bundan yaklaşık bir ay önce 8 tüp kan verdim arkadaşım hastanede çalışıyo.gel bi kan tahlili alalım senden dedi gittim.hiç bişeyim çıkmadı troid felan hepsine bakıldı.hiç bi problem yok yani.:)
ya hani olur ya duyarız hep.düüğünü olcaktı öldü.felan die.yada ayrılırlar.böle bi panikvar bende ya bizimde öle olursa die.yoksa panik atakmı oldum ben.ama diğer belirtileri yok.baktım netten.
ay canım yaa
sen ne kadar takmışsın kafayı ölüme..çok yanlış bir yoldasın söyleyeyim hayatım
böyle düşünme lütfen,olasılıklarla yaşarsak halimiz duman benim de geçen göğsümde 2-3 gün ağrı oldu o zaman aklıma geldi,eşime sarılıp ağladığımı bile hatırlıyorum ve saçmaladığımı da düşünüyorum aynı zamanda :))
saçmaladığımı düşündüğüm anda kendime geldim elbet allah gecinden versin ölümü hepimiz tadacağız
gencecik gelin olacak kızsın böyle güzelce düşünmek,eğlenmek şu güzel anlarının tadını çıkarmak varken ölümü düşünmek niye???
Allaha şükür sağlığın da yerinde
bi insan daha ne ister sağlık ve huzurdan başka hayatına...
şimdi hemen silkelen ve kendine gel gelecekte kuracağın güzel yuvayı,anneliğini,nineliğini düşün
evini dizmeye odaklan,yeni gelinsin şıkıdım şıkıdım biblolar,stickerler,çerçeveler kısacası ıvır zıvırlar al kendine hadi şekerim...
dünyalık bir şeyi allahtan çok seversen allah içine böyle sıkıntılar verir tabiki..dünyada ve ahirette en çok sevmemiz gereken şey bizi rabbimizdir.annemiz bile doğum vesilesiyken ne kadar çok sevgi saygı bağlılık gerektirir.onu az sevip yahut az ilgilendiğimiz zaman bile içimiz nasıl huzursuz oluyor değil mi,annemizde bunu fark edip bize gönül koymuyormu?..ya bizi yaratanı unutursak,fazla ondan yarattığını seversek onunkendisinden gelen ruhumuz ne kadar huzursuz olur hiç düşündünmü? bize nasıl gönül koyar ve bu bize nasıl yansır..neden onu yaratan varken onun yarattığı bir şeyi en fazla sevilen yapalım ki? işte eğer böyle yaparsakta bunu taşıyamaz oluruz..çünkü kalpteki yer allaha aittir.başkasının evi yaparsan taşımaz..için sıkıntılarla dolar..ilişkilerde bitmeye sebep olan nedenlerden önemli bir kısımda aşırı sevgidir..illeride doymak bilmeyen bir canavara döüşür ve karşındakine saldırgan tavırlar içine girmene sebep olur..en kısa zamanda kendini ve sevgini gözden geçirmen gerektiğini düşünüyorum..[/Q
evet arkadaşım doğru sölüyosun.çok sağol teşekkür ederim.iyi geldi.Herşeyin en iyisini Rabbim bilir.hakkımda neyi uygın gördüyse onu yaşıycam sonuçta.
kızlar benim 5 yıllık bi beraberliğim var.yaza Allah izin verirse düğünümüz var.ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.heran ölücekmişim gibi,o günleri göremiycekmişim gibi geliyor.elimde deil.bazen geceleri ağlıyorum sırf bu yüzden.acaba diorum evlenebilcezmi ölcekmiyim.sürekli böle sorular var aklımda.napıcam ben neden oluyo bu.bu düşünceden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum.yardım edin nolur.çok huzursuzum.nişanlıma yansıyo bu durum.kavga ediyorum istemeden.benle daha fazla ilgilensin istiyorum iyice piskolojim bozuldu.oysaki çok ilgilenir benmle ama bana eksik geliyo.beni istemedini düşünüyorum bi yandan.kafamda birsürü senaryo kuruyorum.ne yapmalıyım en çokta bu ölüm hissi benm mahfediyo kızlar
ayni durum bendede söz konusuydu eskiden ama sadece ölüm hissi konusu bende hep geceleri kalkip aglardim her gece dua edip yatiyorum icim biraz ferahliyor sonra hayatim ve yasadiklarim film seridi gibi gözümün önünde geciyor hatta bazi zaman cok korkuyordum hatta bazen sanki ben ölmüsüm coktan hesap verme sirasi bana gelmis gibi bile hissettigim oluyordu bunlarin hepsi gercekten psikolojik ama zamanla atlatirsin ben atlattim zaten her canli bir gün ölümü tadacaktir er ya da gec ama böyle seyleri düsünme demeyim de bu hissi aklina getirmemeye calis ben basardim eskiden cok kötü oluyordum simdi aklima getirmiyorum hep ileriki hayatimda neler olur onlarin hayallerini kurarak onlarin planlarini yapiyorum
sen bence o ani cok yasamak istedigin icin saki gerceklesmeyecekmis gibi hissediyosun
allah yazdiysa olur takilmayin bu kadar vakit cooook cabuk geciyor zaten
kızlar benim 5 yıllık bi beraberliğim var.yaza Allah izin verirse düğünümüz var.ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.heran ölücekmişim gibi,o günleri göremiycekmişim gibi geliyor.elimde deil.bazen geceleri ağlıyorum sırf bu yüzden.acaba diorum evlenebilcezmi ölcekmiyim.sürekli böle sorular var aklımda.napıcam ben neden oluyo bu.bu düşünceden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum.yardım edin nolur.çok huzursuzum.nişanlıma yansıyo bu durum.kavga ediyorum istemeden.benle daha fazla ilgilensin istiyorum iyice piskolojim bozuldu.oysaki çok ilgilenir benmle ama bana eksik geliyo.beni istemedini düşünüyorum bi yandan.kafamda birsürü senaryo kuruyorum.ne yapmalıyım en çokta bu ölüm hissi benm mahfediyo kızlar
nie oluyo arkadaşım bu yaaabende atlatıcam inşlh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?