Affedemem öyle kolay değil hele de siz yeğenlerden mahrum kalmıssınız 2 kişi dışında insanlarda etkilenmiş
Ama okuyunca aklıma başka bir hikayem geldi. Yıllar önce mahalle fırınında kötü bir olay yaşamıştım, ve çok üzülmüştüm, ev kalabalıktı sayıyı fazla almak istedim, oda yanlış anlayıp başkasına alıyorum zannedip itiraz etti, ramazan kuyrugu var ama kuyruk dolu bende 2 değilde 5 6 tane istiyorum. Çok bağırdı o an çok üzüldüm, ardıma da itiraz edecek savunacak erkek yoktu. Aradan belki 1o yıl geçti bir daha oraya gitmedik. Bir gün fırının önünden geçerken amaan 3 günlük dünya, ben affettim sende affet Allahım dedim.Ertesi gün haberlerde adamın o saatlerde hastahaneye kaldırıldığını ve öldüğünü ögrendim. Çok garip hissetmiştim. Benim o an öyle hissetmem, adamın son andada olsa helallik almış olması.
Sonra fırına gidip anlatmıştım, abisi çok tuhaf oldu gözleri doldu ve iyki gelip anlattın dedi.
Affetmek ne olursa olsun içinizden gelir, siz istesenizde affedemezseniz bazen insan yapamaz. Bundan sonrasına bakmaya çalışın. Çok takmamaya çalışın.