- 16 Eylül 2021
- 6
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Papatya1233
Selamın aleyküm arkadaşlar hemen hemen 1 aydır ölüm korkusu basladım bende tanıdınız birini kaybettik öndan sonra bende her an ölücekmiş geliyor bu durumu nasıl atlattınız atlatan varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim hâlâ atlatamadım çok fena Allah yardımcımız olsun eşim ya da ailem telefonu falan açmayınca Allah korusun hemen öldüler mi diye düşünüyorumSelamın aleyküm arkadaşlar hemen hemen 1 aydır ölüm korkusu basladım bende tanıdınız birini kaybettik öndan sonra bende her an ölücekmiş geliyor bu durumu nasıl atlattınız atlatan varsa
Kaç aydır boylesiniz Amin hepimizinBende öyleyim hâlâ atlatamadım çok fena Allah yardımcımız olsun eşim ya da ailem telefonu falan açmayınca Allah korusun hemen öldüler mi diye düşünüyorum
2 yıldırKaç aydır boylesiniz Amin hepimizin![]()
Bende 1 aydır aha bugün olcem aha cuma gunu aya 2 ay sonra aha 3 ay sonra bunu pskolojı yapmışım ölümü bilinç altımıza almışız ALLAH CC yardımcımız olsun kardeşim2 yıldır
Benimde öyle ve ben 2 yıldır böyleyim hem kendim için hissediyorum hem sevdiklerim sanki ölecek gibi uzun yola çıkamıyorum sanki kaza yapıp ölecez gibi saçma sapan şeyler geliyor aklıma inşallah rabbim şifa verir bizeBende 1 aydır aha bugün olcem aha cuma gunu aya 2 ay sonra aha 3 ay sonra bunu pskolojı yapmışım ölümü bilinç altımıza almışız ALLAH CC yardımcımız olsun kardeşim
Amin amin canım bol bol dua edelim inşallahBenimde öyle ve ben 2 yıldır böyleyim hem kendim için hissediyorum hem sevdiklerim sanki ölecek gibi uzun yola çıkamıyorum sanki kaza yapıp ölecez gibi saçma sapan şeyler geliyor aklıma inşallah rabbim şifa verir bize
Bende öyleyim hâlâ atlatamadım çok fena Allah yardımcımız olsun eşim ya da ailem telefonu falan açmayınca Allah korusun hemen öldüler mi diye düşünüyorum
Bol bol dua edin lütfen bir de uğur akkafa nın ölümle ilgili videoları var onlara dinleyin bence bir miktar rahatlatır siziSelamın aleyküm arkadaşlar hemen hemen 1 aydır ölüm korkusu basladım bende tanıdınız birini kaybettik öndan sonra bende her an ölücekmiş geliyor bu durumu nasıl atlattınız atlatan varsa
Konun yerinin neresi olacağına sen mi karar veriyorsun?Konunun yeri burası değil amaaaa bir psikolojik yardım alsaniz?
Yoooo forum veriyor zaten şikayet ettim ...hallederlerKonun yerinin neresi olacağına sen mi karar veriyorsun?
Aynen kanka bakalım nasıl halledeceklerYoooo forum veriyor zaten şikayet ettim ...hallederler
Bu ne biçim bakış açısı!Konun yerinin neresi olacağına sen mi karar veriyorsun?
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ne kuralıymış bu Allah İçin o zaman herkese böyle yazın gebelikle ilgili birşey yazana gidin kadın doğumcuya sorun demekle aynı şey bir bu konu mu battı ayrıca ne var bu konuda o kadar absürt şeyler varken bu mu uyarılması gereken konu bide üstüne teşekkür mü bekliyorsunuzBu ne biçim bakış açısı!
Sadece uyarıda bulunmus
Kurallardan bahsetmiş
Konunun yerinin neresi olacağına msspinkie karar vermiyor ama sizde karar veremezsiniz. mUne Kazen site kurucu/yöneticileri karar vermiş
Bu siteyi kullanıyorsanız kurallarını bilmek durumundasiniz bilmiyorsanız uyari/hatırlatma yapanlara karsi her kişilik sahibi gibi teşekkür etmeniz gerekmekte![]()
Tesekur ederimBol bol dua edin lütfen bir de uğur akkafa nın ölümle ilgili videoları var onlara dinleyin bence bir miktar rahatlatır sizi
Anlamadığınız şey şu, forum kuralları gereği her başlık ilgili konuya açılmalı. Yani cinsellik bölümü ayrı, derdim var bölümü ayrı, estetik güzellik bölümü ayrı gibi gibi… Pek çok üye yanlış yere konu açabiliyor, ya yönetim fark ediyor ve konuyu taşıyor ya da üyeler haber veriyor. Yani size karşı bir eleştiri yok.Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ne kuralıymış bu Allah İçin o zaman herkese böyle yazın gebelikle ilgili birşey yazana gidin kadın doğumcuya sorun demekle aynı şey bir bu konu mu battı ayrıca ne var bu konuda o kadar absürt şeyler varken bu mu uyarılması gereken konu bide üstüne teşekkür mü bekliyorsunuz
Öncelikle konu benim konum değil ikinci olarak konu zaten gördüğüm kadarıyla hiç bir başlığa uymayan konular diye bir yere açılmış ve son olarak diğer arkadaşların derdi konunun yanlış başlığa yazılması değildiAnlamadığınız şey şu, forum kuralları gereği her başlık ilgili konuya açılmalı. Yani cinsellik bölümü ayrı, derdim var bölümü ayrı, estetik güzellik bölümü ayrı gibi gibi… Pek çok üye yanlış yere konu açabiliyor, ya yönetim fark ediyor ve konuyu taşıyor ya da üyeler haber veriyor. Yani size karşı bir eleştiri yok.