- 12 Temmuz 2006
- 58.539
- 223.729
- 1.223
- 53
Tecavüze uğramış bir kızın ve annesinin psikolojisini biliyorum çünkü yıllar evvel oturduğum muhitte bir kız tecavüze uğradı, emin olun bazı kadınlar erkeklerden çok daha acımasız, o kızı sarıp sarmalamak yerine acaba hamile kaldı mı, bebek olursa hangi tecavüzcüsünden olur dedikodularıyla çalkaladılar ortalığı, anneyle kızın ürkek herkesten izole hayatını gördüm.Aslında tecavüze ugrayan bir çocugun annesi olmadıgımız için bu kadar rahat konuşabiliyoruzdur belkide.
Aynı şekilde çocuklara tecavüz eden sapıklara da şahidim, yine eskiden yaşadığım muhitte 11 yaşında bir kız çocuğuna babası yaşında bir adam tecavüz etmeye kalkıştı ve yine acımasız kadınlar, ki bir tanesi o tecavüzcü, pedofili sapığın annesidir, dişi kuyruk sallamazsa lafını kullanınca yine emin olun ben erkeklerden çok kadınlardan nefret eder hale geldim, 11 yaşında bir çocuk için bile bu kadar acımasız ve zalim bazı kadınlar.
Ölsünler mi istiyorsunuz o zaman bu zihniyetteki kadınları da dahil edin zira o sizin tecavüzcü, pedofili dediğiniz sapık erkekleri bu zihniyetteki kadınlar yetiştiriyor.
Birşeyler değişsin istiyorsanız çocuklarınızı iyi eğitimli, kültürlü, her fikre açık, dürüst, vicdan ve merhamet sahibi bireyler olarak yetiştireceksiniz zira kötü insanlar ölsünler diye bekler, bu şekilde herşey düzelecek sanmaya devam ederseniz yanılırsınız, dünya döndükçe kötülükler artarak devam edecek çünkü.