgili bir seymis duygularimi cok fazla belli edemiyorum bir de Allah boyle zamanlarda gercekten güç veriyor baska turlu cok zor cunku.. Ben de boyle bir sey basimiza geldiyle Allah bize guzel kapilar acacaktir diye dusunerek avunuyorum ve esimle eninde sonunda kavusacagimizi dusunuyorum bunlar beni rahatlatiyor
Sana ne kardesim? Ben seni inandirmak zorunda miyim? Baslik hosuna gitmediyse okuma hele hele zahmet edip yazma! Burada ki herkes gibi ben de derdimi paylastim sen premses oldugun icin mi nickini oyle sectin?Olum gibi bisey oldu kimse olmedi ne ya sarki sozuylemi actin boyle bi konuyu bi utan gel bence daha cok yeni bi olay yani gerci zerre inanmadim da milleti yalanlari nla mesgul etme
Tesekkur ederim vakit ayırıp yazdiginiz icin. Esimin kardesi avukat davaya cok guvendigi 5 arkadasiyla birlikte bakiyor yemek yedikleri yer fazla islek olmayan bir yerde sozde yoldan gecen taksiyle gitmis ama oradan pek taksi gecmiyormus yolcu biraktigi zaman ya da cagirirlarsa geliyormus ilk once esimin arabasi bozuk oldugu icin ben taksiyle gittim dedi sonra hakim arkadasini bozuk arabayla niye biraktin deyince tam bozuk degildi uzak mesafe gidecek kadar iyi degildi gibi bir seyler soyledi yalan soyluyor telefonu olayda hemen sonra kapanmis kiz arkadasinin evinde kalmis yegeni oraya gidip haber vermis yegeninin o evi bildigini hic zannetmiyorum ki surekli orada kalmiyordu yeni tanismislardi.. yani cok celiski var simdi kiz arkadasinin, yegeninin ifadeleri alinacak15 dakikalik cozulmesi gereken zaman
Iyi bi avukat bulun birde sizde olayin ustune gidin.
Hangi taksiye binmis nereden binmis ?
Yegeni nereden ogrenmis? Esiniz yigenini taniyo muydu?
Bu adamin evinin oralarda market dukkan vs var mi ogunun aksam kayitlarini isteyin taksiden inisi nasil panik hali ustte basta kan var mi bi bakin
Tesekkur ederim vakit ayırıp yazdiginiz icin. Esimin kardesi avukat davaya cok guvendigi 5 arkadasiyla birlikte bakiyor yemek yedikleri yer fazla islek olmayan bir yerde sozde yoldan gecen taksiyle gitmis ama oradan pek taksi gecmiyormus yolcu biraktigi zaman ya da cagirirlarsa geliyormus ilk once esimin arabasi bozuk oldugu icin ben taksiyle gittim dedi sonra hakim arkadasini bozuk arabayla niye biraktin deyince tam bozuk degildi uzak mesafe gidecek kadar iyi degildi gibi bir seyler soyledi yalan soyluyor telefonu olayda hemen sonra kapanmis kiz arkadasinin evinde kalmis yegeni oraya gidip haber vermis yegeninin o evi bildigini hic zannetmiyorum ki surekli orada kalmiyordu yeni tanismislardi.. yani cok celiski var simdi kiz arkadasinin, yegeninin ifadeleri alinacak
Istanbuldayiz, esim araba alim satimiyla ugrasiyordu cevresi genisti yegeni de taniyordu belki ortak arkadaslarindan duymus olabilir ama telefonu kapali olan adami nasil eliyle koymus gibi bulup anlatacak burasina inanmiyorum kiz arkadasi ilk ifadesinde 'olaydan hemen sonra beni aradi seni de oglunu da öldürürüm diye tehdit etti' demis baska bir seye kizdim ondan oyle soyledim diyorPeki yigeni nereden duymus cok kucuk biyerde misiniz?
Arabaya baktirdiniz mi bi problem var mi?
Istanbuldayiz, esim araba alim satimiyla ugrasiyordu cevresi genisti yegeni de taniyordu belki ortak arkadaslarindan duymus olabilir ama telefonu kapali olan adami nasil eliyle koymus gibi bulup anlatacak burasina inanmiyorum kiz arkadasi ilk ifadesinde 'olaydan hemen sonra beni aradi seni de oglunu da öldürürüm diye tehdit etti' demis baska bir seye kizdim ondan oyle soyledim diyor
7300 saniyelik internet uzerinden bir gorusme yapmis bu gorusmenin ayrintisini istediler bir dahaki mahkeme icin. Gercekten bu cumleyi kurduysa hic kacisi yok bence seni de oglunu da demek baska birini öldürdüm sizi de öldürürüm demek degil mi? Insallah bir dahaki durusmada çözülürCanim avukat ordun var onlar telefon kayitlarini cikartabilir mi?
