Olum uykusu dedikleri bumu?

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba kizlar
Hala soktayim sizinde dusuncelerinizi alayim dedim,
BEn bu aksam saat 5 gibi eve geldim yorgundum herzamanki gibi. neyse uzatmiyim
belim cok agridi ve biraz uzanmak istedim. kizimida yanima aldim. Hatta o biraz durmadi onada kizdim. neyse o kapiyi kapatip yatti benimle ama acikcasi kotu durumdaydim. saat 7 ye geliyordu. Esimin gelme saatine yakindi. Birazdan gelir 5 dk kestireyim dedim. Birden uyandim kapidan sesler geliyordu
Aman Allahim bi baktimki tum apartman kapinin onunde ev sahibi elinde tornavidayla ugrasiyor esimde sinirden kopurmus durumda beynimden vurulmusa dondum. Meger 45 dk boyunca cil calip
kapi yumruklamis. tum apartman gelmis ne oldu diye. Soka girdim resmen ben uykusu agir biri degilim nasil boyle birsey oldu bilemiyorum. yani tik olsa uyanirim. o kadar utandimki rezil oldum
herkese korkunc sekilde basim agriyor suan. esimden defalarca ozur diledim. cok kotu bir duruma
dustum oda gaz acik kaldi bizde icerde zehirlendik sanmis kapiyi kiracakmis. ya kizlar niye boyle
oldu. 28 yasindayim boyle sey yasamadim. alarmi bile titresimle kurarim o calmadan uyanirim hatta.
rezil oldum tum apartmana. cok kotu hissediyorum kendimi.

bazen olur canım bebeğin var yorgunsundur uyuyp kalmışsın.o zil sesi de ninni gibi olmuş anlaşılanniye rezil olasın,çok insani bir durum bence

aa abartmayın canım ne olacak insanlık hali ,eşin bütün milleti kapıya yığacağına bi çilinğirci çağırsaydı daha iyi olurdu.

canim demek ki cok yorulmusun ama o duyguyu bilirim esinin yasadigi durumu..
kardesim orta 3 e gidiyordu bende lise sondaydim..dersaneden eve geldim evde kisme yok annem babaannemlerde annemi aradim ceptem evde kardesin dedi allahim evi ariyorum kapiyi resmen yumruluyorum.sonra burnuma gaz kokusu geldi o ara annem,rahmetli babaannem geldi onlarda ben gaz kokuyor deyince onalrda etkilendi sanirim evet dediler..ay nasi deli gibi kapiya yigildik Allahim bütün mahalle ayaga kalkti halam müdür okuldan apar topar geldi ama kafayi yiyecez inan o kadr yumruklamaktan kapi nerdeyse icine gitti ama hala tik yok sonra yoldan bir cocuk geciyordu zaten orasi Allah korusun ölü var gibi kalabalik ben cikayim balkondan dedi birde 3.kat o ara cilingir aradindi gelmesi sürdü cocugada cikma filan denildi ama o cikamya kalkisti annem yukarda kapida beklerken benim kardes acmis ama nasi deliye döndük ve balkondan cagriyor cocuk gelin uyuyormus diye ama cikamadik babaannemle ikimiz kesin öldü yalan diyorlar diye sona kardesim cikti balkona oh be dedik ama inanirmisin o gün dayak yemekten beter olduk ya 3 saat boyunca bir insan duymaz mi dedik ama oda top oynamis yorulmus uyumus gerckten o kapida öyle deli gibi beklemek ne kadar zor bir bilsen demek ki senin vucüdun yorgun düsmüs neyseki sonu hayirli olmus..

