- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Sağol canım dostlar sağolsun. Sevmiyor gibi algılanıyorum böyle oluncao şok olayı bende de var. aşırı derece yakınımsa bir şey yapamıyorum kalıyorum. günler sonra insan idrak edince üzüntü ağır basıyor. başınız sağolsun.
Rahatladım bi nebze kızlar sanırım görmedim uzakta ondanda kaynaklanıyor. Bende kendimi çok anormal sanıyordum. Yalnız değilmişimBende de oluyor.
Dedemin cenazesi benim için yıkımdı. Onun cenazesinde ağlayamadım
Anneannemin cenazesinde yaprak gibi titriyormuşum ama çok hissizdim. Sanırım onda da ağlayamadım ki normalde her şeye salya sümük ağladım.
Şoka girdiğimden mi oluyor bilmiyorum
Sen inancına göre duanı et yeter.Rahatladım bi nebze kızlar sanırım görmedim uzakta ondanda kaynaklanıyor. Bende kendimi çok anormal sanıyordum. Yalnız değilmişim
Cenaze evinde ağlayan görünce ağlarım. Ama telefon vs. Haber alınca tepkisiz kalıyorum. Bi de çok yas tutan biri değilim. Yani sonuçta vade olayına inanıyorum.Cenazelerde ağlayan her insan o mefta için samimi olarak mı ağlıyor sanıyorsun? O günlerde stresli olup kendi derdine ağlayan mı ararsın yoksa o anki ölüden ziyade daha önce kaybettiği kişilere ağlayan mı ararsın... ölüye ağlayan yok. Herkes kendi derdine ağlıyor.
Başınız sağolsun canım. Dediğin gibi geride kalanları da düşünmek gerekiyorben kolay ağlarım ama, ölümlerde bende de donukluk oluyor.
ne hissedeceğimi bilemiyorum. yüreğim sıkılıyor ellerim buz kesiyor ama öyle kalıyorum epey bir süre.
bir de cenaze evinde ortamında bulunmayınca da hissedilmiyor sanki tam olarak.
hayat devam ediyor çünkü.
bir de son yıllarda çok kaybımız oldu ailemden.
benim ilgilenmem gereken çocuklarım olduğu için katılamadım ve çocuklar sizi uzaklaştırıyor bu duygudan.
tabi birileri ağlayınca tutamıyorum kendimi.
beni en çok etkileyen ölüm bir arkadaşımın babasının vefatıydı.
onun o halini görünce onun yanında ağladım eve geldim 1 saat daha ağladım, yedisinde kırkında kuran okunurken yine ağladım.
sağolun sizin de..Başınız sağolsun canım. Dediğin gibi geride kalanları da düşünmek gerekiyor
Hanımlar başlıkta dediğim gibi ölüm haberlerine aldığım zaman bi tepki veremiyorum. Ağlamam gereken zaman da ağlayamıyorum. Geçen sene dedem vefat etti bi damla göz yaşı dökemedim. Üzülüyorum ama feryat figan olamıyorum. Psikolojik mi acaba normal değil gibi geliyor.
Az öncede üvey babaannemin vefat haberini aldım. Üzüntüden başım ağrıyor fakat ağlayamıyorum. Normalde en ufak şeye tv de olan duygusal olaylara hemen ağlarım ama ölüm haberine ağlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?