- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
sagol canim ya hergun 40 dklik yol gidip geliyorum belki onun etkisi. sabahta 6 da kalkiyorumbazen olur canım bebeğin var yorgunsundur uyuyp kalmışsın.o zil sesi de ninni gibi olmuş anlaşılanniye rezil olasın,çok insani bir durum bence
sesi duyan gelmis. Yabanci ulkedeyiz iletisim sorunuda var.aa abartmayın canım ne olacak insanlık hali ,eşin bütün milleti kapıya yığacağına bi çilinğirci çağırsaydı daha iyi olurdu.
cok kotu bir durum cok utandim ya. esimi bu duruma dusurdugum icinde cok uzuldum.aynısı benim basıma gelmişti
bir uyumusum maaşallah annem hala söylerr
eşim kapıyı kırmıstı
aa abartmayın canım ne olacak insanlık hali ,eşin bütün milleti kapıya yığacağına bi çilinğirci çağırsaydı daha iyi olurdu.
canim demek ki cok yorulmusun ama o duyguyu bilirim esinin yasadigi durumu..
kardesim orta 3 e gidiyordu bende lise sondaydim..dersaneden eve geldim evde kisme yok annem babaannemlerde annemi aradim ceptem evde kardesin dedi allahim evi ariyorum kapiyi resmen yumruluyorum.sonra burnuma gaz kokusu geldi o ara annem,rahmetli babaannem geldi onlarda ben gaz kokuyor deyince onalrda etkilendi sanirim evet dediler..ay nasi deli gibi kapiya yigildik Allahim bütün mahalle ayaga kalkti halam müdür okuldan apar topar geldi ama kafayi yiyecez inan o kadr yumruklamaktan kapi nerdeyse icine gitti ama hala tik yok sonra yoldan bir cocuk geciyordu zaten orasi Allah korusun ölü var gibi kalabalik ben cikayim balkondan dedi birde 3.kat o ara cilingir aradindi gelmesi sürdü cocugada cikma filan denildi ama o cikamya kalkisti annem yukarda kapida beklerken benim kardes acmis ama nasi deliye döndük ve balkondan cagriyor cocuk gelin uyuyormus diye ama cikamadik babaannemle ikimiz kesin öldü yalan diyorlar diye sona kardesim cikti balkona oh be dedik ama inanirmisin o gün dayak yemekten beter olduk ya 3 saat boyunca bir insan duymaz mi dedik ama oda top oynamis yorulmus uyumus gerckten o kapida öyle deli gibi beklemek ne kadar zor bir bilsen demek ki senin vucüdun yorgun düsmüs neyseki sonu hayirli olmus..
olur canım insanlık haliisagol canim ya hergun 40 dklik yol gidip geliyorum belki onun etkisi. sabahta 6 da kalkiyorum
gecede 12- 1 i buluyor, ama hic boyle olmamistim.
sesi duyan gelmis. Yabanci ulkedeyiz iletisim sorunuda var.
zaten kapiyi kirmasina ramak kalmis
cok kotu bir durum cok utandim ya. esimi bu duruma dusurdugum icinde cok uzuldum.
cok endiselenmis cok korkmus oda elinde kan gelmis kapiya vurmaktan
ne bicim bir uykuydu anlayamadimki
çok yanlış zamanda uyumuşsun ikindi vakti uyuyunca böyle oluyor canım. kalktığında aklının yerinde olduğuna şükret. ne zaman ikindi vakti uyusam aptallaşıyorum.araştırırsan anlarsın
bunu bilmiyordum aksam ezanina 15-20 dk vardi gercekten . arastirayim bi. bir daha uyumam zaten aptal gibi kalktim kendime gelemedim kac dakkikauyuduğun saatle gerçekten çok alakası var bunun bi kaç kişi önce arkadaşın dediği gibi .. orada saat kaça denk geliyor tahmin edemiyorum ama ilkindi ile akşam ezanı arası uyuduğum uykunun hiç bir hayrını göremiyorum ve sürekli aptal gibi uyanıyorum... dikkat etmeye çalışıyorum ama o saatlerde uyanıp delirmeden uyandıysanız şükredin diye hadis bile hatırlıyorum
ne biliyim ufak molayi gece verseydi keske. esim cok kizdi hakli olarakSanırım aşırı yorgunluktan bedeniniz kendisine ufak bir mola vermiş.
Bence çok da iyi olmuş, uyuyamadıklarınızın acısı çıktı diye düşünün.
Ayrıca utanılacak rezil olunacak bir durum da yok.
Hepimiz insanız her türlü şeyi yaşayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?