• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖLÜM KORKUSU

Eskiden bende çok korkardım ölümden .
Artık korkmuyorum çünkü korkunun ecele faydası yok =)
Bir tek bebeğim olmadan ölmek istemem çünkü annelik duygusunu tatmak istiyorum =)
Ama bakalım hayat ne gösterecek , hayatınızı yaşamaya bakın yok yere dünyanızı cehenneme çevirmeyin bence .

Eskiden bende çok korkardım ölümden .
Artık korkmuyorum çünkü korkunun ecele faydası yok =)
Bir tek bebeğim olmadan ölmek istemem çünkü annelik duygusunu tatmak istiyorum =)
Ama bakalım hayat ne gösterecek , hayatınızı yaşamaya bakın yok yere dünyanızı cehenneme çevirmeyin bence .
Bugün iyi ki bu konuyu açmışım , okuduklarım bana iyi geldi :)
Teşekkürler

Haddim olmayarak bi yorumda bulunmak istiyorum kusura bakma bu konular çok hassas olduğu için böyle başlıyorum dini inancın ne bilmiyorum ama müslüman isen biraz maneviyatına yönelmeni önerebilirim çünkü bende yaşadım senin bu yaşadıklarını üstelik hamileydim hep öleceğim korkusu ama sonunda rahata kavuştum namaz kılabilirsin bol bol dua ve zikir çekebilirsin içinden nacizane fikrim inşallah düzelirsin

Haddim olmayarak bi yorumda bulunmak istiyorum kusura bakma bu konular çok hassas olduğu için böyle başlıyorum dini inancın ne bilmiyorum ama müslüman isen biraz maneviyatına yönelmeni önerebilirim çünkü bende yaşadım senin bu yaşadıklarını üstelik hamileydim hep öleceğim korkusu ama sonunda rahata kavuştum namaz kılabilirsin bol bol dua ve zikir çekebilirsin içinden nacizane fikrim inşallah düzelirsin
Teşekkürler evet müslümanım bende aynı şeyi düşündüm , böyle bir niyetim var .
Ne varsa Rabbim de var.
Doktorlardan dilediğimi ondan dilesem şu aciz kulunun yüreğine ferahlık verir , biliyorum.

Arkadaşlar ,
1 Senedir yaşıyorum , acillere mi kaldırılmadım ambulanslar mı çağırılmadı.
Kalp krizi veya beyin kanaması sebebi ile öleceğimi düşünüyorum.
Hop oturup hop kalkıyorum. :KK34::KK34:
Psikiyatrlara da gittim , ilaçlar da kullandım ama bir faydası yok.
Bütün özel hayatımı etkiledi. Korkudan 6 senedir sigara içiyordum onu bile bıraktım.
Erkek arkadaşımla evlilikten konuşurken bile aklıma hep öleceğim geliyor.
Kalbim sürekli hızlı hızlı atıyor , arada sırada çarpıntılarım oluyor.
Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu ?
Stresli bir hayatım var , evde işte ilişki de çok stres altındayım.
Kendimi bu düşünceler den nasıl uzak tutabilirim .
Artık çok yoruldum , çok tükendim.
Bu huzursuzluk beni yiyip bitiriyor.
:KK43::KK43::KK43:
Hepimiz birgün ölecez bende ölümden korkuyorm zaten ölümden korkmayan insan yanlışa düşer eğer rahatlamak istiyorsan namaz kıl kuran oku hep dua et emin ol çok rahatlayacaksın korkunda yerini huzura bırakacak şahsen ben ibadet ettikden sonra hiç korkum kalmıyor içimi huzır kaplıyor

Hepimiz birgün ölecez bende ölümden korkuyorm zaten ölümden korkmayan insan yanlışa düşer eğer rahatlamak istiyorsan namaz kıl kuran oku hep dua et emin ol çok rahatlayacaksın korkunda yerini huzura bırakacak şahsen ben ibadet ettikden sonra hiç korkum kalmıyor içimi huzır kaplıyor
bende artık öyle yapacağım

Sonucu bana yazmanı isterim bol bol dua et rabbime sığın kendini koruma altında hissedeceksin ve hiç birşeyden korkmayacaksın ama bunları büyük bir aşkla yap allah aşkıyla yapki huzuru hemen bulasın
Tamam sonucu sizinle paylaşacağım :)

Benimde aklıma ölüm değilde o tabuta girmek ve toprağa girmek geliyo. Ama çok düşünmemek lazım böyle şeyleri

Eûzü bi kelimâtillâhit tâmmâti min ğadabihî ve ıkâbihî ve min şerri ıbâdihî ve min hemezâtiş şeyâtiyni ve en yahdurûn.

Manası: "Allah'ın gazabından, ikabından, insanların serrinden, seytanların vesvese ve aldatışlarindan ve yanıma gelmelerinden Allahü Teala'nın tam olan kelimelerine sığınırım."

ikab: ceza

Bu duayı her bu korkuya tutulduğunda ( korku duymadığın zamanlarda da) inanarak, ihlasla okumanı tavsiye ederim.. Tabi maddi olarak tedavini de kesinlikle aksatma.

Bu vesveseler, korkular herkeste var az yada çok yani sadece sende var diye üzülme.. Allah'a sığınıp, tedavini elinden geldiğince yaparsan kolaylıkla bu durumdan kurtulacağına eminim.

Allah yardımcın olsun kardeşim..

Merak etme öldüğümüz zaman hiçbirimiz yapamadığımız hiçbir dünyalık için üzülmeyeceğiz. Ancak keşke ahiretimi dünyama satmasaydım diyebilmek için vakit bol olacak inşalah sonsuz ahirette pişman olanlardan olmayız o ayrı, Rabbim ölmeden uyandırsın cümlemizi.

Ha bir de nacizane fikrim Madem ölüm aklına geldikçe huzursuz oluyorsun şunu da yapayım biraz daha mutlu olayım ölmeden demek yerine birazda o tarafa hazırlık yap hiç şüphesiz ondan geldik ona döneceğiz.

Biraz olsun faydam dokunursa ne mutlu.

bu dediklerin resmen panik atak hastalığının belirtisi bende yaşıyorum aynısını seni anlıyorum ben ilaç kullanıyorum ilaç kullanmak zorundasın herşey inan daha mükemmel olacak o zaman

ölüm korkusu seninki kadar olmasa da ölümü kabullenememe şeklinde zaman zaman bende de oluyor. bu düşünceler bende en çok en boş zamanlarımda, kafama takacak şeylerim azaldığında daha stressiz zamanlarımda, kısaca en güzel günlerimde ortaya çıkıyor. kafaya takacak şey olmadığından taka taka ölüme takıyorum ben de. nasıl geçiyor dersen? takacak daha güncel bir sorunum varsa ölümü unutuyorum. ama sende tam tersi sıkıntıyla ortaya çıkıyor diyorsun. :/ sıkıntı içindeyken bende ortaya çıkan takıntı bütün ömrüm bu dertle mi geçecek diye düşünmek oluyor.

Back
X