- Konu Sahibi cherry_jam
işte o dediğiniz içinde bir çelişki barındırıyor gibime geliyor bana göre tabi..
Yukarı yazdım tekrar yazdırıpta çift terlik atraksiyonu yabtırma bana.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte o dediğiniz içinde bir çelişki barındırıyor gibime geliyor bana göre tabi..
ölüm saatının degısmedıgıne ben de ınanıyorum .
olecegım zaman ve saat bellıdır .verecegımız sadakalar sadece yasam surecımız de bızı belalardan korur fakat ;
olum vaktı geldıgın de yapacak bırsey yoktur .herkese bır ömür biçilmiştır.zaman doldugun da ıse yapacak bırsey yok .
ancak benım de kafama takılan ; kısının ıntıkardan sonra olmesı kader olabılır mı gercekten ?
yanı ıntıhar etmenın gunah oldugunu hepımız bılıyoruz ,fakat neden alnımıza ıntıharla olum yazılsın kı:44:
Allahım umarım sen kendini ne zannediorsun diye yorumlarla karşılaşmam
Kaderde adamın intihar edeceği bellidir ama kaderi yazan biziz.. Kaderin tanımı Allahın, olacak şeylerin zamanını, yerini vb. özelliklerini bilmesidir.
gördüm cnm. evet çöküntüdeyim. sorular, sorunlar, vicdan azapları.. neler neler.. hele ki anasızlık.. onun o parlak gözlerinden mahrumiyetlik..
kaderi yazan Allah degıl mı:44:
ayy neyse kafam cok karıstı cok fazla derin konular bunlar![]()
Canım benim Allah rahmet eylesin. Ben de 3 yıl önce elim bir tarafik kazasında kaybettim annemi. 49 yaşındaydı. O dönemlerde psikolojim bozulmuş ev ölüm sonrası cennet cehennem, kabir hayatı gibi kitaplarla dolmuştu. Yaşadıklarını anlıyorum annesizlik çok zor. Boynun bükük(( Geçecek demiyorum ama bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun zamanla
(( Rabbim sabırlar versin. Annem öldüğünde şehir dışından geliyordu 2 saatlik mesafe. Özel arçla geliyordu, herkes otobüsle gelseydi birşey olmazdı dedi. Bunu en çok söyleyen bir arkadaşının rüyasına girmiş annem. Sen de memlekete otobüsle gidiyorsun otobüsün devrilmeyeceği ne malum demiş
( Ölüm saati değişmez birtanem. Allahım mekanlarını cennet etsin. Giden memnun ki yerinden dönen yok seferinden. Rabbim der ki'' kişinin öleceği yer ve zaman bellidir. Ve ben bir sebeple onu oraya gönderirim.'' Dua et bol bol. Onlara tek fayda sağlayacak budur. Rabbim tüm annelere rahmet eylesin, kabir ferahlığı versin :))) Anne şefkatiyle öptüm çeniii:)))
ahh canım anlıyorum seni . zor bi durum ama geri getiremessin . keşke sunu yapsaydık ölmezmiydi diyemessin. ölüm yazılmış saati dk kasına yazılmış. kendini toplaa canım annen bu durumda olmanı istemezdi eminim.
cıxxx bak burda kal ... Kaderi yazan biziz karar veren biziz fakat önceden bu kararlarımızı bilen Allah ..![]()
Böyle düşün bide aman din konusu derin konular kafayı bozarım çok araştırırsam merak edersem olmaz demeyin.. Kuşku fena bi kurt kemirir böle sağınızı solunuzu![]()
mesela söyle düşünelim.. ben yemeyi tıka basa yiyim yiyimmm ondan sonra şişmanlayım ... ee kaderimde kilolu olmak varmış napalım diyim olurmu sizce ... allahım akıl vermiş sana önüne biçok yol koymuş hangi yoldan gidecegine sen karar verirsin.
bazen diyorum ki annem yavrularından uzak olmaya nasıl dayanacak diyorum. ne yapıyordur, ya da var mıdır şu an gerçekten ruhu.. izliyor mudur görüyor mudur.. öyle işte..
kaderi yazan Allah degıl mı:44:
ayy neyse kafam cok karıstı cok fazla derin konular bunlar![]()
baya derin.....
bazen diyorum ki annem yavrularından uzak olmaya nasıl dayanacak diyorum. ne yapıyordur, ya da var mıdır şu an gerçekten ruhu.. izliyor mudur görüyor mudur.. öyle işte..
Yukarı yazdım tekrar yazdırıpta çift terlik atraksiyonu yabtırma bana.![]()
Acı ama gerçek onlar Dünya özlemi çekmiyorlar.. Dünyada bıraktıklarınıda özlemiyorlar.
Yani bizim şuan düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar.Zaman kavramı yok.
Sadece beraber götürdükleriyle tatlı acı hesaplaşıyorlar.