Kiz simdi inkar ediyo ama ya soylediyse hersey cozulmus olmazmi?
7300 saniyelik internet uzerinden bir gorusme yapmis bu gorusmenin ayrintisini istediler bir dahaki mahkeme icin. Gercekten bu cumleyi kurduysa hic kacisi yok bence seni de oglunu da demek baska birini öldürdüm sizi de öldürürüm demek degil mi? Insallah bir dahaki durusmada çözülür
Amiin canim insallah. Ben o zaman memleketteydim bazen dusunuyorum acaba evde olsaydim o da oraya yemek yemeye gitmezdi ama olacaksa oluyor iste. Cok şükür ben ondan raziyim o da benden raziydi son zamanlari hep mutlu gectiBen de zor zamanlarda derim ki, Allah buna izin verdigi icin oldu ve Rabbimin her isinde mutlaka bir hikmet vardır. Rahmetlinin vadesi dolmuş yataginda da olsa sonu bu olacakti. Ama burada farklı bir durum var esiniz olurken bir katilin de açığa çıkmasina vesile oldu ki niceleri ölüp gidiyor ne kendine ne baskasına bir faydası olmadan.
Ahirette herkes sevdigiyle dediginiz gibi bakalım şu zor zamanlar gecsin ne mutlu gunleriniz olacak insaallah.
Yok hayatım hiç böyle düşünme, ben de annemi ve babami genc yasta kaybettim çok uzun yıllar sucluluk hisettim. Acaba baska doktora mi gotürseydik, ben mi iyi bakamadım falan diye ama yas ilerleyip dini bilgim artınca senin gibi anladım ki olacak olana engel olmak mumkun değil hepimiz kaderimizi yaşıyoruz. Eşin konusunda icinin rahat olmasına çok sevindim. En cok tartışmalarda bundan korkarım ola ki öluverse ozür dileyemeden bir omur sucluluk hissedecek insan. Hakkimizda hayırlısı...Amiin canim insallah. Ben o zaman memleketteydim bazen dusunuyorum acaba evde olsaydim o da oraya yemek yemeye gitmezdi ama olacaksa oluyor iste. Cok şükür ben ondan raziyim o da benden raziydi son zamanlari hep mutlu gecti
Eger o cümle dogruysa bu da olabilir tabiki durup dururken onu neden tehdit etsin ne dusunecegimi bilemiyorumki. Kadin ilk ifadesinde neden oyle soyledi acaba olayla ilgisi olmadigini gostermek icin mi dedi bilmiyorum oyle beni tehdit etti diyen kadin 6 kere adamin görüşüne gitmis bu da tuhaf degilmiUmarım çok kısa sürede çözülür içiniz biraz rahatlar.
7300 saniye çok uzun zaman değil mi ? Birde kadınla bir ilgisi olabilir mi ? Psikopatça kıskançlık gibi
Eger o cümle dogruysa bu da olabilir tabiki durup dururken onu neden tehdit etsin ne dusunecegimi bilemiyorumki. Kadin ilk ifadesinde neden oyle soyledi acaba olayla ilgisi olmadigini gostermek icin mi dedi bilmiyorum oyle beni tehdit etti diyen kadin 6 kere adamin görüşüne gitmis bu da tuhaf degilmi
Istesem numarasını alabilirim. Esimin abisi konustu olaydan sonra hic gorusmedim demis ama 6 kere görüşe gittigini öğrenmişler pek dogrulari soyleyen bir kadin degil olaydan 2 hafta once hep birlikte yemek yemistik ilk kez orada gordum tuhaf bir kadindi konusmasi, hareketleri vs. Tehdit ediliyorum diye koruma istemis ama sonra görüşe gitmis gercekten oyle olsa gider mi?Hala tehdit ediliyo olabilir.
Adamin icerde olmasi bisey yapamiycagi anlamina gelmez ki disardan birileriyle tehdit ediyodur.
Kadinla gotusme sansin yok mu?
Istesem numarasını alabilirim. Esimin abisi konustu olaydan sonra hic gorusmedim demis ama 6 kere görüşe gittigini öğrenmişler pek dogrulari soyleyen bir kadin degil olaydan 2 hafta once hep birlikte yemek yemistik ilk kez orada gordum tuhaf bir kadindi konusmasi, hareketleri vs. Tehdit ediliyorum diye koruma istemis ama sonra görüşe gitmis gercekten oyle olsa gider mi?