bazen olur canım bebeğin var yorgunsundur uyuyp kalmışsın.o zil sesi de ninni gibi olmuş anlaşılanniye rezil olasın,çok insani bir durum bence
sagol canim ya hergun 40 dklik yol gidip geliyorum belki onun etkisi. sabahta 6 da kalkiyorum
gecede 12- 1 i buluyor, ama hic boyle olmamistim.
aa abartmayın canım ne olacak insanlık hali ,eşin bütün milleti kapıya yığacağına bi çilinğirci çağırsaydı daha iyi olurdu.
sesi duyan gelmis. Yabanci ulkedeyiz iletisim sorunuda var.
zaten kapiyi kirmasina ramak kalmis
aynısı benim basıma gelmişti
bir uyumusum maaşallah annem hala söylerr
eşim kapıyı kırmıstı
cok kotu bir durum cok utandim ya. esimi bu duruma dusurdugum icinde cok uzuldum.
cok endiselenmis cok korkmus oda elinde kan gelmis kapiya vurmaktan
ne bicim bir uykuydu anlayamadimki

Minelcin o durumda inan insan o kadar caresiz kaliyor ki anca deli gibi etrafa kosuyor birinden yardim umuyor.o drumda insan cok mantikli seyler düsünemiyor

Zaten esimin kaldigi durumu dusundukce mahvoluyorum. elinde pizzayla gelmis yazikya buz olmus tabi oda. cok moralim bozuldu feci basim agriyor kizimda uyanmamis o kadar sese , isin garip tarafi.
o uyansa beni uyandiridi. Bu kadar mi insan duymaz yani hayretler icindeyim
ilk defa geldi basima

olur canım insanlık halii

çok yanlış zamanda uyumuşsun ikindi vakti uyuyunca böyle oluyor canım. kalktığında aklının yerinde olduğuna şükret. ne zaman ikindi vakti uyusam aptallaşıyorum.araştırırsan anlarsın

Benimde eşim gece nöbetten erken çıkıp gelmiş benim uykum hafiftir ama kapıya vurmuş zili çalmış yok,benim cep teli aramış telefonra hemen komidinin üstünde cevap yok,ev telefonunu aramış sonunda uyandım ev telefonuna.Uykunun en derin zamanına denk gelince böyle oluyor.
Ben kapı komşumun oğlu geç gelip 15 dk.zili çalıp durunca kadına söylenirdim.Nasıl uyanamıyor biz bile uyanıyoruz diye bende aynı duruma düştüm.

Bende paylasayım dedım !!

Normalde bi tık sesıne uyayan ınsanım.. ilk evlendıgım zaman tabı rahata alıstım ızın falan.. işe basladık vardıyalı calısıyoruz..

Bır gun esımın ızın gunu ben eve geldım onunda macı vardı gıttı.. o cıkar cıkmaz ben sadece altımdakı pantolonu cıkardım ve ustumde mont koltukta uyumusum...

Telefonu da koynuma aldım duyayım dıe.. Ne duyması esım kapıyı acmıs fakat ustundekı kanca takılı.. aradan bagırıo hayatımm iyimisin dıe icerıde gıremıor

neyse yarım saat sona kalktım.. iyimisin dıo hala bende montun sapkasını takıp nıe uyandırıyorsun cok yorgunum dıe yatmısım...

uyuduğun saatle gerçekten çok alakası var bunun bi kaç kişi önce arkadaşın dediği gibi .. orada saat kaça denk geliyor tahmin edemiyorum ama ilkindi ile akşam ezanı arası uyuduğum uykunun hiç bir hayrını göremiyorum ve sürekli aptal gibi uyanıyorum... dikkat etmeye çalışıyorum ama o saatlerde uyanıp delirmeden uyandıysanız şükredin diye hadis bile hatırlıyorum

Sanırım aşırı yorgunluktan bedeniniz kendisine ufak bir mola vermiş.
Bence çok da iyi olmuş, uyuyamadıklarınızın acısı çıktı diye düşünün.
Ayrıca utanılacak rezil olunacak bir durum da yok.
Hepimiz insanız her türlü şeyi yaşayabiliriz.

