kızlar benim 5 yıllık bi beraberliğim var.yaza Allah izin verirse düğünümüz var.ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.heran ölücekmişim gibi,o günleri göremiycekmişim gibi geliyor.elimde deil.bazen geceleri ağlıyorum sırf bu yüzden.acaba diorum evlenebilcezmi ölcekmiyim.sürekli böle sorular var aklımda.napıcam ben neden oluyo bu.bu düşünceden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum.yardım edin nolur.çok huzursuzum.nişanlıma yansıyo bu durum.kavga ediyorum istemeden.benle daha fazla ilgilensin istiyorum iyice piskolojim bozuldu.oysaki çok ilgilenir benmle ama bana eksik geliyo.beni istemedini düşünüyorum bi yandan.kafamda birsürü senaryo kuruyorum.ne yapmalıyım en çokta bu ölüm hissi benm mahfediyo kızlar
kızlar benim 5 yıllık bi beraberliğim var.yaza Allah izin verirse düğünümüz var.ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.heran ölücekmişim gibi,o günleri göremiycekmişim gibi geliyor.elimde deil.bazen geceleri ağlıyorum sırf bu yüzden.acaba diorum evlenebilcezmi ölcekmiyim.sürekli böle sorular var aklımda.napıcam ben neden oluyo bu.bu düşünceden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum.yardım edin nolur.çok huzursuzum.nişanlıma yansıyo bu durum.kavga ediyorum istemeden.benle daha fazla ilgilensin istiyorum iyice piskolojim bozuldu.oysaki çok ilgilenir benmle ama bana eksik geliyo.beni istemedini düşünüyorum bi yandan.kafamda birsürü senaryo kuruyorum.ne yapmalıyım en çokta bu ölüm hissi benm mahfediyo kızlar
evlilik=sorumluluk...
Sen sorumluktan korkuyorsun..
Nasıl yapacagım, ne edecegım, nasıl olacak,evi cekıp cevirebilecekmiyim.... Derken nefesın daralıyo uykuların kacıyo,gögsün sıkısıyo buda sana ölüm korkusu gibi yansıyo..
Nisanlının sevgısını sorguluyorsun az gıbı gelıo daha cok ıstıyorsun cunku evlenecegın adam ve ömür boyu birlikte olacaksın,bunun telaşı var...
Biraz serinkanlı ol herşey 0lacağına varır..bu adamı sevıyorsan şayet;
dünya ahiret fark etmez de,tükür avuçlarına yaa allah de hazırlıklarla ugraş ufaktan...
Kısacası kendini dinledikce,kendınle başbaşa kaldıkça bu fikirler seni yer arkadaşım.uğraş başka şeylere kafan dagılsın
acaba nıkahı yıldırım nıkahı seklınde hemen kıysanız da 6 ay sonrada dugununuzu mu yapsanız ?
evlendıkten sonra bu korku gececekse evlenememekten korkmakmıs demek olur bu. Ama sen olum korkusu yazmıssın bu kafamı karıstırdı benım boyle bırsey yapsan dahı gecmeyecek bırseymı eger oyleyse manevı bır huzura ıhtıyacın var bence doktor yada baska bır sekılde ama mutlaka menevı huzur...dua etmek ınsanı rahatlatır bence bool bol dua et canım[/QU
haklısın cnm.manevi huzura ihtiyacım var sanırım..yani doktorluk deil benm bu düşüncelerim.
Canim imkanin varsa bir genel check-up yaptir... Hem boylelikle saglikli olduguna emin olursun en azindan hastalik faktoru ortadan kalkar. Ben cok inanirim bazen insansin icine doguyor belkide belirti vermemis bir hastaligin olabilir.Eger sapasaglamsan ve sorunun yoksa diger sekilde gelecek olum maalesef Allahtan ona yapicak birsey yok maalesef. Ben su siralar ayni stresi yasiyorum yumurtaliklarimda 2-=3 aydir gecmeyen surekli agri var ve teshisi hala koyamadilar surekli salliyolar. Bende surekli kansermiyim amansiz hastalikmi var olecek miyim diye dusunup agliyorum. Seninki psikolojik bir sebep ise ltf psikologa git. Ben doktora her gittigimde agliyorum inanki... o kadar panik bir insan oldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?