Ölüm haberi

Ben sadece sinirden aglarım km uzaga gelin geldim kınamda ağlamadım cocuklugum beraber geçtigi arjadasım bile beni bi kere ağlarken görmedi galiba .sadece amcamın cenazesinde cok küçültüm tabutu camiye dogru götürüyorlardı sırtlarında cami yakındı o zaman bi binanın icine kosup aglamıstım agladıgım tek cenaze oydu oda yine saklayarak bazen Allah korusun cok sevdigim biri ölse ben yine feryat figan aglayamam sanırım o zaman ki tepkilerden de cekinmiyo değilim

Bence normali bu zaten. Feryat figan ağlayan insanlarin sevgisi daha coktu diye bir şey yok.

Katılıyorum, eşimin babası vefat ettiğinde ben de eşim çok üzüldü diye ağlamıştım. Sonra o babasının yasını tutarken ben de geçmişte kaybettiklerim için yas tutmuştum yeniden.

Başın sağolsun
Sonradan çıkıyor o acı ben bazen yataktan çıkamıyorum ama o an yansıtma psikolojisiyle kabullenemediğin için ağlayamamıştım

Bende önce kahkaha atıp sonra aglamaya başlarım yada sürekli kahkaha atarım sinirsel sorunlarım var tedavi gördüm uzun süre ama geçmedi hala sinirlerim bozulup bişeye uzuldugumde katıla katıla gülerim esimle tartisinca falanda sürekli kahkaha atarım elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…