L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 567 332 23 25 18 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #1 Anksiyete ve panik atağım var. Arada ölümüm yakın hissi geliyor ya başına gelen var mı?
I INCIMERCAN8620 Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 216 17 18 39 19 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #2 Ben zamanında o ölücdm hissini Okadar çok yasadımki 1 senem mahfoldui şimdide anksiyete ve ağır panik atakla mücadele ediyorum
Ben zamanında o ölücdm hissini Okadar çok yasadımki 1 senem mahfoldui şimdide anksiyete ve ağır panik atakla mücadele ediyorum
papatya _fal Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 408 54 18 29 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #3 liyuzada .!.: Anksiyete ve panik atağım var. Arada ölümüm yakın hissi geliyor ya başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Gelmez olur mu bir sene yaşadım çok kötüydü şükür şimdi iyyim
liyuzada .!.: Anksiyete ve panik atağım var. Arada ölümüm yakın hissi geliyor ya başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... Gelmez olur mu bir sene yaşadım çok kötüydü şükür şimdi iyyim
G gamzearikan Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 59 22 3 37 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #4 ben de yaşadım ölümün kıyısında geziyorsun ben de geçti hepimizde geçecek yeter ki gardımızı düşürmeyelim
ben de yaşadım ölümün kıyısında geziyorsun ben de geçti hepimizde geçecek yeter ki gardımızı düşürmeyelim
N nesrinerturk Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2018 1.489 559 123 43 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #5 bende panikataktım. her atak olduğunda bayılıyorum sanıyordum. atak şiddetli oluncada ölüyorum hissi yaşıyordum. defalarca acile gitmiştim. hepsini atlattım çok şükür. Allah kimsenin başına vermesin. inşallah sizde şifa bulursunuz
bende panikataktım. her atak olduğunda bayılıyorum sanıyordum. atak şiddetli oluncada ölüyorum hissi yaşıyordum. defalarca acile gitmiştim. hepsini atlattım çok şükür. Allah kimsenin başına vermesin. inşallah sizde şifa bulursunuz
gossipgirl5 Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2024 954 376 18 21 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #6 liyuzada .!.: Anksiyete ve panik atağım var. Arada ölümüm yakın hissi geliyor ya başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... ooo hem de her gün ya…
liyuzada .!.: Anksiyete ve panik atağım var. Arada ölümüm yakın hissi geliyor ya başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... ooo hem de her gün ya…