birincisi rezil olacak bir şey yok, ikincisi de benim de başıma geldi, internetten yabancı radyo dinliyordum yatağımda öyle sırtımı başlık kısmına yaslar vaziyette gözüm kapalı dinliyordum o arada babamla annem gelmişler dışardan zile basmışlar basmışlar benden ses yok,telefonu faan çaldırmışlar baya bi. Çok korkmuşlar birşey mi oldu diye. İlkdefa öyle oldu,ki ben de telefon sesine zil sesine alarmın ilk çalışından itibaren sesine uyanan biriyim.Hayret etmiştim gerçekten. Nadiren de olsa olavbiliyor. Beyin çok dalgın bir mod.a giriyor sanırım

AYYYY bende basima gelen bir olayi paylasayim.Istanbulda birkac haftalik yeni evliyim.Evimiz dogal gaz sobaliydi.Esimle biz hafta sonu diye telefonu salona koymus yatak odasinda uyuyoruzOgleden sonra olmus kayinvalide ve kayinbaba cok evhamli tipler birde genclere hic guvenmediklerini tek basina genclerin birsey basaramayacagini kendilerine danismamiz gerektigini vurgulayip dururlar.Ve Ankarada yasiyorlar.Bizi telefonla ariyorlar tabi telefon salonda duymuyoruz.Tekrar tekrar ariyorlar.Yaslilar birbirine gaz veriyor bunlar sofben zehirlenmesi olmasinlar deyip.Turk telekomu arayip adresi sekretere veriyorlar binadaki baska birisinin telefon numarasini vermesini istiyorlar. Sekreterde dogal olarak tanimadigimiz kimselere no'YU veremeyiz diyor.Bu sefer biz Avrupa yakasindayiz Esimin akrabalari Karsi da Kadikoydeler.Onlari arayip taaa karsidan gelmelerini istiyorlar.Adam yola cikiyor.Bizim sevimli ihtiyarlar karsidan akrabanin gelmesi uzun olur diye tekrar turk telekomu ariyorlar bu sefer baska sekreter kiza, yalvariyorlar.Su an iki insanin hayati soz konusu zehirlenmis olabilirler lutfen telefon verin neyse kizcagiz kurallara aykiri olmasina ragmen bizim binadaki bir ailenin numarasini veriyor.Kadincagiz kapiya telasla geliyor.PAT PAT PAT kapi ziliyle beraber kapiya vurulmasiyla biz uyaniyoruz.Ankaradaki sevimli yaslilari ariyoruz.Akillari cikmis ama Ankaradan da olsa bizim isimize karisabilmeyi basardiklari icin mutlu olmuslardi.Yoldaki akrabaya ne mi oldu?Aradik adamcagizi yari yoldan evine gitti.Aman Allah vermesin bir daha telefonu acmamak mi!!!Valla kapiya polisleri yigarlar bu yaslilar...

çok yanlış zamanda uyumuşsun ikindi vakti uyuyunca böyle oluyor canım. kalktığında aklının yerinde olduğuna şükret. ne zaman ikindi vakti uyusam aptallaşıyorum.araştırırsan anlarsın

bunu bilmiyordum aksam ezanina 15-20 dk vardi gercekten . arastirayim bi. bir daha uyumam zaten aptal gibi kalktim kendime gelemedim kac dakkika
ne biliyim ufak molayi gece verseydi keske. esim cok kizdi hakli olarak
adamin aklina bin turlu sey gelmis. ama ben nasil duyamadim hala inanamiyorum o kadar gurultuyu

dün de ben akşama doğru şekerleme yapiim dedim. bi uyudum uyanamıyorum. kabus gibi. rüyamda da uyuyorum ve uyanamıyorum.

aynısı eltimin başına geldi uyumuş uyuyuş o uyuyuş, ne zili ne telefonu duyormuş eşi kapıyı kırmış en sonunda hala ona bile uyanmamış kaynım uyandırmış bizimki kapıyı falan görünce şok tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…